BAŞKAN TÖREN, “İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Gündem 26.01.2022 - 16:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3213+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN, “İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde insanı merkez alan, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve gönül alan sosyal belediyecilik uygulamalarıyla örnek olmaya devam ediyor.

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde insanı merkez alan, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve gönül alan sosyal belediyecilik uygulamalarıyla örnek olmaya devam ediyor.  Başkan Aşkın Tören, “medeniyetimizin yaşatmayı esas alan düsturunu bu zor günlerde dayanışma ruhu ile çok daha diri tutarak şehrin dört bir yanında ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza ulaşabilmek için ekiplerimiz eliyle kar kış demeden kapıları çalıyoruz” dedi. Altınordu Belediyesi, tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve kar yağışları ile birlikte öteden beri kesintisiz bir şekilde sürdürdüğü sosyal desteklerini yoğunlaştırdı. Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile hem merkezde hem kırsalda şehrin dört bir yanına dağılan belediye ekipleri tüm ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıyor.   Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Altınordulu’ların en zor günlerinde yanlarında olan Belediye, çalışmalarıyla “Kimsesizlerin kimsesi” olma iddiasını her geçen gün daha da güçlendiriyor. ALTINORDU DAYANIŞMA ÖRNEKLERİYLE SOSYAL BELEDİYECİLİKTE SÖZ SAHİBİ Hayatın her alanında tüm sosyal kesimleri kapsayan dayanışma örnekleriyle aidiyet hissini pekiştiren, Altınordu’da yaşayan her vatandaşa yalnız değilim duygusunu yaşatan Altınordu Belediyesi, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gece gündüz demeden ulaşıyor. Araştırmalar sonucu tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen tüm talepleri de titizlikle değerlendiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri odun ve kömürden oluşan yakacak paketlerinin yanında gıda desteğini de hem merkezde hem kırsalda en ücra köşedeki vatandaşlara kapı kapı ulaştırmayı sürdürüyor. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir taraftan altyapı ve fiziki yatırımlarla şehri imar ettiklerini, bir taraftan da sosyal belediyeciliğin gereği olarak toplumun bütün kesimlerinin yanında olmaya gayret ettiklerini ifade etti. Altınordu’nun Sosyal belediyecilikte bölgesinde ve ülkesinde söz sahibi bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Tören, “şehrimizin altyapısından üst yapısına, tarımdan ticarete, teknolojiden tasarıma, kültürden sanata ve istihdama kadar şehrimize vizyon katacak birçok alandaki projelerimiz devam ediyor. Onları önemsediğimiz kadar, sosyal belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini de önemsiyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ inancıyla bu şehirde hiç kimseyi yalnızlığa terk etmeme kararlığımızdan taviz vermeyeceğiz. Kentimizde herkesin birlik beraberlik ve refah içerisinde mutlu yaşaması adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.     
Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde insanı merkez alan, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve gönül alan sosyal belediyecilik uygulamalarıyla örnek olmaya devam ediyor.

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde insanı merkez alan, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve gönül alan sosyal belediyecilik uygulamalarıyla örnek olmaya devam ediyor.  Başkan Aşkın Tören, “medeniyetimizin yaşatmayı esas alan düsturunu bu zor günlerde dayanışma ruhu ile çok daha diri tutarak şehrin dört bir yanında ihtiyaç sahibi her vatandaşımıza ulaşabilmek için ekiplerimiz eliyle kar kış demeden kapıları çalıyoruz” dedi.

Altınordu Belediyesi, tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve kar yağışları ile birlikte öteden beri kesintisiz bir şekilde sürdürdüğü sosyal desteklerini yoğunlaştırdı. Başkan Aşkın Tören’in talimatları ile hem merkezde hem kırsalda şehrin dört bir yanına dağılan belediye ekipleri tüm ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıyor.  

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Altınordulu’ların en zor günlerinde yanlarında olan Belediye, çalışmalarıyla “Kimsesizlerin kimsesi” olma iddiasını her geçen gün daha da güçlendiriyor.

ALTINORDU DAYANIŞMA ÖRNEKLERİYLE SOSYAL BELEDİYECİLİKTE SÖZ SAHİBİ

Hayatın her alanında tüm sosyal kesimleri kapsayan dayanışma örnekleriyle aidiyet hissini pekiştiren, Altınordu’da yaşayan her vatandaşa yalnız değilim duygusunu yaşatan Altınordu Belediyesi, tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gece gündüz demeden ulaşıyor.

Araştırmalar sonucu tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra vatandaşlardan gelen tüm talepleri de titizlikle değerlendiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri odun ve kömürden oluşan yakacak paketlerinin yanında gıda desteğini de hem merkezde hem kırsalda en ücra köşedeki vatandaşlara kapı kapı ulaştırmayı sürdürüyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, bir taraftan altyapı ve fiziki yatırımlarla şehri imar ettiklerini, bir taraftan da sosyal belediyeciliğin gereği olarak toplumun bütün kesimlerinin yanında olmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Altınordu’nun Sosyal belediyecilikte bölgesinde ve ülkesinde söz sahibi bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Tören, “şehrimizin altyapısından üst yapısına, tarımdan ticarete, teknolojiden tasarıma, kültürden sanata ve istihdama kadar şehrimize vizyon katacak birçok alandaki projelerimiz devam ediyor. Onları önemsediğimiz kadar, sosyal belediyeciliği ve gönül belediyeciliğini de önemsiyoruz.

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ inancıyla bu şehirde hiç kimseyi yalnızlığa terk etmeme kararlığımızdan taviz vermeyeceğiz. Kentimizde herkesin birlik beraberlik ve refah içerisinde mutlu yaşaması adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.