ALTINORDU BELEDiYESPOR’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Spor 24.09.2018 - 14:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2889+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDiYESPOR’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında oynanan Altınordu Belediyespor-Ünye 1957 Spor müsabakasında tribünleri dolduran taraftarlara Altınordu Belediyespor Kulübü’nden teşekkür.

Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında oynanan Altınordu Belediyespor-Ünye 1957 Spor müsabakasında tribünleri dolduran taraftarlara Altınordu Belediyespor Kulübü’nden teşekkür. Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonu Altınordu Belediyespor-Ünye 1957 Spor müsabakası ile start aldı. Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi 1 Nolu sahada oynanan müsabakayı Ünye 1957 Spor 3-1 kazandı. Güzel bir havada oynanan müsabakaya tribünleri dolduran taraftarlar damga vurdu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Basın Sözcüsü Cihat Albayrak, takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. ALBAYRAK: “ŞEHRİN TAKIMA İNANDIĞINI GÖRMEK  MUTLULUK VERİCİ” Bölgesel Amatör Lig’de yaşanan ilk heyecanda taraftarın desteğini aldıklarını ve şehrin takıma inandığını görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Albayrak, “Bölgesel Amatör Lig’in ilk maçında Ordu ilimizin iki kardeş takımı karşı karşıya geldi. Ligin ilk maçında, bu büyük heyecanın yaşandığı günde bizi yalnız bırakmayan Altınordu halkımıza, taraftarlarımıza ve efsane takımımız Orduspor’un taraftar gruplarına çok teşekkür ediyorum. Güzel bir ortamda, güzel bir müsabaka oynandı. Şehrin takımına inandığını görmek bizleri son derece mutlu etti. Karşılaşmanın galibi olan Ünye 1957 Spor takımını tebrik ediyor, şehrimizin iki takımı içinde güzel bir sezon geçmesini diliyoruz. Kulübümüz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız adına herkese destekleri için teşekkür ederken bundan sonraki müsabakalarda da taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz” dedi.   
Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında oynanan Altınordu Belediyespor-Ünye 1957 Spor müsabakasında tribünleri dolduran taraftarlara Altınordu Belediyespor Kulübü’nden teşekkür.

Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında oynanan Altınordu Belediyespor-Ünye 1957 Spor müsabakasında tribünleri dolduran taraftarlara Altınordu Belediyespor Kulübü’nden teşekkür.
Bölgesel Amatör Lig’de 2018-2019 sezonu Altınordu Belediyespor-Ünye 1957 Spor müsabakası ile start aldı. Spor Toto Altınordu Spor Kompleksi 1 Nolu sahada oynanan müsabakayı Ünye 1957 Spor 3-1 kazandı. Güzel bir havada oynanan müsabakaya tribünleri dolduran taraftarlar damga vurdu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyespor Basın Sözcüsü Cihat Albayrak, takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.
ALBAYRAK: “ŞEHRİN TAKIMA İNANDIĞINI GÖRMEK
 MUTLULUK VERİCİ”
Bölgesel Amatör Lig’de yaşanan ilk heyecanda taraftarın desteğini aldıklarını ve şehrin takıma inandığını görmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Albayrak, “Bölgesel Amatör Lig’in ilk maçında Ordu ilimizin iki kardeş takımı karşı karşıya geldi. Ligin ilk maçında, bu büyük heyecanın yaşandığı günde bizi yalnız bırakmayan Altınordu halkımıza, taraftarlarımıza ve efsane takımımız Orduspor’un taraftar gruplarına çok teşekkür ediyorum. Güzel bir ortamda, güzel bir müsabaka oynandı. Şehrin takımına inandığını görmek bizleri son derece mutlu etti. Karşılaşmanın galibi olan Ünye 1957 Spor takımını tebrik ediyor, şehrimizin iki takımı içinde güzel bir sezon geçmesini diliyoruz. Kulübümüz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız adına herkese destekleri için teşekkür ederken bundan sonraki müsabakalarda da taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.