BAŞKAN TÖREN HAYATLARA VE GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem 14.05.2022 - 06:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3543+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN HAYATLARA VE GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Başkan Aşkın Tören, evinde ziyaret ettiği MS hastası Gülişan Aygün’ün ortopedik hasta yatağı talebini derhal yerine getirdi.

Başkan Aşkın Tören, evinde ziyaret ettiği MS hastası Gülişan Aygün’ün ortopedik hasta yatağı talebini derhal yerine getirdi. Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak, iş ve sosyal hayata daha çok katılımlarını teşvik etmek amacıyla birçok projeye imza atan Altınordu Belediyesi engellilere yönelik toplumsal farkındalığı arttırıcı etkinlik ve faaliyetlerini de aralıksız sürdürüyor. Altınordu Belediyesi 10- 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikler ve çalışmalarla engelli bireyler ile öteden beri var olan dayanışmasını bir kez daha ortaya koydu. BAŞKAN AŞKIN TÖREN EVİNDE ZİYARET ETTİĞİ GÜLİŞAN TEYZEYİ UNUTMADI Mahalle ziyaretlerinde sokak ve caddelerde sürekli vatandaşlar ile iç içe olmaya özen gösteren Başkan Aşkın Tören, bu ziyaretleri esnasında gerek bizzat tespit ettiği gerekse kendisine iletilen ihtiyaç ve sorunlara kesinlikle duyarsız kalmıyor. Bu ziyaret duraklarından biri de Karşıyaka mahallesinde ikamet eden MS hastası Gülişan Aygün’ün evi olmuştu. Başkan Tören o ziyareti “Acılar ile yoğrulan ömür…17 yıldır MS hastalığı ile imtihan olan Gülişan Ablamızın hayır dualarını aldık. Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin” sözleriyle paylaşmıştı. Başkan Tören bu ziyaretin ardından harekete geçerek MS hastalığı sebebiyle uzun zamandır hayatını yatağa bağımlı devam ettiren 58 yaşındaki Gülişan Aygün’ün ortopedik hasta yatağı ihtiyacını karşıladı. Ayrıca ekiplere verdiği talimatla aileye ev temizliği hizmeti de verdiren Başkan Tören, Gülişan teyzenin diğer ihtiyaçlarıyla da yakından ilgilenmeye devam ediyor. Engelliler haftası nedeniyle engelli Murat Topkara ve Pınar Gül’e de tekerlekli sandalye hediye ederek hayatlarını bir nebze de olsun kolaylaştırmak isteyen Başkan Tören’in hediyelerini Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt bizzat teslim etti. Başkan Yardımcısı Akyurt, ayrıca şehirde faaliyet gösteren engelli derneklerini ziyaret ederek Başkan Tören’in hediyelerini, selamlarını ve dayanışma mesajını iletti. “BİR GÜN DEĞİL HAYAT BOYU YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Engelsiz bir o kadar da engelli dostu şehir hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten başkan Aşkın Tören, “bir taraftan engelli bireyler için kent içi ulaşılabilirliği en üst düzeye çıkarabilmek adına engelli dostu yollar ve kaldırımlar inşa ederken bir taraftan da engellilerin tüm hizmetlere en kolay şekilde erişimini sağlayabilmek adına projeler ortaya koymaya devam ediyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştıracak, iş ve sosyal yaşama daha çok katılmalarını sağlayacak çalışmalarımız kesintisiz sürecek. Engelli kardeşlerimizin bir gün değil bir ömür yanlarında olmaya devam edeceğiz. Engelliler Haftası’nın toplumsal farkındalığa ve engelsiz bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.         
Başkan Aşkın Tören, evinde ziyaret ettiği MS hastası Gülişan Aygün’ün ortopedik hasta yatağı talebini derhal yerine getirdi.

Başkan Aşkın Tören, evinde ziyaret ettiği MS hastası Gülişan Aygün’ün ortopedik hasta yatağı talebini derhal yerine getirdi.

Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak, iş ve sosyal hayata daha çok katılımlarını teşvik etmek amacıyla birçok projeye imza atan Altınordu Belediyesi engellilere yönelik toplumsal farkındalığı arttırıcı etkinlik ve faaliyetlerini de aralıksız sürdürüyor. Altınordu Belediyesi 10- 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikler ve çalışmalarla engelli bireyler ile öteden beri var olan dayanışmasını bir kez daha ortaya koydu.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN EVİNDE ZİYARET ETTİĞİ GÜLİŞAN TEYZEYİ UNUTMADI

Mahalle ziyaretlerinde sokak ve caddelerde sürekli vatandaşlar ile iç içe olmaya özen gösteren Başkan Aşkın Tören, bu ziyaretleri esnasında gerek bizzat tespit ettiği gerekse kendisine iletilen ihtiyaç ve sorunlara kesinlikle duyarsız kalmıyor. Bu ziyaret duraklarından biri de Karşıyaka mahallesinde ikamet eden MS hastası Gülişan Aygün’ün evi olmuştu. Başkan Tören o ziyareti “Acılar ile yoğrulan ömür…17 yıldır MS hastalığı ile imtihan olan Gülişan Ablamızın hayır dualarını aldık. Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin” sözleriyle paylaşmıştı. Başkan Tören bu ziyaretin ardından harekete geçerek MS hastalığı sebebiyle uzun zamandır hayatını yatağa bağımlı devam ettiren 58 yaşındaki Gülişan Aygün’ün ortopedik hasta yatağı ihtiyacını karşıladı. Ayrıca ekiplere verdiği talimatla aileye ev temizliği hizmeti de verdiren Başkan Tören, Gülişan teyzenin diğer ihtiyaçlarıyla da yakından ilgilenmeye devam ediyor.

Engelliler haftası nedeniyle engelli Murat Topkara ve Pınar Gül’e de tekerlekli sandalye hediye ederek hayatlarını bir nebze de olsun kolaylaştırmak isteyen Başkan Tören’in hediyelerini Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt bizzat teslim etti. Başkan Yardımcısı Akyurt, ayrıca şehirde faaliyet gösteren engelli derneklerini ziyaret ederek Başkan Tören’in hediyelerini, selamlarını ve dayanışma mesajını iletti.

“BİR GÜN DEĞİL HAYAT BOYU YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Engelsiz bir o kadar da engelli dostu şehir hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten başkan Aşkın Tören, “bir taraftan engelli bireyler için kent içi ulaşılabilirliği en üst düzeye çıkarabilmek adına engelli dostu yollar ve kaldırımlar inşa ederken bir taraftan da engellilerin tüm hizmetlere en kolay şekilde erişimini sağlayabilmek adına projeler ortaya koymaya devam ediyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştıracak, iş ve sosyal yaşama daha çok katılmalarını sağlayacak çalışmalarımız kesintisiz sürecek. Engelli kardeşlerimizin bir gün değil bir ömür yanlarında olmaya devam edeceğiz. Engelliler Haftası’nın toplumsal farkındalığa ve engelsiz bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyor, tüm engelli kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” diye konuştu. 


 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.