BAŞKAN TÖREN “BİZİM DERDİMİZ DE GAYEMİZ DE SEVDAMIZ DA ALTINORDU”

Gündem 06.05.2022 - 08:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3948+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN “BİZİM DERDİMİZ DE GAYEMİZ DE SEVDAMIZ DA ALTINORDU”

Altınordu Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirildi.

Altınordu Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçmeden önce yaptığı konuşmada Meclis üyelerine Altınordu Belediyesinin çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında bilgilendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, toplumun tüm sosyal kesimlerini kapsayan 40 Milyon TL tutarlı yeni bir destek paketinin de müjdesini verdi. Konuşmasına Ramazan Bayramı kutlaması ile başlayan Başkan Aşkın Tören, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit operasyonunda Mehmetçiklerimize başarı dileğini yineledi. Şehitlerimize rahmet dileyen Başkan Tören, Altınordu belediyesinin geçen 1 ayını değerlendirdi.  “300 BİN SICAK YEMEK 15 BİN GIDA PAKETİ İLE BİR KEZ DAHA “PAYLAŞMANIN VE BEREKETİN YURDU ALTINORDU” KİMLİĞİMİZİ ORTAYA KOYDUK” Rahmet ve bereket iklimi Ramazan ayını büyük bir paylaşma seferberliği ile huzur ve kardeşlik ortamında tamamladıklarını söyleyen Başkan Tören, “İlk günden itibaren ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı içerisinde kesintisiz sürdürdüğümüz dayanışma ve paylaşma seferberliği kapsamında "Paylaşmanın ve Bereketin Yurdu Altınordu" parolasıyla öncesinde aldığımız ek tedbirler ve planlama ile hazırlıklı başladığımız Ramazan Ayı’nda her haneye her gönüle dokunmaya gayret ettik. Kent merkezimizde ve ayrımsız 92 mahallemizde her gün planlı bir şekilde sürdürdüğümüz iftarlık sıcak yemek servisimiz ile hem ihtiyaç sahiplerinin sofralarında yerimizi aldık. Hem de yalnız yaşayanlar, kıymetli büyüklerimiz, engelli bireylerimiz ve talep eden tüm hemşehrilerimizin iftarlık sıcak yemeklerini kapı kapı teslim ettik. Üniversite öğrencilerimizin de görevleri başında nöbet tutan güvenlik güçlerimizin de kamu görevlilerimizin de iftar sofralarını sıcak yemek ikramımız ile bereketlendirdik. Sadece sıcak yemek ikramı ile sınırlı tutmadığımız sosyal desteklerimiz kapsamında yine 15 bin gıda paketi desteğimizi de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. 300 bin sıcak yemek 15 bin gıda paketi ile bir kez daha “paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu” kimliğimizi ortaya koyduk” dedi. 40 MİLYON TL’LİK YENİ SOSYAL DESTEK PAKETİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ Şehir dayanışmasına büyük katkı veren 15 MİLYON TL tutarlı pandemi sosyal destek paketimizin ardından 40 MİLYON TL tutarlı yeni bir sosyal destek paketini daha devreye alacaklarını belirten Başkan Tören, “bugün yine sizlerin desteği ile Hemşehrilerimizle dayanışmamızı devam ettirecek ve insanımıza şehri ile gurur duyduracak bir paylaşma ve dayanışma paketini daha hayata geçireceğiz. Tasarrufla büyüyen belediyemiz, imkanlarını yine şehrimizin gerçek sahipleri olan halkımızla paylaşarak kardeşliğimizi güçlendirmeye huzuru ve tebessümü çoğaltmaya Altınordu’luların müşfik eliyle her kesime, her bir haneye ve her yüreğe dokunmaya devam edecek” diye konuştu. Başkan Tören’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. İçerisinde 40 Milyon Liralık sosyal destek paketinin de bulunduğu 7 madde oylanarak kabul edildi.
Altınordu Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirildi.

Altınordu Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerine geçmeden önce yaptığı konuşmada Meclis üyelerine Altınordu Belediyesinin çalışmaları, projeleri ve yatırımları hakkında bilgilendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, toplumun tüm sosyal kesimlerini kapsayan 40 Milyon TL tutarlı yeni bir destek paketinin de müjdesini verdi.

Konuşmasına Ramazan Bayramı kutlaması ile başlayan Başkan Aşkın Tören, Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit operasyonunda Mehmetçiklerimize başarı dileğini yineledi. Şehitlerimize rahmet dileyen Başkan Tören, Altınordu belediyesinin geçen 1 ayını değerlendirdi. 

“300 BİN SICAK YEMEK 15 BİN GIDA PAKETİ İLE BİR KEZ DAHA “PAYLAŞMANIN VE BEREKETİN YURDU ALTINORDU” KİMLİĞİMİZİ ORTAYA KOYDUK”

Rahmet ve bereket iklimi Ramazan ayını büyük bir paylaşma seferberliği ile huzur ve kardeşlik ortamında tamamladıklarını söyleyen Başkan Tören, “İlk günden itibaren ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı içerisinde kesintisiz sürdürdüğümüz dayanışma ve paylaşma seferberliği kapsamında "Paylaşmanın ve Bereketin Yurdu Altınordu" parolasıyla öncesinde aldığımız ek tedbirler ve planlama ile hazırlıklı başladığımız Ramazan Ayı’nda her haneye her gönüle dokunmaya gayret ettik. Kent merkezimizde ve ayrımsız 92 mahallemizde her gün planlı bir şekilde sürdürdüğümüz iftarlık sıcak yemek servisimiz ile hem ihtiyaç sahiplerinin sofralarında yerimizi aldık. Hem de yalnız yaşayanlar, kıymetli büyüklerimiz, engelli bireylerimiz ve talep eden tüm hemşehrilerimizin iftarlık sıcak yemeklerini kapı kapı teslim ettik. Üniversite öğrencilerimizin de görevleri başında nöbet tutan güvenlik güçlerimizin de kamu görevlilerimizin de iftar sofralarını sıcak yemek ikramımız ile bereketlendirdik. Sadece sıcak yemek ikramı ile sınırlı tutmadığımız sosyal desteklerimiz kapsamında yine 15 bin gıda paketi desteğimizi de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. 300 bin sıcak yemek 15 bin gıda paketi ile bir kez daha “paylaşmanın ve bereketin yurdu Altınordu” kimliğimizi ortaya koyduk” dedi.

40 MİLYON TL’LİK YENİ SOSYAL DESTEK PAKETİ MECLİSTE KABUL EDİLDİ

Şehir dayanışmasına büyük katkı veren 15 MİLYON TL tutarlı pandemi sosyal destek paketimizin ardından 40 MİLYON TL tutarlı yeni bir sosyal destek paketini daha devreye alacaklarını belirten Başkan Tören, “bugün yine sizlerin desteği ile Hemşehrilerimizle dayanışmamızı devam ettirecek ve insanımıza şehri ile gurur duyduracak bir paylaşma ve dayanışma paketini daha hayata geçireceğiz. Tasarrufla büyüyen belediyemiz, imkanlarını yine şehrimizin gerçek sahipleri olan halkımızla paylaşarak kardeşliğimizi güçlendirmeye huzuru ve tebessümü çoğaltmaya Altınordu’luların müşfik eliyle her kesime, her bir haneye ve her yüreğe dokunmaya devam edecek” diye konuştu.

Başkan Tören’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. İçerisinde 40 Milyon Liralık sosyal destek paketinin de bulunduğu 7 madde oylanarak kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.