BALIKÇILARA BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI

Gündem 17.05.2022 - 14:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3802+ kez okundu.
 

BALIKÇILARA BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI

Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Fatsa TCSG-97 Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Ünye, Fatsa, ve Perşembe İlçelerimizde balıkçıları bilgilendirme toplantıları yapıldı.

Denizlerde ve İç Sularda Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 5/1 Numaralı Tebliğ ile Sportif (Amatör) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 5/2 Numaralı Tebliğlere göre geçerli olan av yasaklarının İlimizi ilgilendiren hükümleri,  yapılan değişikliklerle getirilen düzenlemeler, deniz kirliliği ve tebliğ uygulamaları konularında İl Müdürlüğü ve Fatsa TCSG-97 Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Ünye, Fatsa,  ve Perşembe İlçelerimizde balıkçıları bilgilendirme toplantıları yapıldı. Toplam 50 balıkçının  katıldığı toplantılarda, av yasaklarına getirilen düzenlemeler, tebliğ uygulamaları, idari yaptırımlar ve Gemi Ruhsat Tezkereleri konularında bilgilendirme yapıldı.  
Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Fatsa TCSG-97 Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Ünye, Fatsa, ve Perşembe İlçelerimizde balıkçıları bilgilendirme toplantıları yapıldı.
Denizlerde ve İç Sularda Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 5/1 Numaralı Tebliğ ile Sportif (Amatör) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 5/2 Numaralı Tebliğlere göre geçerli olan av yasaklarının İlimizi ilgilendiren hükümleri,  yapılan değişikliklerle getirilen düzenlemeler, deniz kirliliği ve tebliğ uygulamaları konularında İl Müdürlüğü ve Fatsa TCSG-97 Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Ünye, Fatsa,  ve Perşembe İlçelerimizde balıkçıları bilgilendirme toplantıları yapıldı.
Toplam 50 balıkçının  katıldığı toplantılarda, av yasaklarına getirilen düzenlemeler, tebliğ uygulamaları, idari yaptırımlar ve Gemi Ruhsat Tezkereleri konularında bilgilendirme yapıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.