ALTINORDU'NUN "RAMAZAN SİNEMA GÜNLERİ" YOĞUN İLGİ VE COŞKUYLA BAŞLADI

Gündem 15.04.2022 - 01:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3584+ kez okundu.
 

ALTINORDU'NUN "RAMAZAN SİNEMA GÜNLERİ" YOĞUN İLGİ VE COŞKUYLA BAŞLADI

Altınordu Belediyesi, toplumun her kesiminin beğenisini ve takdirini kazanan kültür ve sanat etkinlikleri ile Altınordulu’ları buluşturmaya devam ediyor.

Altınordu Belediyesi, toplumun her kesiminin beğenisini ve takdirini kazanan kültür ve sanat etkinlikleri ile Altınordulu’ları buluşturmaya devam ediyor. Ara tatilde çocukları dinlendirmek, eğlendirmek ve aynı zamanda Ramazan sevincini onlara da yaşatmak isteyen Altınordu Belediyesi tarafından Altınordu Trafik Eğitim Parkında çocuklara özel düzenlenen "Ramazan Sinema Günleri" yoğun ilgi ile başladı. ÇOCUKLAR SÜRPRİZLERLE DOLU KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER Altınordu Belediyesi'nin Durugöl'de bulunan Trafik Eğitim Parkında başlayan Sinema Günleri etkinliğinin birinci gününde alanı dolduran çocuklar Sinema saatine kadar eğlence dolu dakikalar yaşadılar. Ramazana uygun şekilde hazırlanan parkta seans başlamadan önce geleneksel "Hacivat-Karagöz" gösterisi ile stres atan çocuklar ardından kendilerine ikram edilen patlamış mısır ve elma suyu eşliğinde sinemada film keyfi ile gönüllerince eğlendiler. İlk gün gösterimi yapılan macera ve eğlence tarzında hazırlanan animasyon çizgi film "Samsam" ile de kahkaha tufanı eşliğinde moral depoladılar. Her gün aynı yerde saat.13.30 da başlayacak "Ramazan Sinema Günleri" etkinliği 17 Nisan Pazar günü sona erecek. BAŞKAN TÖREN "TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜMÜN VESİLESİ OLABİLMEK İÇİN" Altınordu’nun çocuklarını, kendilerini özel htirecek etkinlikler ve aktiviteler eşliğinde tatilin ardından okul sıralarına moral motivasyon ve enerji depolayarak döndürmek istediklerini söyleyen Başkan Aşkın Tören, "Altınordu ailesi olarak paylaşma ve dayanışma ile hep birlikte yaşadığımız Ramazan coşkusuna en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı da ortak etmek istedik. Her kesime hitap eden ve bir arada olma günlerine dönüştürdüğümüz kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz devam edecek" şeklinde konuştu. Altınordu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerini çok beğendiklerini söyleyen aileler ve çocuklar Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine Sinema Günleri için teşekkürlerini ilettiler.    
Altınordu Belediyesi, toplumun her kesiminin beğenisini ve takdirini kazanan kültür ve sanat etkinlikleri ile Altınordulu’ları buluşturmaya devam ediyor.
Altınordu Belediyesi, toplumun her kesiminin beğenisini ve takdirini kazanan kültür ve sanat etkinlikleri ile Altınordulu’ları buluşturmaya devam ediyor.
Ara tatilde çocukları dinlendirmek, eğlendirmek ve aynı zamanda Ramazan sevincini onlara da yaşatmak isteyen Altınordu Belediyesi tarafından Altınordu Trafik Eğitim Parkında çocuklara özel düzenlenen "Ramazan Sinema Günleri" yoğun ilgi ile başladı.
ÇOCUKLAR SÜRPRİZLERLE DOLU KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİLER
Altınordu Belediyesi'nin Durugöl'de bulunan Trafik Eğitim Parkında başlayan Sinema Günleri etkinliğinin birinci gününde alanı dolduran çocuklar Sinema saatine kadar eğlence dolu dakikalar yaşadılar.
Ramazana uygun şekilde hazırlanan parkta seans başlamadan önce geleneksel "Hacivat-Karagöz" gösterisi ile stres atan çocuklar ardından kendilerine ikram edilen patlamış mısır ve elma suyu eşliğinde sinemada film keyfi ile gönüllerince eğlendiler.
İlk gün gösterimi yapılan macera ve eğlence tarzında hazırlanan animasyon çizgi film "Samsam" ile de kahkaha tufanı eşliğinde moral depoladılar.
Her gün aynı yerde saat.13.30 da başlayacak "Ramazan Sinema Günleri" etkinliği 17 Nisan Pazar günü sona erecek.
BAŞKAN TÖREN "TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜMÜN VESİLESİ OLABİLMEK İÇİN"
Altınordu’nun çocuklarını, kendilerini özel htirecek etkinlikler ve aktiviteler eşliğinde tatilin ardından okul sıralarına moral motivasyon ve enerji depolayarak döndürmek istediklerini söyleyen Başkan Aşkın Tören, "Altınordu ailesi olarak paylaşma ve dayanışma ile hep birlikte yaşadığımız Ramazan coşkusuna en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı da ortak etmek istedik. Her kesime hitap eden ve bir arada olma günlerine dönüştürdüğümüz kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.
Altınordu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerini çok beğendiklerini söyleyen aileler ve çocuklar Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine Sinema Günleri için teşekkürlerini ilettiler.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.