ALTINORDU BETON VE ASFALT ARAŞTIRMA LABORATUARI KURDU

Teknoloji 20.06.2017 - 10:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3556+ kez okundu.
 

ALTINORDU BETON VE ASFALT ARAŞTIRMA LABORATUARI KURDU

Altınordu Belediyesi tarafında yapılan ve Ordu’da bir ilk olma özelliği taşıyan kamunun kendi işlerini analiz edebilmesine olanak sağladığı ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Altınordu Belediyesi tarafından projelendirilerek yapılan ve belediye bünyesinde gerçekleştirilecek olan duvar, kaldırım, asfalt ve beton yol işlerinin denetlenmesine olanak sağlayan ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’ yapımı tamamlandı. Yapımı tamamlanan laboratuar ile artık Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan beton ve asfalt işlemleri bu merkezde analiz edilerek standartlara uygun olup olmadığı belirlenecek. Bu sayede daha güvenli ve standartlara uygun projeler hayata geçerken belediye ise kendi yaptığı çalışmaları özel firmalara ihtiyaç duymaksızın denetimden geçirmiş olacak.   Karapınar Mahallesi’nde kurulan ve analizlerine başlayacak olan ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’ için açılış töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen açılış törenine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı. Açılışın ardından ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’ içerisinde incelemelerde bulunan Başkan Tekintaş, yaptığı açıklamada hizmete giren laboratuar ile artık kamunun kendi işini kendisinin denetleyebileceğini söyledi.    BAŞKAN TEKİNTAŞ: “FİRMALAR İŞLERİNİ YAPARKEN ŞARTNAMENİN DIŞINA ÇIKAMAYACAK”   Açılışını gerçekleştirdikleri ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’nın Ordu’da ilk olma özelliği taşıdığını ve artık yapılan işlerin standartlara uygunluğunun daha kolay analiz edilebileceğini aktaran Başkan Tekintaş, “Laboratuarımız belediyemize ve birlikte çalıştığımız firmalarımıza hayırlı olsun. Belediye olarak şartnamede ne varsa hangi standartlarda olması gerekiyorsa hepsi bu laboratuarda denetlenecek. Bu sayede kendi yaptığımız işin denetimini biz yapacağız. Ordu’da bu kadar detaylı bir çalışma ilk olma özelliği taşıyor ve bunu Altınordu Belediyesi gerçekleştirdi” dedi.   “ARTIK TÜM DENETİM BİZİM ELİMİZDE, DAHA KALİTELİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”   Bundan sonraki birçok çalışmada özel firmalara bağlı kalmaksızın tüm denetim ve analizlerin belediye tarafından yapılacağını, bu sayede de daha kaliteli ve standartlara uygun çalışmalar gerçekleştireceklerinin altınızı çizen Başkan Tekintaş, “Yaptığımız işin kalitesi ve bu doğrultuda işleri kendi ekibimizle analiz etmek bizim için son derece önemliydi. Bu çalışma kamunun kendi işini denetleyebileceği bir çalışma. Biz yeni kurulmuş bir belediyeyiz ve bu çalışma 3 yıldan bu yana planlanıyordu. Şimdi bu gerçekleşti ve artık tüm denetim bizim elimizde. Firmaların dikkat etmesi gerekiyor, yaptıkları imalatın kalitesini artık belediye analiz edecek. Daha önceki dönemlerde özel firmaların yaptığı çalışmaları artık biz yapacağız. Bundan sonra daha kaliteli ve daha iyi çalışmalara imza atacağız” diye konuştu. 
Altınordu Belediyesi tarafında yapılan ve Ordu’da bir ilk olma özelliği taşıyan kamunun kendi işlerini analiz edebilmesine olanak sağladığı ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Altınordu Belediyesi tarafından projelendirilerek yapılan ve belediye bünyesinde gerçekleştirilecek olan duvar, kaldırım, asfalt ve beton yol işlerinin denetlenmesine olanak sağlayan ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’ yapımı tamamlandı. Yapımı tamamlanan laboratuar ile artık Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yapılacak olan beton ve asfalt işlemleri bu merkezde analiz edilerek standartlara uygun olup olmadığı belirlenecek. Bu sayede daha güvenli ve standartlara uygun projeler hayata geçerken belediye ise kendi yaptığı çalışmaları özel firmalara ihtiyaç duymaksızın denetimden geçirmiş olacak.

 

Karapınar Mahallesi’nde kurulan ve analizlerine başlayacak olan ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’ için açılış töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen açılış törenine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı. Açılışın ardından ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’ içerisinde incelemelerde bulunan Başkan Tekintaş, yaptığı açıklamada hizmete giren laboratuar ile artık kamunun kendi işini kendisinin denetleyebileceğini söyledi. 

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “FİRMALAR İŞLERİNİ YAPARKEN ŞARTNAMENİN DIŞINA ÇIKAMAYACAK”

 

Açılışını gerçekleştirdikleri ‘Beton ve Asfalt Araştırma Laboratuarı’nın Ordu’da ilk olma özelliği taşıdığını ve artık yapılan işlerin standartlara uygunluğunun daha kolay analiz edilebileceğini aktaran Başkan Tekintaş, “Laboratuarımız belediyemize ve birlikte çalıştığımız firmalarımıza hayırlı olsun. Belediye olarak şartnamede ne varsa hangi standartlarda olması gerekiyorsa hepsi bu laboratuarda denetlenecek. Bu sayede kendi yaptığımız işin denetimini biz yapacağız. Ordu’da bu kadar detaylı bir çalışma ilk olma özelliği taşıyor ve bunu Altınordu Belediyesi gerçekleştirdi” dedi.

 

“ARTIK TÜM DENETİM BİZİM ELİMİZDE, DAHA KALİTELİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

 

Bundan sonraki birçok çalışmada özel firmalara bağlı kalmaksızın tüm denetim ve analizlerin belediye tarafından yapılacağını, bu sayede de daha kaliteli ve standartlara uygun çalışmalar gerçekleştireceklerinin altınızı çizen Başkan Tekintaş, “Yaptığımız işin kalitesi ve bu doğrultuda işleri kendi ekibimizle analiz etmek bizim için son derece önemliydi. Bu çalışma kamunun kendi işini denetleyebileceği bir çalışma. Biz yeni kurulmuş bir belediyeyiz ve bu çalışma 3 yıldan bu yana planlanıyordu. Şimdi bu gerçekleşti ve artık tüm denetim bizim elimizde. Firmaların dikkat etmesi gerekiyor, yaptıkları imalatın kalitesini artık belediye analiz edecek. Daha önceki dönemlerde özel firmaların yaptığı çalışmaları artık biz yapacağız. Bundan sonra daha kaliteli ve daha iyi çalışmalara imza atacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.