ALTINORDU’DAN SIKI DENETiM

Gündem 31.01.2021 - 16:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3986+ kez okundu.
 

ALTINORDU’DAN SIKI DENETiM

Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkış denetimi gerçekleştirdi.

Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkış denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde etiket kontrolü yapan ve etiket ile kasa fiyatlarının tutup tutmadığını inceleyen zabıta ekipleri ayrıca fahiş fiyat kontrolü yaptı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda belediye zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri gibi çabuk bozulabilecek ürünlere hassasiyet ile yaklaşıldı. Kasap ve şarküteri reyonlarında ürünlerin son kullanım tarihlerine tek tek bakan ekipler, denetimler esnasında marketleri hijyen ve genel temizlik yönünden de kontrol ediyor. Koronavirüs nedeniyle halk sağlığının söz konusu olduğu hassas süreç de dikkate alınarak sık aralıklarla yapılan denetimlerle olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanıyor.
Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkış denetimi gerçekleştirdi.

Altınordu Belediyesi Zabıta Ekipleri marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkış denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde etiket kontrolü yapan ve etiket ile kasa fiyatlarının tutup tutmadığını inceleyen zabıta ekipleri ayrıca fahiş fiyat kontrolü yaptı.
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda belediye zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimler sırasında, süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri gibi çabuk bozulabilecek ürünlere hassasiyet ile yaklaşıldı. Kasap ve şarküteri reyonlarında ürünlerin son kullanım tarihlerine tek tek bakan ekipler, denetimler esnasında marketleri hijyen ve genel temizlik yönünden de kontrol ediyor.
Koronavirüs nedeniyle halk sağlığının söz konusu olduğu hassas süreç de dikkate alınarak sık aralıklarla yapılan denetimlerle olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.