ARAMA VE KURTARMA BİRİMİ KURULDU

Gündem 17.06.2021 - 16:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4116+ kez okundu.
 

ARAMA VE KURTARMA BİRİMİ KURULDU

Milli Eğitim Bakanlığı ile İç İşleri Bakanlığı arasında imzalanan Afet ve Acil Durum Eğitimi Hizmetlerine Yönelik İşbirliği protokolü kapsamında Müdürlüğümüze bağlı 25 kişiden oluşan afet ve acil durumlarda görev alacak.

Milli Eğitim Bakanlığı  ile İç İşleri Bakanlığı arasında imzalanan Afet ve Acil Durum Eğitimi Hizmetlerine Yönelik İşbirliği protokolü kapsamında Müdürlüğümüze bağlı 25 kişiden oluşan afet ve acil durumlarda görev alacak. Arama ve Kurtarma Birimi ekibi kuruldu. Bakanlık kurulan ve Müdürlük İş Yeri Sağlığı ve Güvenliği Biri  bünyesinde oluşturulan 25 kişiden oluşan ekip gezi etkinliğinde bir araya geldi. İşbirliği protokolü kapsamında hazırlanan yıllık faaliyet planı doğrultusunda Müdürlüğü  İşyeri Sağlığı ve Güvenliği birimince düzenlenen etkinlikte Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB) ekibince Saraycık Mahallesinden Asarkaya mevkisine doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Millî Eğitim Bakanlığınca  81 ilde kurulacak olan AKUB ekipleri, AFAD ile koordineli olarak görevlendirilecek.    
Milli Eğitim Bakanlığı ile İç İşleri Bakanlığı arasında imzalanan Afet ve Acil Durum Eğitimi Hizmetlerine Yönelik İşbirliği protokolü kapsamında Müdürlüğümüze bağlı 25 kişiden oluşan afet ve acil durumlarda görev alacak.

Milli Eğitim Bakanlığı  ile İç İşleri Bakanlığı arasında imzalanan Afet ve Acil Durum Eğitimi Hizmetlerine Yönelik İşbirliği protokolü kapsamında Müdürlüğümüze bağlı 25 kişiden oluşan afet ve acil durumlarda görev alacak.

Arama ve Kurtarma Birimi ekibi kuruldu. Bakanlık kurulan ve Müdürlük İş Yeri Sağlığı ve Güvenliği Biri  bünyesinde oluşturulan 25 kişiden oluşan ekip gezi etkinliğinde bir araya geldi.
İşbirliği protokolü kapsamında hazırlanan yıllık faaliyet planı doğrultusunda Müdürlüğü  İşyeri Sağlığı ve Güvenliği birimince düzenlenen etkinlikte Arama ve Kurtarma Birimi (AKUB) ekibince Saraycık Mahallesinden Asarkaya mevkisine doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.
Millî Eğitim Bakanlığınca  81 ilde kurulacak olan AKUB ekipleri, AFAD ile koordineli olarak görevlendirilecek.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.