ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL KONSER

12.05.2020 - 10:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4038+ kez okundu.
 

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL KONSER

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından Anneler Günü’ne özel konser düzenlendi.

 Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından Anneler Günü’ne özel konser düzenlendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda düzenlenen konser Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından Karadeniz Tiyatrosunda düzenlenen ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan’ın sunumuyla gerçekleştirilen Anneler Günü’ne özel konser, Şef Alper Yavuz tarafından yönetildi. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından 2 saat boyunca canlı olarak yayınlanan ve birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği Anneler Günü özel konseri binlerce beğeni ve yorum aldı.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından Anneler Günü’ne özel konser düzenlendi.

 Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından Anneler Günü’ne özel konser düzenlendi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda düzenlenen konser Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.
SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından Karadeniz Tiyatrosunda düzenlenen ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Coşkun Çağlıyan’ın sunumuyla gerçekleştirilen Anneler Günü’ne özel konser, Şef Alper Yavuz tarafından yönetildi. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından 2 saat boyunca canlı olarak yayınlanan ve birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği Anneler Günü özel konseri binlerce beğeni ve yorum aldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.