BAŞKAN ŞENTÜRK: 10 GÜN GEÇTİ EMEKLİYE MÜJDE YOK!

Gündem 13.05.2022 - 02:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3906+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞENTÜRK: 10 GÜN GEÇTİ EMEKLİYE MÜJDE YOK!

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in geçtiğimiz ay söylediği"1 Mayıs'ta emekliye müjdemiz var" söylemleriyle ilgili değerlendirmede bulundu

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in  geçtiğimiz ay söylediği"1 Mayıs'ta emekliye müjdemiz var" söylemleriyle ilgili değerlendirmede bulundu. 10 gün geçmesine rağmen emekliye herhangi bir müjdenin verilmediğine dikkat çeken Başkan Şentürk;" İktidar artık oyalama taktiğine geçti."dedi. "TEK DERTLERİ KARNIMIZ GÖZÜMÜZ DOYSUN" İktidarın vatandaşa verebilecek herhangi bir müjdesi olmadığını belirten Başkan Şentürk;"27 Nisan 2022 günü Kadir Gecesi’nde Bayburt’ta katıldığınız iftarda, ‘emeklilerimizi sosyal bakımdan korumak mecburiyetindeyiz. En düşük emekli aylığını 2 bin 500 TL’ye çıkardık. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var. Bunu önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Muhtemelen Cumhurbaşkanımız 1 Mayıs’ta gerekli müjdeleri verecektir’ ifadesini kullanmıştı. Emeklikerimiz de biz de bu söyleme sevinmiştik. Emekli bir nebzede olsa açlık sınırında kalmayacak, iktidar nihayet gerekli çalışmaları başlatma kararı alabildi demiştik. Ama bir kez daha tahminlerimiz doğru çıktı ve iktidar vaat vermekten, yalan beyan söylemekten ileri gidemedi. Tam tamına 1 Mayıs'ın üstünden 10 gün geçti ne bakandan ne de cumhurbaşkanından emekliye dair herhangi bir müjde niteliğinde açıklama gelmedi. Aksine emekliyi daha da zora sokan zam üstüne zamlar geldi. Biz her zaman diyoruz. İktidar artık oyalama politikası güdüyor. Tek gayeleri halkı vaatlerle susturmak, seçime kadar vaat verip, oy toplamak. Gemi batarken onlar yancılarını besliyor, halka ne olursa olsun, yeter ki bizim karnımız, gözümiz doysun diyor. Türkiye'yi her bakımdan, her geçen gün daha da açlığa, sefalete sürüklüyor."şeklinde konuştu.        
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in geçtiğimiz ay söylediği"1 Mayıs'ta emekliye müjdemiz var" söylemleriyle ilgili değerlendirmede bulundu
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in  geçtiğimiz ay söylediği"1 Mayıs'ta emekliye müjdemiz var" söylemleriyle ilgili değerlendirmede bulundu. 10 gün geçmesine rağmen emekliye herhangi bir müjdenin verilmediğine dikkat çeken Başkan Şentürk;" İktidar artık oyalama taktiğine geçti."dedi.
"TEK DERTLERİ KARNIMIZ GÖZÜMÜZ DOYSUN"
İktidarın vatandaşa verebilecek herhangi bir müjdesi olmadığını belirten Başkan Şentürk;"27 Nisan 2022 günü Kadir Gecesi’nde Bayburt’ta katıldığınız iftarda, ‘emeklilerimizi sosyal bakımdan korumak mecburiyetindeyiz. En düşük emekli aylığını 2 bin 500 TL’ye çıkardık. Bunlarla ilgili çalışmalarımız var. Bunu önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. Muhtemelen Cumhurbaşkanımız 1 Mayıs’ta gerekli müjdeleri verecektir’ ifadesini kullanmıştı. Emeklikerimiz de biz de bu söyleme sevinmiştik. Emekli bir nebzede olsa açlık sınırında kalmayacak, iktidar nihayet gerekli çalışmaları başlatma kararı alabildi demiştik. Ama bir kez daha tahminlerimiz doğru çıktı ve iktidar vaat vermekten, yalan beyan söylemekten ileri gidemedi. Tam tamına 1 Mayıs'ın üstünden 10 gün geçti ne bakandan ne de cumhurbaşkanından emekliye dair herhangi bir müjde niteliğinde açıklama gelmedi. Aksine emekliyi daha da zora sokan zam üstüne zamlar geldi. Biz her zaman diyoruz. İktidar artık oyalama politikası güdüyor. Tek gayeleri halkı vaatlerle susturmak, seçime kadar vaat verip, oy toplamak. Gemi batarken onlar yancılarını besliyor, halka ne olursa olsun, yeter ki bizim karnımız, gözümiz doysun diyor. Türkiye'yi her bakımdan, her geçen gün daha da açlığa, sefalete sürüklüyor."şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.