BAŞKAN TEPE'DEN KAHVEHANECİLERE DESTEK

Gündem 25.11.2020 - 01:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2342+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEPE'DEN KAHVEHANECİLERE DESTEK

Covid-19 Tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar doğrultusunda faaliyetlerine bir süre ara verilen kahvehanecilere Gülyalı Belediyesinden destek geldi.

Covid-19 Tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar doğrultusunda faaliyetlerine bir süre ara verilen kahvehanecilere Gülyalı Belediyesinden destek geldi. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe yaptığı açıklamada, Gülyalı'daki kahvehanecilere destek olacağını duyurdu. Başkan Tepe Sosyal medyadan yaptığı açıklmada:  "Salgın Döneminin En Mağdur Esnaf Gruplarından KAHVECİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ!  Salgın döneminin başından bu yana en çok mağduriyet yaşayan esnaf grubunu oluşturan, ilçemizde kahvehane işleten tüm esnaflarımıza bir defaya mahsus olmak üzere 1000 TL destekte bulunuyoruz. İyi günde kötü günde hep birlikteyiz Gülyalı!" şeklinde oldu.  
Covid-19 Tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar doğrultusunda faaliyetlerine bir süre ara verilen kahvehanecilere Gülyalı Belediyesinden destek geldi.

Covid-19 Tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar doğrultusunda faaliyetlerine bir süre ara verilen kahvehanecilere Gülyalı Belediyesinden destek geldi. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe yaptığı açıklamada, Gülyalı'daki kahvehanecilere destek olacağını duyurdu. Başkan Tepe Sosyal medyadan yaptığı açıklmada: 
"Salgın Döneminin En Mağdur Esnaf Gruplarından
KAHVECİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ! 
Salgın döneminin başından bu yana en çok mağduriyet yaşayan esnaf grubunu oluşturan, ilçemizde kahvehane işleten tüm esnaflarımıza bir defaya mahsus olmak üzere 1000 TL destekte bulunuyoruz. İyi günde kötü günde hep birlikteyiz Gülyalı!" şeklinde oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.