ASFALT ÇALIŞMALARININ 2. ETABINI DA TAMAMLADI

Gündem 11.11.2021 - 18:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2290+ kez okundu.
 

ASFALT ÇALIŞMALARININ 2. ETABINI DA TAMAMLADI

Altınordu Belediyesi, “Bütün Şehir, Eşit Hizmet” ilkesi doğrultusunda altyapı ve yol çalışmalarını kesintisiz bir mesai ile sürdürmeye devam ediyor

Altınordu Belediyesi, “Bütün Şehir, Eşit Hizmet” ilkesi doğrultusunda altyapı ve yol çalışmalarını kesintisiz bir mesai ile sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri Cumhuriyet mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarının 1.etabında 7 sokağı asfalt hizmetiyle buluşturmuştu. Çalışmaların 2. etabında ise 12 sokağı daha asfalt konforuyla buluşturarak bölge sakinlerinin yüzlerini güldürdü. Altınordu Belediyesi hayata geçirdiği altyapı yatırımlarıyla bir taraftan on yılların sorunlarına kalıcı çözüm üretiyor bir taraftan da şehirde yaşattığı modern değişim ve dönüşümü etap etap Altınordu’nun tüm sokaklarına taşımaya devam ediyor. CUMHURİYET MAHALLESİ’NİN 19 SOKAĞINDA ASFALT SEVİNCİ YAŞANDI Şehrin her noktasında hummalı bir şekilde çalışmalarına devam eden Altınordu belediyesi, Cumhuriyet mahallesinde süren asfalt seferberliğinin 1. etabında 7 sokağı asfalt hizmetiyle buluşturmuştu. Son olarak belediye ekipleri çalışmaların 2. etabında ise 12 sokağı daha asfalt konforuyla buluşturarak yaşanabilir bir Altınordu hedefine bir adım daha yaklaştı. BAŞKAN TÖREN O SÖZÜNÜ DE YERİNE GETİRDİ Cumhuriyet Mahallesi’nde, Altınordu Belediyesi 7/24 kontak kapatmadan çalışmalarını sürdürdü ve 1270, 1271, 1273, 1274, 1284, 1308, 1315, 1318, 1332, 1333, 1334, 1335 No'lu sokakları da asfalt ile buluşturdu. Böylelikle cumhuriyet mahallesinde Başkan Aşkın Tören’in söz verdiği ‘yıl sonuna kadar 7 kilometre asfalt seferberliğinde ikinci etap da tamamlandı. "ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINDA VE HAYATIN HER ALANINDA CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ" Şehir genelinde kesintisiz bir mesai ile sürdürdükleri altyapı çalışmaları ile on yılların akut sorunlarına neşter vurduklarını ifade eden Başkan Tören, "Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak hem günün ihtiyaç ve taleplerine cevap veriyor hem de şehrimizin gelecek on yıllarını planlıyoruz. Hemşehrilerimizin hiçbir sorununa ve yaşadıkları hiçbir zorluğa kayıtsız kalmamız mümkün değil. Cumhuriyet Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hemşehrilerimizin büyük bir memnuniyetine vesile olduğunu görmek bizi de ziyadesiyle sevindirdi. Bizim belediyeciliğimiz, hizmet ve eser belediyeciliği. Bu anlayışla hizmet etmeye, şehrimizi inşa ederken hayatın her alanına dokunan çalışmalarımızla da insanımızı ihya etmeye, onların gönüllerini ve hayır dualarını almaya devam edeceğiz." Şeklinde konuştu. 40 YILLIK YARAYA ALTINORDU BELEDİYESİ MERHEM OLDU Yapılan çalışmalar ise mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Cumhuriyet mahallesi muhtarı Uğur Özcan, mahallenin yaklaşık 40 yıllık derdine deva olan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür etti. 40 yıllık yaraya merhem olan Altınordu Belediyesi’nin çalışmaları bölge sakinlerinden de büyük takdir topladı.
Altınordu Belediyesi, “Bütün Şehir, Eşit Hizmet” ilkesi doğrultusunda altyapı ve yol çalışmalarını kesintisiz bir mesai ile sürdürmeye devam ediyor

Altınordu Belediyesi, “Bütün Şehir, Eşit Hizmet” ilkesi doğrultusunda altyapı ve yol çalışmalarını kesintisiz bir mesai ile sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri Cumhuriyet mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarının 1.etabında 7 sokağı asfalt hizmetiyle buluşturmuştu. Çalışmaların 2. etabında ise 12 sokağı daha asfalt konforuyla buluşturarak bölge sakinlerinin yüzlerini güldürdü.

Altınordu Belediyesi hayata geçirdiği altyapı yatırımlarıyla bir taraftan on yılların sorunlarına kalıcı çözüm üretiyor bir taraftan da şehirde yaşattığı modern değişim ve dönüşümü etap etap Altınordu’nun tüm sokaklarına taşımaya devam ediyor.

CUMHURİYET MAHALLESİ’NİN 19 SOKAĞINDA ASFALT SEVİNCİ YAŞANDI

Şehrin her noktasında hummalı bir şekilde çalışmalarına devam eden Altınordu belediyesi, Cumhuriyet mahallesinde süren asfalt seferberliğinin 1. etabında 7 sokağı asfalt hizmetiyle buluşturmuştu. Son olarak belediye ekipleri çalışmaların 2. etabında ise 12 sokağı daha asfalt konforuyla buluşturarak yaşanabilir bir Altınordu hedefine bir adım daha yaklaştı.

BAŞKAN TÖREN O SÖZÜNÜ DE YERİNE GETİRDİ

Cumhuriyet Mahallesi’nde, Altınordu Belediyesi 7/24 kontak kapatmadan çalışmalarını sürdürdü ve 1270, 1271, 1273, 1274, 1284, 1308, 1315, 1318, 1332, 1333, 1334, 1335 No'lu sokakları da asfalt ile buluşturdu. Böylelikle cumhuriyet mahallesinde Başkan Aşkın Tören’in söz verdiği ‘yıl sonuna kadar 7 kilometre asfalt seferberliğinde ikinci etap da tamamlandı.

"ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINDA VE HAYATIN HER ALANINDA CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ"

Şehir genelinde kesintisiz bir mesai ile sürdürdükleri altyapı çalışmaları ile on yılların akut sorunlarına neşter vurduklarını ifade eden Başkan Tören, "Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak hem günün ihtiyaç ve taleplerine cevap veriyor hem de şehrimizin gelecek on yıllarını planlıyoruz. Hemşehrilerimizin hiçbir sorununa ve yaşadıkları hiçbir zorluğa kayıtsız kalmamız mümkün değil. Cumhuriyet Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hemşehrilerimizin büyük bir memnuniyetine vesile olduğunu görmek bizi de ziyadesiyle sevindirdi.

Bizim belediyeciliğimiz, hizmet ve eser belediyeciliği. Bu anlayışla hizmet etmeye, şehrimizi inşa ederken hayatın her alanına dokunan çalışmalarımızla da insanımızı ihya etmeye, onların gönüllerini ve hayır dualarını almaya devam edeceğiz." Şeklinde konuştu.

40 YILLIK YARAYA ALTINORDU BELEDİYESİ MERHEM OLDU

Yapılan çalışmalar ise mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü. Cumhuriyet mahallesi muhtarı Uğur Özcan, mahallenin yaklaşık 40 yıllık derdine deva olan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e teşekkür etti.

40 yıllık yaraya merhem olan Altınordu Belediyesi’nin çalışmaları bölge sakinlerinden de büyük takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.