BAŞKAN TEKİNTAŞ RECKLİNGHAUSEN BELEDİYE BAŞKANINI AĞIRLADI

Gündem 15.10.2018 - 13:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2720+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ RECKLİNGHAUSEN BELEDİYE BAŞKANINI AĞIRLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesinin kardeş şehri olan Almanya’nın Recklinghausen şehrinin Belediye Başkanı Christoph Tesche ve ekibini ağırladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesinin kardeş şehri olan Almanya’nın Recklinghausen şehrinin Belediye Başkanı Christoph Tesche ve ekibini ağırladı. Ziyaretten son derece mutlu olduklarını dile getiren Başkan Tekintaş, ülkelerin birbirleri ile kardeşliklerinin dünya barışı için son derece önemli olduğunu belirtti. BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ, “ÜLKELERİN KARDEŞLİĞİ DÜNYA BARIŞI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” Altınordu Belediyesi ve Recklinghausen Belediyesi arasındaki “Kardeş Şehir Projesi”nin aynı duygularla devam etmesini temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, “Ülkelerin birbirleriyle kardeşliklerinin dünya barışı için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede başlatmış olduğumuz Altınordu Belediyesi ile Recklinghausen Belediyesi “Kardeş Şehir Projesi”nin aynı duygularla devam etmesini diliyorum. Şimdiki Altınordu Belediye Başkanımız olan Sayın Celal Tezcan ve ekibinin bu sürece bıraktığımız yerden katkı sunmasını temenni ediyorum. Ülkelerin birbirleriyle pek çok işbirlikleri var. Bizlerde ilimiz ve ilçemiz olarak bu ilişkilerin olumlu seyretmesine katkı sunabilirsek bundan mutluluk duyarız. Bu çerçeve içerisinde bugün kıymetli Belediye Başkanımızı ve ekibini burada ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. BAŞKAN TESCHE, “KARDEŞ ŞEHİR PROJESİ’NİN OLUMLU YÖNDE İLERLEMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ” Misafirperverliği için Başkan Tekintaş’a teşekkür eden Recklinghausen Belediye Başkanı Christoph Tesche ise, “Karşılıklı ziyaretlerimiz ile Kardeş Şehir Projesi’nin olumlu yönde ilerlemesi için gayret gösteriyoruz. Kardeş Şehir Projeleri barış için güzel bir katkıdır. Önemli olan şehrin yöneticileri olarak bizlerin iyi anlaşarak bu yönde atılacak adımlara destek ve katkı sağlamasıdır. İlelebet kardeş şehirlerin canlı tutulması sadece şehri yönetenlerin iyi irtibat kurmalarıyla değil halkların da bir arada yaşamasıyla mümkün olacaktır. Karşılıklı ziyaretlerin ülkeleri de yakınlaştıracağı kanaatindeyim” ifadeleri kullandı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesinin kardeş şehri olan Almanya’nın Recklinghausen şehrinin Belediye Başkanı Christoph Tesche ve ekibini ağırladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesinin kardeş şehri olan Almanya’nın Recklinghausen şehrinin Belediye Başkanı Christoph Tesche ve ekibini ağırladı.

Ziyaretten son derece mutlu olduklarını dile getiren Başkan Tekintaş, ülkelerin birbirleri ile kardeşliklerinin dünya barışı için son derece önemli olduğunu belirtti.

BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ, “ÜLKELERİN KARDEŞLİĞİ DÜNYA BARIŞI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Altınordu Belediyesi ve Recklinghausen Belediyesi arasındaki “Kardeş Şehir Projesi”nin aynı duygularla devam etmesini temenni eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, “Ülkelerin birbirleriyle kardeşliklerinin dünya barışı için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede başlatmış olduğumuz Altınordu Belediyesi ile Recklinghausen Belediyesi “Kardeş Şehir Projesi”nin aynı duygularla devam etmesini diliyorum. Şimdiki Altınordu Belediye Başkanımız olan Sayın Celal Tezcan ve ekibinin bu sürece bıraktığımız yerden katkı sunmasını temenni ediyorum. Ülkelerin birbirleriyle pek çok işbirlikleri var. Bizlerde ilimiz ve ilçemiz olarak bu ilişkilerin olumlu seyretmesine katkı sunabilirsek bundan mutluluk duyarız. Bu çerçeve içerisinde bugün kıymetli Belediye Başkanımızı ve ekibini burada ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN TESCHE, “KARDEŞ ŞEHİR PROJESİ’NİN OLUMLU YÖNDE İLERLEMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Misafirperverliği için Başkan Tekintaş’a teşekkür eden Recklinghausen Belediye Başkanı Christoph Tesche ise, “Karşılıklı ziyaretlerimiz ile Kardeş Şehir Projesi’nin olumlu yönde ilerlemesi için gayret gösteriyoruz. Kardeş Şehir Projeleri barış için güzel bir katkıdır. Önemli olan şehrin yöneticileri olarak bizlerin iyi anlaşarak bu yönde atılacak adımlara destek ve katkı sağlamasıdır. İlelebet kardeş şehirlerin canlı tutulması sadece şehri yönetenlerin iyi irtibat kurmalarıyla değil halkların da bir arada yaşamasıyla mümkün olacaktır. Karşılıklı ziyaretlerin ülkeleri de yakınlaştıracağı kanaatindeyim” ifadeleri kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.