BAŞKAN ŞAHİN: “HÜKÜMET, EMEKÇİYE KARŞI SERMAYENİN YANINDA”

Gündem 04.03.2021 - 20:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4046+ kez okundu.
 

BAŞKAN ŞAHİN: “HÜKÜMET, EMEKÇİYE KARŞI SERMAYENİN YANINDA”

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’e “fındık” yanıtı verdi. Başkan Şahin, iktidarın emekçiye karşı sermayenin yanında olduğunu söyledi.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’e “fındık” yanıtı verdi. Başkan Şahin, iktidarın emekçiye karşı sermayenin yanında olduğunu söyledi. “SIKINTILARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR” AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in Altaş TV’de yaptığı açıklamalarla ilgili konuşan CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, “AKP’li Tomakin yaptığı açıklamalar ile fındık üreticisinin yanında olmadığını göstermektedir. 2020 yılı bütün dünya ve ülkemiz için son derece zor geçmişken, ekonomik sıkıntı had safhadayken, tek geçim kaynağı fındıktan elde ettiği gelir olan insanlara hiçbir sorumluluk üstlenmeyerek aklınca nasihatte bulunması son derece yanlıştır. Yaptıkları her açıklamada “üreticimizin yanındayız” diyenler, iş icraate geldiği zaman üreticinin tam karşısında yer alıp insanların yaşadığı sıkıntıları görmezden gelmeye devam ediyorlar” dedi. “AKP İL BAŞKANI FINDIK ÜRETİCİLERİNİ TEHDİT ETMİŞTİR Başkan Şahin açıklamasının devamında, “AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, fındık üreticimize seslenerek 30 Nisan’a kadar ürünlerini satmalarını aksi halde fındık fiyatını düşüreceklerini söylemiş, yani fındık üreticilerimizi tehdit etmiştir. Dahası “satın kardeşim, biz zaten hükümet olarak niyetimizi belli etmişiz, sonra fındık 10’a mı düşer 15’e mi” diyen AKP İl Başkanı uluslararası tekellerin Sözcülüğüne soyunarak, hükümet olarak emekçiye karşı sermayenin yanında olduklarını alenen ikrar etmiştir” ifadelerini kullandı. CHP’li Şahin, CHP olarak sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayarak, “üreticimizin alın teri boşa değil, sofrasına katkı olarak dönecek. Bu düzen değişecek, size söz veriyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’e “fındık” yanıtı verdi. Başkan Şahin, iktidarın emekçiye karşı sermayenin yanında olduğunu söyledi.

CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’e “fındık” yanıtı verdi. Başkan Şahin, iktidarın emekçiye karşı sermayenin yanında olduğunu söyledi.
“SIKINTILARI GÖRMEZDEN GELİYORLAR”
AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in Altaş TV’de yaptığı açıklamalarla ilgili konuşan CHP Ordu İl Başkanı Atila Şahin, “AKP’li Tomakin yaptığı açıklamalar ile fındık üreticisinin yanında olmadığını göstermektedir. 2020 yılı bütün dünya ve ülkemiz için son derece zor geçmişken, ekonomik sıkıntı had safhadayken, tek geçim kaynağı fındıktan elde ettiği gelir olan insanlara hiçbir sorumluluk üstlenmeyerek aklınca nasihatte bulunması son derece yanlıştır. Yaptıkları her açıklamada “üreticimizin yanındayız” diyenler, iş icraate geldiği zaman üreticinin tam karşısında yer alıp insanların yaşadığı sıkıntıları görmezden gelmeye devam ediyorlar” dedi.
“AKP İL BAŞKANI FINDIK ÜRETİCİLERİNİ TEHDİT ETMİŞTİR
Başkan Şahin açıklamasının devamında, “AKP Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, fındık üreticimize seslenerek 30 Nisan’a kadar ürünlerini satmalarını aksi halde fındık fiyatını düşüreceklerini söylemiş, yani fındık üreticilerimizi tehdit etmiştir. Dahası “satın kardeşim, biz zaten hükümet olarak niyetimizi belli etmişiz, sonra fındık 10’a mı düşer 15’e mi” diyen AKP İl Başkanı uluslararası tekellerin Sözcülüğüne soyunarak, hükümet olarak emekçiye karşı sermayenin yanında olduklarını alenen ikrar etmiştir” ifadelerini kullandı.
CHP’li Şahin, CHP olarak sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayarak, “üreticimizin alın teri boşa değil, sofrasına katkı olarak dönecek. Bu düzen değişecek, size söz veriyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.