ALTINORDU’DA RAMAZAN

Gündem 26.04.2022 - 01:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3376+ kez okundu.
 

ALTINORDU’DA RAMAZAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında üniversitelerde akademisyenlik ve 2017-2019 yıllarında İstanbul Müftülüğü yapan Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Ordulularla buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında üniversitelerde akademisyenlik ve 2017-2019 yıllarında İstanbul Müftülüğü yapan Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Ordulularla buluştu. Konferans öncesinde ise her akşam olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle çocuklarda yine doyasıya eğlendi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri ile Türkiye’nin önde gelen isimlerini Ordu’da ağırlıyor. Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde iftar sonrası çocuklar ve aileler için etkinlikler düzenleyen ve büyük beğeni toplayan Büyükşehir Belediyesi, üniversitelerde akademisyenlik ve 2017-2019 yıllarında İstanbul Müftülüğü yapan Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın katılımı ile bir konferans gerçekleştirdi. İftar sonrası çocuk aktiviteleri ile başlayan etkinliklerin ardından düzenlenen konferansta Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İslam ve Ramazan konularındaki bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaştı. Konferans, konuşmacı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a çiçek takdiminin ardından sona erdi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında üniversitelerde akademisyenlik ve 2017-2019 yıllarında İstanbul Müftülüğü yapan Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Ordulularla buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında üniversitelerde akademisyenlik ve 2017-2019 yıllarında İstanbul Müftülüğü yapan Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Ordulularla buluştu. Konferans öncesinde ise her akşam olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle çocuklarda yine doyasıya eğlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı kültür sanat etkinlikleri ile Türkiye’nin önde gelen isimlerini Ordu’da ağırlıyor. Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde iftar sonrası çocuklar ve aileler için etkinlikler düzenleyen ve büyük beğeni toplayan Büyükşehir Belediyesi, üniversitelerde akademisyenlik ve 2017-2019 yıllarında İstanbul Müftülüğü yapan Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın katılımı ile bir konferans gerçekleştirdi.

İftar sonrası çocuk aktiviteleri ile başlayan etkinliklerin ardından düzenlenen konferansta Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İslam ve Ramazan konularındaki bilgi ve birikimlerini katılımcılarla paylaştı.

Konferans, konuşmacı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a çiçek takdiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.