ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Yaşam 08.05.2016 - 03:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3594+ kez okundu.
 

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Anneler yeryüzünde bulunan en kutsal varlıktır.

Anne, en zor zamanlarda, en fedakar insandır. Anne, öğretmendir. Anne, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığıdır. ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisi şerifi, inancımızın annelere vermiş olduğu değeri ortaya koymaktadır. Karşılıksız tek sevgi, anne sevgisidir. Bu sevgiye layık evlat olabilmek için, annelerimizin kıymetini en iyi şekilde bilmeliyiz. Onlara saygıyı, hürmeti, ilgiyi, yılda bir gün değil, her gün göstermeliyiz. Bu vesile ile Ordu Manşet olarak bütün okurlarımızın, Annelerimizin ve Anne adaylarımızın Anneler günü kutluyoruz.
Anneler yeryüzünde bulunan en kutsal varlıktır.

Anne, en zor zamanlarda, en fedakar insandır. Anne, öğretmendir. Anne, hayatını çocuklarına adayan, yüreğinde sevgi ve sabrı taşıyan dünyanın en kutsal varlığıdır.

‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisi şerifi, inancımızın annelere vermiş olduğu değeri ortaya koymaktadır.

Karşılıksız tek sevgi, anne sevgisidir. Bu sevgiye layık evlat olabilmek için, annelerimizin kıymetini en iyi şekilde bilmeliyiz. Onlara saygıyı, hürmeti, ilgiyi, yılda bir gün değil, her gün göstermeliyiz.

Bu vesile ile Ordu Manşet olarak bütün okurlarımızın, Annelerimizin ve Anne adaylarımızın Anneler günü kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.