AVRUPA GURURU MİLLİ HALTERCİLER DÖNDÜ

Spor 02.10.2021 - 00:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3151+ kez okundu.
 

AVRUPA GURURU MİLLİ HALTERCİLER DÖNDÜ

Avrupa Gururumuz Milli Halterciler Orduya Döndü. Ordu-Giresun Havalimanında Ailesi, Sevenleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve İl Müdürlüğü personelleri tarafından coşkuyla karşılandı.

 Avrupa Gururumuz Milli Halterciler Orduya Döndü. Ordu-Giresun Havalimanında Ailesi, Sevenleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve İl Müdürlüğü personelleri tarafından coşkuyla karşılandı. Finlandiya'da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda 69 kg. da Avrupa 2.si Yusuf Fehmi Genç ve 55 kg. da Avrupa 3.sü Melihcan Günay Ülkemize ve Ordu’ya önemli bir başarı kazandırmış oldular.   Finlandiya’da yapılan 23 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonasında 67 kiloda Yusuf Fehmi Genç koparmada koparmada 132 kg 2., silkmede 163 kg 2., toplamda da 295 kg ile 2.ci oldu. 55 kiloda Melihcan Günay koparmada 96 kg 4. Silkmede 121kg 2.  toplamda 217 kg 3. Oldu. Sporcuları ve emeği geçen antrenörleri tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ İki şampiyonumuz Türkiye’mizin ve Ordu’muzun gururları bugün aramıza döndü. Finlandiya’da Avrupa 2.liği ve Avrupa 3.lüğü kazandırarak Türk Bayrağını dalgalandırdılar. Tüm Dünya’ya bayrağımızı izlettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah daha büyük başarılar kazanacaklarına inanıyoruz. Çünkü çok çalışıyorlar, her geçen gün de derecelerini arttırıyorlar. İnşallah 2024 Olimpiyat Oyunlarında Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye hak kazanırlar ve madalya kazanmaları en büyük temennimiz. Ailelerine böyle güzel evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi. Milli Halterci Melihcan Günay “ Öncelikle geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Sizleri ve Ailemizi burada görmek bizi çok mutlu etti. Duygularım şuan çok hat safada . Çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Milli Halterci Yusuf Fehmi Genç” burada bu konuşmayı yapmak için her defasında heyecanlanıyorum. Bu karşılamadan dolayı çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum.”dedi.   
Avrupa Gururumuz Milli Halterciler Orduya Döndü. Ordu-Giresun Havalimanında Ailesi, Sevenleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve İl Müdürlüğü personelleri tarafından coşkuyla karşılandı.
 Avrupa Gururumuz Milli Halterciler Orduya Döndü. Ordu-Giresun Havalimanında Ailesi, Sevenleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve İl Müdürlüğü personelleri tarafından coşkuyla karşılandı.
Finlandiya'da düzenlenen Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda 69 kg. da Avrupa 2.si Yusuf Fehmi Genç ve 55 kg. da Avrupa 3.sü Melihcan Günay Ülkemize ve Ordu’ya önemli bir başarı kazandırmış oldular.   Finlandiya’da yapılan 23 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonasında 67 kiloda Yusuf Fehmi Genç koparmada koparmada 132 kg 2., silkmede 163 kg 2., toplamda da 295 kg ile 2.ci oldu. 55 kiloda Melihcan Günay koparmada 96 kg 4. Silkmede 121kg 2.  toplamda 217 kg 3. Oldu. Sporcuları ve emeği geçen antrenörleri tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ İki şampiyonumuz Türkiye’mizin ve Ordu’muzun gururları bugün aramıza döndü. Finlandiya’da Avrupa 2.liği ve Avrupa 3.lüğü kazandırarak Türk Bayrağını dalgalandırdılar. Tüm Dünya’ya bayrağımızı izlettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah daha büyük başarılar kazanacaklarına inanıyoruz. Çünkü çok çalışıyorlar, her geçen gün de derecelerini arttırıyorlar. İnşallah 2024 Olimpiyat Oyunlarında Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye hak kazanırlar ve madalya kazanmaları en büyük temennimiz. Ailelerine böyle güzel evlatlar yetiştirdikleri için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Milli Halterci Melihcan Günay “ Öncelikle geldiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Sizleri ve Ailemizi burada görmek bizi çok mutlu etti. Duygularım şuan çok hat safada . Çok mutluyum herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Milli Halterci Yusuf Fehmi Genç” burada bu konuşmayı yapmak için her defasında heyecanlanıyorum. Bu karşılamadan dolayı çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.