BAKAN IŞIK: ENVER BEY BÜYÜK HİZMETLER YAPACAK

Siyaset 14.07.2014 - 12:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3964+ kez okundu.
 

BAKAN IŞIK: ENVER BEY BÜYÜK HİZMETLER YAPACAK

Ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ordu'ya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Bakan Işık, " Şuna yürekten inanıyorum; Ordu'nun partimize ve Enver beyin şahsına verdiği desteği, Enver bey en güzel şekilde hizmete dönüştürecek. Büyük hizmetler yaparken gönüllere de girecek" dedi.

BAŞKAN YILMAZ: ORDU'NUN HİZMETKARIYIZ Ziyarette ilk konuşmayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın nazik ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Türkiye'nin 30 Mart seçimleriyle birlikte oluşan en küçük büyükşehirine hoşgeldiniz. Ordu 30 Mart'ta birlikte büyükşehir olmuş bir ilimizdir. Seçim sonuçlarıyla beraber Ordu'da büyükşehir dahil 20 yerleşim yerinde yapmış olduğumuz seçim başarısıyla  Orduluların hizmetkarıyız. 3,5 aylık belediye başkanlığı dönemimizde özellikle devir teslim yapılmayan büyükşehir ve belediye olduğumuz için kuruluş sürecimizi tamamlamaya gayret gösterdik. Bizler büyükşehir olarak birilerinden ya da bir makamdan devralmadık. Biz geldik özel idarenin bu makamında yeni bir kuruluş sürecini oluşturduk ve mümkün olduğu kadar da küçülme gayretiyle yani şehrimizin geleceğini planlamak suretiyle ve üzerimize yük olabilecek bir takım başta personel olmak üzere yükü hafifletmek amacıyla bir organizasyona girdik. Büyükşehir tecrübesi görmüş bürokratik yapıyı Ordu'ya getirdik. OSKİ genel müdürlüğümüz ve genel sekreterliğimiz bünyesinde kanunun öngördüğü daire başkanlığı 18 olmasına rağmen 8 daire başkanlığı kurmak suretiyle ihtiyaçlarımıza şuan itibarı ile cevap veriyoruz" diye konuştu. BAKAN IŞIK: ENVER BEY ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAK Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın konuşmasının ardından söz alan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen benim yakın arkadaşım Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden oda komşum teşkilattan da çalışma arkadaşım Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret edip tebrik etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Şuna yürekten inanıyorum; Ordu'nun partimize ve Enver beyin şahsına verdiği desteği, Enver bey en güzel şekilde hizmete dönüştürecek. Bir taraftan halkın ayağına bastığı yolları yaparken diğer taraftan da halkın gönlüne giden gönül yollarını da en güzel şekilde yapacak. Enver beyi yakınen tanıyan bir arkadaşınız olarak inşallah bu noktada çok güzel işler yapacağına, büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. AK Parti iktidarında Ordu, gerçekten çok önemli hizmetler aldı. Bunları Ordu'da yaşayan insanımız benden çok daha iyi biliyor ama ilerde Ordu'nun tarihi yazılırken 'AK Parti'nin Ordu'ya yaptığı en önemli hizmet nedir?' diye sorulduğu zaman inanın birinci yazılacak şey Ordu'nun büyükşehir olmasıdır" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.
Ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ordu'ya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ordu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Bakan Işık, " Şuna yürekten inanıyorum; Ordu'nun partimize ve Enver beyin şahsına verdiği desteği, Enver bey en güzel şekilde hizmete dönüştürecek. Büyük hizmetler yaparken gönüllere de girecek" dedi.

BAŞKAN YILMAZ: ORDU'NUN HİZMETKARIYIZ

Ziyarette ilk konuşmayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın nazik ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Türkiye'nin 30 Mart seçimleriyle birlikte oluşan en küçük büyükşehirine hoşgeldiniz. Ordu 30 Mart'ta birlikte büyükşehir olmuş bir ilimizdir. Seçim sonuçlarıyla beraber Ordu'da büyükşehir dahil 20 yerleşim yerinde yapmış olduğumuz seçim başarısıyla  Orduluların hizmetkarıyız. 3,5 aylık belediye başkanlığı dönemimizde özellikle devir teslim yapılmayan büyükşehir ve belediye olduğumuz için kuruluş sürecimizi tamamlamaya gayret gösterdik. Bizler büyükşehir olarak birilerinden ya da bir makamdan devralmadık. Biz geldik özel idarenin bu makamında yeni bir kuruluş sürecini oluşturduk ve mümkün olduğu kadar da küçülme gayretiyle yani şehrimizin geleceğini planlamak suretiyle ve üzerimize yük olabilecek bir takım başta personel olmak üzere yükü hafifletmek amacıyla bir organizasyona girdik. Büyükşehir tecrübesi görmüş bürokratik yapıyı Ordu'ya getirdik. OSKİ genel müdürlüğümüz ve genel sekreterliğimiz bünyesinde kanunun öngördüğü daire başkanlığı 18 olmasına rağmen 8 daire başkanlığı kurmak suretiyle ihtiyaçlarımıza şuan itibarı ile cevap veriyoruz" diye konuştu.

BAKAN IŞIK: ENVER BEY ÇOK GÜZEL İŞLER YAPACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın konuşmasının ardından söz alan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, "Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen benim yakın arkadaşım Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden oda komşum teşkilattan da çalışma arkadaşım Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret edip tebrik etmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Şuna yürekten inanıyorum; Ordu'nun partimize ve Enver beyin şahsına verdiği desteği, Enver bey en güzel şekilde hizmete dönüştürecek. Bir taraftan halkın ayağına bastığı yolları yaparken diğer taraftan da halkın gönlüne giden gönül yollarını da en güzel şekilde yapacak. Enver beyi yakınen tanıyan bir arkadaşınız olarak inşallah bu noktada çok güzel işler yapacağına, büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. AK Parti iktidarında Ordu, gerçekten çok önemli hizmetler aldı. Bunları Ordu'da yaşayan insanımız benden çok daha iyi biliyor ama ilerde Ordu'nun tarihi yazılırken 'AK Parti'nin Ordu'ya yaptığı en önemli hizmet nedir?' diye sorulduğu zaman inanın birinci yazılacak şey Ordu'nun büyükşehir olmasıdır" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.