BAŞKAN TÖREN BALIKÇILARLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem 29.03.2021 - 18:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3760+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN BALIKÇILARLA BİR ARAYA GELDİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Kumbaşı Balıkçı Kooperatifi'ni ziyaret ederek balıkçılarla bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Kumbaşı Balıkçı Kooperatifi'ni ziyaret ederek balıkçılarla bir araya geldi. Kumbaşı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Çalış ve kooperatif üyeleri tarafından karşılanan Başkan Tören balıkçılarla sohbet ederek yaşadıkları sorunlar ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Balıkçı barınağının kooperatif tarafından işletildiğini belirten Başkan Mehmet Çalış, balıkçıların sorunları ve kooperatif olarak planladıkları projeler hakkında Başkan Tören'e bilgi verdi. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ziyaret boyunca kooperatif yönetimi ile fikir alışverişinde bulunarak yapılacak çalışmalara belediye olarak mümkün oldukça destek olacaklarını ifade etti.  “HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARADAYIZ” Her zaman vatandaşlarla bir ve beraber olduklarını belirten Başkan Tören: "Ben bu şehrin çocuğuyum. Benim bu şehre karşı adil olma sorumluluğum var. Biz gelirken adaletten, zarafetten, nezaketten uzaklaşmadan 3 tane şeyden taviz vermeyeceğimizi söyledik. Kibirlenmeyeceğiz, ulaşılamaz olmayacağız, vatandaşın içerisinde olacağız dedik. Geldiğimiz günden bugüne mümkün olabildiğince çarşıda pazarda sokakta, merkez ve kırsal mahallelerimizde sorunları dinlemek, yerinde görüp çözüm üretmek, devam eden işleri takip etmek ve şehrimizin gelecek vizyonuna yaraşır müesseseleri kurmak için vatandaşlarımızla bir aradayız. “KOOPERATİFLERİ ŞEHRİN MARKASI HALİNE GETİRMELİYİZ” En büyük hayalim kooperatifleri bu şehrin markası haline getirmek diyen Başkan Tören, “Kooperatifleri şehrimizin markası haline getirelim. Deniz ürünlerimizin işlenmesi ve katma değere dönüşmesi halinde şehir ekonomisine daha büyük katkı sağlayacak, sadece kazanç değil aynı zamanda yatırım ve istihdama dönüşecektir. Buradan hareketle gelin hep birlikte emekçilerle birlikte balığımızdan salamura konserve yapalım bir 20-30 kişiye daha istihdam kapısı açalım. Hükumetimizin girişimcilik inovasyon ve üretim alanındaki yatırımlarına birlikte talip olalım” dedi. BALIĞIMIZ MARKA OLMALI Her zaman balıkçı esnafının yanında olduklarını belirten Başkan Tören, sektörün yaşadığı sorunların çözümü adına birliktelik ve lobi uyarısıyla samimi tavsiyelerde de bulundu. Tören, balıkçı esnafının kurumsallaşarak Ordu balığını marka yapabilecek çalışmalara katkı sunması gerektiğini vurguladı. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi olarak her türlü iş birliğine hazır olduklarının da altını çizdi.  
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Kumbaşı Balıkçı Kooperatifi'ni ziyaret ederek balıkçılarla bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören Kumbaşı Balıkçı Kooperatifi'ni ziyaret ederek balıkçılarla bir araya geldi.

Kumbaşı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Çalış ve kooperatif üyeleri tarafından karşılanan Başkan Tören balıkçılarla sohbet ederek yaşadıkları sorunlar ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Balıkçı barınağının kooperatif tarafından işletildiğini belirten Başkan Mehmet Çalış, balıkçıların sorunları ve kooperatif olarak planladıkları projeler hakkında Başkan Tören'e bilgi verdi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ziyaret boyunca kooperatif yönetimi ile fikir alışverişinde bulunarak yapılacak çalışmalara belediye olarak mümkün oldukça destek olacaklarını ifade etti.

 “HER ZAMAN VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARADAYIZ”

Her zaman vatandaşlarla bir ve beraber olduklarını belirten Başkan Tören: "Ben bu şehrin çocuğuyum. Benim bu şehre karşı adil olma sorumluluğum var. Biz gelirken adaletten, zarafetten, nezaketten uzaklaşmadan 3 tane şeyden taviz vermeyeceğimizi söyledik. Kibirlenmeyeceğiz, ulaşılamaz olmayacağız, vatandaşın içerisinde olacağız dedik. Geldiğimiz günden bugüne mümkün olabildiğince çarşıda pazarda sokakta, merkez ve kırsal mahallelerimizde sorunları dinlemek, yerinde görüp çözüm üretmek, devam eden işleri takip etmek ve şehrimizin gelecek vizyonuna yaraşır müesseseleri kurmak için vatandaşlarımızla bir aradayız.

“KOOPERATİFLERİ ŞEHRİN MARKASI HALİNE GETİRMELİYİZ”

En büyük hayalim kooperatifleri bu şehrin markası haline getirmek diyen Başkan Tören, “Kooperatifleri şehrimizin markası haline getirelim. Deniz ürünlerimizin işlenmesi ve katma değere dönüşmesi halinde şehir ekonomisine daha büyük katkı sağlayacak, sadece kazanç değil aynı zamanda yatırım ve istihdama dönüşecektir. Buradan hareketle gelin hep birlikte emekçilerle birlikte balığımızdan salamura konserve yapalım bir 20-30 kişiye daha istihdam kapısı açalım. Hükumetimizin girişimcilik inovasyon ve üretim alanındaki yatırımlarına birlikte talip olalım” dedi.

BALIĞIMIZ MARKA OLMALI

Her zaman balıkçı esnafının yanında olduklarını belirten Başkan Tören, sektörün yaşadığı sorunların çözümü adına birliktelik ve lobi uyarısıyla samimi tavsiyelerde de bulundu. Tören, balıkçı esnafının kurumsallaşarak Ordu balığını marka yapabilecek çalışmalara katkı sunması gerektiğini vurguladı. Bu kapsamda Altınordu Belediyesi olarak her türlü iş birliğine hazır olduklarının da altını çizdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.