ALTINORDU ZABITADAN GENİŞ KAPSAMLI DENETİM

Gündem 21.04.2021 - 21:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3445+ kez okundu.
 

ALTINORDU ZABITADAN GENİŞ KAPSAMLI DENETİM

Artan Koronavirüs vakaları nedeniyle toplum sağlığının korunmasına yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirleri de hayata geçirdi.

Artan Koronavirüs vakaları nedeniyle toplum sağlığının korunmasına yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirleri de hayata geçirdi.  Ramazan ayı öncesi gıda üretim ve satışı yapılan iş yerlerinde sıkı denetimler gerçekleştiren Zabıta ekipleri, Ramazan ayında vatandaşlardan daha çok ilgi ve talep gören fırınlarda da özel denetimler yapıyor. Ekipler, ilçede bulunan tüm fırınlarda gıda, gramaj, hijyen, yetki ve fiyat denetimi gerçekleştirirken vatandaşların Ramazan ayında vazgeçilmezi olan Pide üretimi ve satışı hususunda da özel denetimlerine devam ediyor. Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin denetimlerine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkârlar odası temsilcileri de katıldı. Denetimlerde aynı zamanda Koronavirüs tedbirlerine uyulması noktasında uyarılar da devam ediyor. Maske mesafe ve temizlik konusunda asla taviz verilmeyen denetimlerden hem vatandaşlar hem esnaflar memnun. BAŞKAN TÖREN, “RAMAZAN AYI ŞEHRİMİZDE HUZUR İÇERİSİNDE GEÇİYOR” Toplum sağlığının korunmasına yönelik tedbir ve denetimlerinin yanında hem vatandaşların he de esnafların haklarının korunmasına yönelik de denetimlere devam ettiklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “bir yandan Koronavirüs tedbirleri kapsamında yürüttüğümüz yoğun çalışmalarla vatandaşlarımızın sağlığını korumanın çabası içerisindeyiz. Diğer yandan da içerisinde bulunduğumuz bereket ve paylaşma ayı ramazan-ı şerifin güzelliklerini vatandaşlarımız doyasıya yaşasınlar diye aldığımız tedbirler çerçevesinde denetimlerimizi yapıyoruz. Denetimlerimiz ile hem esnaflarımızın haksız bir itham ile karşı karşıya kalmalarını önlüyor hem de bir olumsuzluğa izin vermiyoruz. “KOVİD19 TEDBİRLERİNE UYMAYA DEVAM EDELİM” İlçemizde Ramazan ayı pandemi tedbirleri ile birlikte huzur içerisinde yaşanıyor. Altınordu Belediyesi olarak bizde, Ramazan ayının bereket iklimini paylaşma ve dayanışma ile hane hane şehrimize yaymaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru, rahatı ve konforu için tüm ekip ve imkanlarımızla 7/24 sahadayız. Hemşehrilerimize bir kez daha hayırlı Ramazanlar dilerken, pandemi tedbirlerine eksiksiz uymaya devam etmelerini kendilerinden bekliyorum” ifadelerini kullandı.  
Artan Koronavirüs vakaları nedeniyle toplum sağlığının korunmasına yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirleri de hayata geçirdi.

Artan Koronavirüs vakaları nedeniyle toplum sağlığının korunmasına yönelik denetimlerini aralıksız sürdüren Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayına özel tedbirleri de hayata geçirdi. 

Ramazan ayı öncesi gıda üretim ve satışı yapılan iş yerlerinde sıkı denetimler gerçekleştiren Zabıta ekipleri, Ramazan ayında vatandaşlardan daha çok ilgi ve talep gören fırınlarda da özel denetimler yapıyor. Ekipler, ilçede bulunan tüm fırınlarda gıda, gramaj, hijyen, yetki ve fiyat denetimi gerçekleştirirken vatandaşların Ramazan ayında vazgeçilmezi olan Pide üretimi ve satışı hususunda da özel denetimlerine devam ediyor.

Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri’nin denetimlerine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkârlar odası temsilcileri de katıldı. Denetimlerde aynı zamanda Koronavirüs tedbirlerine uyulması noktasında uyarılar da devam ediyor. Maske mesafe ve temizlik konusunda asla taviz verilmeyen denetimlerden hem vatandaşlar hem esnaflar memnun.

BAŞKAN TÖREN, “RAMAZAN AYI ŞEHRİMİZDE HUZUR İÇERİSİNDE GEÇİYOR”

Toplum sağlığının korunmasına yönelik tedbir ve denetimlerinin yanında hem vatandaşların he de esnafların haklarının korunmasına yönelik de denetimlere devam ettiklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “bir yandan Koronavirüs tedbirleri kapsamında yürüttüğümüz yoğun çalışmalarla vatandaşlarımızın sağlığını korumanın çabası içerisindeyiz. Diğer yandan da içerisinde bulunduğumuz bereket ve paylaşma ayı ramazan-ı şerifin güzelliklerini vatandaşlarımız doyasıya yaşasınlar diye aldığımız tedbirler çerçevesinde denetimlerimizi yapıyoruz. Denetimlerimiz ile hem esnaflarımızın haksız bir itham ile karşı karşıya kalmalarını önlüyor hem de bir olumsuzluğa izin vermiyoruz.

“KOVİD19 TEDBİRLERİNE UYMAYA DEVAM EDELİM”

İlçemizde Ramazan ayı pandemi tedbirleri ile birlikte huzur içerisinde yaşanıyor. Altınordu Belediyesi olarak bizde, Ramazan ayının bereket iklimini paylaşma ve dayanışma ile hane hane şehrimize yaymaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru, rahatı ve konforu için tüm ekip ve imkanlarımızla 7/24 sahadayız. Hemşehrilerimize bir kez daha hayırlı Ramazanlar dilerken, pandemi tedbirlerine eksiksiz uymaya devam etmelerini kendilerinden bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.