ALTINORDU BELEDİYESPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Spor 20.02.2019 - 16:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2980+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Altınordu Belediyespor transferde 3 ismi renklerine bağladı. Sahasında konuk edeceği Turhalspor maçının hazırlıklarına da devam eden Altınordu Belediyespor’da yeni transferler takımları ile ilk antrenmanlarına çıktı.

 Altınordu Belediyespor transferde 3 ismi renklerine bağladı. Sahasında konuk edeceği Turhalspor maçının hazırlıklarına da devam eden Altınordu Belediyespor’da yeni transferler takımları ile ilk antrenmanlarına çıktı. Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu geçiren ve topladığı 30 puan ile ligde 4. sırada bulunan Altınordu Belediyespor, ikinci transfer dönemi kapsamında kadrosunu güçlendirdi. Takıma takviyeler yapan Altınordu Belediyespor, bu kapsamda Mustafa Bayhan, Muhammet Kurt ve Emre Kıran’ı kadrosuna kattı. Altınordu Belediyespor, yeni transferlerinde takıma katılmasının ardından 24 Şubat Pazar günü sahasında konuk edeceği Turhalspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Altınordu Belediyespor Tesislerinde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. İki takım halinde yarı saha da çift kale maç ile devam eden antrenman taktik çalışma ile sona erdi. DÖNER: “TURHALSPOR MAÇI İLE GALİBİYET SERİSİNE YENİDEN BAŞLAMAK İSTİYORUZ” Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, geride kalan hafta şanssız bir mağlubiyet aldıklarını, Turhalspor maçı ile bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi. Tüm futbolcuların ciddiyetle maça hazırlandığını ifade eden Döner, “Geçtiğimiz hafta şanssız bir mağlubiyet aldık. 1-1’i yakalamamıza rağmen kırmızı kart gördüğümüz için oyun direncimiz düştü ve mağlup olduk. Bu hafta kendi sahamızda Turhalspor ile oynayacağız. Tüm futbolcularımız ciddiyetle çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah maç gününe kadar iyice hazırlanıp Turhalspor maçı ile galibiyet serisine tekrar başlamak istiyoruz” dedi. “YENİ OYUNCULARIMIZLA ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ” Yapılan transferlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Döner, “Takımımız Emre Kıran, Muhammet Kurt ve Mustafa Bayhan ile anlaşma sağladı. Oyuncularımızın takımımıza adapte olması ve performanslarını en üst seviyeye çıkarması ile Altınordu Belediyespor üst seviyelere çıkacaktır” diye konuştu.   
Altınordu Belediyespor transferde 3 ismi renklerine bağladı. Sahasında konuk edeceği Turhalspor maçının hazırlıklarına da devam eden Altınordu Belediyespor’da yeni transferler takımları ile ilk antrenmanlarına çıktı.

 Altınordu Belediyespor transferde 3 ismi renklerine bağladı. Sahasında konuk edeceği Turhalspor maçının hazırlıklarına da devam eden Altınordu Belediyespor’da yeni transferler takımları ile ilk antrenmanlarına çıktı.
Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu geçiren ve topladığı 30 puan ile ligde 4. sırada bulunan Altınordu Belediyespor, ikinci transfer dönemi kapsamında kadrosunu güçlendirdi. Takıma takviyeler yapan Altınordu Belediyespor, bu kapsamda Mustafa Bayhan, Muhammet Kurt ve Emre Kıran’ı kadrosuna kattı.
Altınordu Belediyespor, yeni transferlerinde takıma katılmasının ardından 24 Şubat Pazar günü sahasında konuk edeceği Turhalspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Altınordu Belediyespor Tesislerinde Teknik Direktör Ergin Döner idaresinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. İki takım halinde yarı saha da çift kale maç ile devam eden antrenman taktik çalışma ile sona erdi.
DÖNER: “TURHALSPOR MAÇI İLE GALİBİYET SERİSİNE YENİDEN BAŞLAMAK İSTİYORUZ”
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, geride kalan hafta şanssız bir mağlubiyet aldıklarını, Turhalspor maçı ile bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi. Tüm futbolcuların ciddiyetle maça hazırlandığını ifade eden Döner, “Geçtiğimiz hafta şanssız bir mağlubiyet aldık. 1-1’i yakalamamıza rağmen kırmızı kart gördüğümüz için oyun direncimiz düştü ve mağlup olduk. Bu hafta kendi sahamızda Turhalspor ile oynayacağız. Tüm futbolcularımız ciddiyetle çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah maç gününe kadar iyice hazırlanıp Turhalspor maçı ile galibiyet serisine tekrar başlamak istiyoruz” dedi.
“YENİ OYUNCULARIMIZLA ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ”
Yapılan transferlerle ilgili de açıklamalarda bulunan Döner, “Takımımız Emre Kıran, Muhammet Kurt ve Mustafa Bayhan ile anlaşma sağladı. Oyuncularımızın takımımıza adapte olması ve performanslarını en üst seviyeye çıkarması ile Altınordu Belediyespor üst seviyelere çıkacaktır” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.