ALTINORDU OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE İKİNCİ EL PİYASASININ MERKEZİ OLACAK

Gündem 29.03.2022 - 00:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4442+ kez okundu.
 

ALTINORDU OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE İKİNCİ EL PİYASASININ MERKEZİ OLACAK

Altınordu Belediyesi’nin şehri ikinci el oto ticaretinde cazibe ve ilgi odağı haline getirecek "Oto Galericiler Sitesi' projesinin yüzde 50’si tamamlandı.

Altınordu Belediyesi’nin şehri ikinci el oto ticaretinde cazibe ve ilgi odağı haline getirecek "Oto Galericiler Sitesi' projesinin yüzde 50’si tamamlandı. Başkan Aşkın Tören, “Otomotiv sektörüne değer katacak ve modern şehirleşmeye katkı sağlayacak olan projemiz, sadece Altınordu’ya değil tüm bölgeye hizmet verecek” dedi. Yapımında önemli bir aşamaya gelinen sektörel ticaret merkezi, hem Oto galericilerin daha nezih ve çağın şartlarına uygun bir ortamda ticaret yapmalarını sağlayacak hem de daha geniş kitlelere ulaşabilecekleri ticari bir pazar olacak. Aynı zamanda vatandaşlara çok alternatifli, marka ve fiyat seçeneklerini de bir arada sunacak merkez, ikinci el oto ticaretinde Altınordu’ya önemli bir üstünlük ve avantaj sağlayacak. ALTERNATİF YENİ BİR ÇEKİM VE CAZİBE MERKEZİ YÜKSELİYOR Altınordu Karacaömer mahallesinde 17 Bin 660 metrekare alan üzerinde yapımı tüm hızıyla süren projede; Noter, oto ekspertiz, oto yıkama, kafe, kuaför, market gibi sosyal yaşam alanları da yer alıyor.  62 adet oto galeri, idari bina, 9 Bin 235 metrekare kapalı alanı, 2 bin 600 metrekare yeşil alanı ve 3 bin 800 metrekare açık otoparkı ile yeni bir çekim merkezi olmaya aday. BU PROJEMİZ SEKTÖREL MERKEZLER OLUŞTURMA STRATEJİMİZİN BİR ÖRNEĞİ OLACAK Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Töre, şehrin dağınık işyerleri konumundan çağdaş planlamanın gereği toplu işyerlerine geçişinde örnek olacak proje ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sektörel merkezler oluşturma konusunda stratejik bir yaklaşım içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Tören, Oto Galericiler Sitesi projesinin de bunlardan biri olduğunu belirtti. Projenin, modern şehirleşmeye ve sektörel merkezler oluşturma çalışmalarına da güzel bir örnek olacağını ifade eden Başkan Tören, “Yapımını kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz merkezde esnafımız ile tüketiciyi buluşturuyoruz. Esnafımızın kazancına değer katacak ve hemşehrilerimize de güvenli alışveriş imkânı sunacak projemiz, aynı zamanda Altınordu ilçemizin ticari kapasitesine de katkı sağlayacaktır. Yüzde 50’si tamamlanan bu merkezi, en kısa sürede faaliyete geçirmek için gayretle çalışıyoruz. Altınordu’muza hayırlı olsun” diye konuştu.    
Altınordu Belediyesi’nin şehri ikinci el oto ticaretinde cazibe ve ilgi odağı haline getirecek "Oto Galericiler Sitesi' projesinin yüzde 50’si tamamlandı.

Altınordu Belediyesi’nin şehri ikinci el oto ticaretinde cazibe ve ilgi odağı haline getirecek "Oto Galericiler Sitesi' projesinin yüzde 50’si tamamlandı. Başkan Aşkın Tören, “Otomotiv sektörüne değer katacak ve modern şehirleşmeye katkı sağlayacak olan projemiz, sadece Altınordu’ya değil tüm bölgeye hizmet verecek” dedi.

Yapımında önemli bir aşamaya gelinen sektörel ticaret merkezi, hem Oto galericilerin daha nezih ve çağın şartlarına uygun bir ortamda ticaret yapmalarını sağlayacak hem de daha geniş kitlelere ulaşabilecekleri ticari bir pazar olacak. Aynı zamanda vatandaşlara çok alternatifli, marka ve fiyat seçeneklerini de bir arada sunacak merkez, ikinci el oto ticaretinde Altınordu’ya önemli bir üstünlük ve avantaj sağlayacak.

ALTERNATİF YENİ BİR ÇEKİM VE CAZİBE MERKEZİ YÜKSELİYOR

Altınordu Karacaömer mahallesinde 17 Bin 660 metrekare alan üzerinde yapımı tüm hızıyla süren projede; Noter, oto ekspertiz, oto yıkama, kafe, kuaför, market gibi sosyal yaşam alanları da yer alıyor.  62 adet oto galeri, idari bina, 9 Bin 235 metrekare kapalı alanı, 2 bin 600 metrekare yeşil alanı ve 3 bin 800 metrekare açık otoparkı ile yeni bir çekim merkezi olmaya aday.

BU PROJEMİZ SEKTÖREL MERKEZLER OLUŞTURMA STRATEJİMİZİN BİR ÖRNEĞİ OLACAK

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Töre, şehrin dağınık işyerleri konumundan çağdaş planlamanın gereği toplu işyerlerine geçişinde örnek olacak proje ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sektörel merkezler oluşturma konusunda stratejik bir yaklaşım içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Tören, Oto Galericiler Sitesi projesinin de bunlardan biri olduğunu belirtti.

Projenin, modern şehirleşmeye ve sektörel merkezler oluşturma çalışmalarına da güzel bir örnek olacağını ifade eden Başkan Tören, “Yapımını kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz merkezde esnafımız ile tüketiciyi buluşturuyoruz. Esnafımızın kazancına değer katacak ve hemşehrilerimize de güvenli alışveriş imkânı sunacak projemiz, aynı zamanda Altınordu ilçemizin ticari kapasitesine de katkı sağlayacaktır. Yüzde 50’si tamamlanan bu merkezi, en kısa sürede faaliyete geçirmek için gayretle çalışıyoruz. Altınordu’muza hayırlı olsun” diye konuştu.

 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.