ALTINORDU ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ

01.04.2022 - 00:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3660+ kez okundu.
 

ALTINORDU ZABITADAN RAMAZAN DENETİMİ

Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda yıl boyunca denetimlerini sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirleri de uygulamaya koydu.

Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda yıl boyunca denetimlerini sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirleri de uygulamaya koydu.  Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin bilgilendirme ve uyarılarda bulunduğu denetimlerinden hem vatandaşlar memnun hem de esnaflar memnun.  FIRINLAR İLE PASTA VE TATLI İMALATHANELERİNE ÖZEL DENETİM Ramazan ayı öncesi denetimlerini yoğunlaştıran Zabıta ekipleri, Ramazan ayında vatandaşlardan daha çok ilgi ve talep gören ekmek üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere, pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimleri de titizlikle gerçekleştiriyor. Ekipler, ilçede bulunan tüm fırınlarda gıda, gramaj, hijyen, yetki ve fiyat denetimi gerçekleştirirken vatandaşların Ramazan ayında vazgeçilmezlerinden olan Pide üretimi ve satışı hususunda da özel denetimlerine devam ediyor. BAŞKAN TÖREN, “RAMAZAN AYINA YÖNELİK TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK" Hem vatandaşların hem de esnafların haklarının korunmasına yönelik denetimler yaptıklarını belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “içerisinde bulunduğumuz bereket ve paylaşma ayı Ramazan-ı şerifin güzelliklerini vatandaşlarımız huzur içerisinde hep birlikte yaşasınlar diye aldığımız tedbirler çerçevesinde denetimlere devam ediyoruz. Denetimlerimiz ile hem esnaflarımızın haksız bir itham ile karşı karşıya kalmalarını önlüyor hem de bir olumsuzluğa izin vermiyoruz" dedi. "BUGÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ BU RAMAZANDA DA PAYLAŞMANIN VE DAYANIŞMANIN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"    Altınordu Belediyesi olarak hem Ramazan öncesi tedbirler yönüyle hem de Ramazan ayında hayata geçirecekleri tedbirler yönüyle hazır olduklarını söyleyen Başkan Tören, "öteden beri sürdürdüğümüz sosyal belediyecilik uygulamalarımız ile Ramazan ayının bereket iklimini önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de paylaşma ve dayanışma ile hane hane şehrimize yaymak için tüm imkanlarımız ve tüm ekiplerimizle sahada olarak yine vatandaşlarımızın kapılarını çalmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile çok değerli hemşehrilerimize bir kez daha hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.
Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda yıl boyunca denetimlerini sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirleri de uygulamaya koydu.

Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda yıl boyunca denetimlerini sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirleri de uygulamaya koydu. 

Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin bilgilendirme ve uyarılarda bulunduğu denetimlerinden hem vatandaşlar memnun hem de esnaflar memnun. 

FIRINLAR İLE PASTA VE TATLI İMALATHANELERİNE ÖZEL DENETİM

Ramazan ayı öncesi denetimlerini yoğunlaştıran Zabıta ekipleri, Ramazan ayında vatandaşlardan daha çok ilgi ve talep gören ekmek üretimi yapan fırınlar başta olmak üzere, pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimleri de titizlikle gerçekleştiriyor. Ekipler, ilçede bulunan tüm fırınlarda gıda, gramaj, hijyen, yetki ve fiyat denetimi gerçekleştirirken vatandaşların Ramazan ayında vazgeçilmezlerinden olan Pide üretimi ve satışı hususunda da özel denetimlerine devam ediyor.

BAŞKAN TÖREN, “RAMAZAN AYINA YÖNELİK TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK"

Hem vatandaşların hem de esnafların haklarının korunmasına yönelik denetimler yaptıklarını belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “içerisinde bulunduğumuz bereket ve paylaşma ayı Ramazan-ı şerifin güzelliklerini vatandaşlarımız huzur içerisinde hep birlikte yaşasınlar diye aldığımız tedbirler çerçevesinde denetimlere devam ediyoruz. Denetimlerimiz ile hem esnaflarımızın haksız bir itham ile karşı karşıya kalmalarını önlüyor hem de bir olumsuzluğa izin vermiyoruz" dedi.

"BUGÜNE KADAR OLDUĞU GİBİ BU RAMAZANDA DA PAYLAŞMANIN VE DAYANIŞMANIN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"   

Altınordu Belediyesi olarak hem Ramazan öncesi tedbirler yönüyle hem de Ramazan ayında hayata geçirecekleri tedbirler yönüyle hazır olduklarını söyleyen Başkan Tören, "öteden beri sürdürdüğümüz sosyal belediyecilik uygulamalarımız ile Ramazan ayının bereket iklimini önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de paylaşma ve dayanışma ile hane hane şehrimize yaymak için tüm imkanlarımız ve tüm ekiplerimizle sahada olarak yine vatandaşlarımızın kapılarını çalmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile çok değerli hemşehrilerimize bir kez daha hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.