ANADOLU JET ORDU-GİRESUN’DAN ANKARA’YA HER GÜN UÇACAK

Gündem 02.08.2021 - 00:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4378+ kez okundu.
 

ANADOLU JET ORDU-GİRESUN’DAN ANKARA’YA HER GÜN UÇACAK

Anadolu Jet Ankara-Ordu/ Giresun uçuşlarını haftanın 7 gününe çıkarttı.

Anadolu Jet Ankara-Ordu/ Giresun uçuşlarını haftanın 7 gününe çıkarttı. Pandemi öncesi Ankara ile Ordu-Giresun arasında günde ikişer haftada 14 sefer düzenleniyordu.  Pandemiyle birlikte azaltılan seferlerin tekrar konulması için Ordu kamuoyunda bir süredir devam eden baskı sonuç verdi. Anadolu Jet normalleşmeyle birlikte yolcu sayısının artması, kamuoyunun baskıyla birlikte ilk etapta Ankara ile Ordu- Giresun arasında sefer sayısını 8 Ağustos tarihinden itibaren haftada 7 güne çıkarttı.  Ankara’dan geliş gece saat 23.55, Ordu-Giresun’dan ise gidiş sabah 06.00 olacak.  1 Kasım’da başlayacak kış tarifesiyle birlikte hem sefer sayısının artacağı hem de uçuş saatlerinin pandemi öncesi saatlere çekileceği belirtiliyor.  
Anadolu Jet Ankara-Ordu/ Giresun uçuşlarını haftanın 7 gününe çıkarttı.

Anadolu Jet Ankara-Ordu/ Giresun uçuşlarını haftanın 7 gününe çıkarttı.
Pandemi öncesi Ankara ile Ordu-Giresun arasında günde ikişer haftada 14 sefer düzenleniyordu. 
Pandemiyle birlikte azaltılan seferlerin tekrar konulması için Ordu kamuoyunda bir süredir devam eden baskı sonuç verdi.
Anadolu Jet normalleşmeyle birlikte yolcu sayısının artması, kamuoyunun baskıyla birlikte ilk etapta Ankara ile Ordu- Giresun arasında sefer sayısını 8 Ağustos tarihinden itibaren haftada 7 güne çıkarttı. 
Ankara’dan geliş gece saat 23.55, Ordu-Giresun’dan ise gidiş sabah 06.00 olacak. 
1 Kasım’da başlayacak kış tarifesiyle birlikte hem sefer sayısının artacağı hem de uçuş saatlerinin pandemi öncesi saatlere çekileceği belirtiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.