ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA YARDIM ELİ

Gündem 04.01.2021 - 21:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3539+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA YARDIM ELİ

Altınordu’luların yardım eli ile çantadan monta, kazaktan çoraba kadar yüzlerce ürünü yeni yılın ilk gününde iç savaş mağduru çocuklara ulaştırdıklarını söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Devletimizin ilgili kurum ve kuruluşlarının koordinesind0 eSuriyeli iç savaş mağduru ve yetim çocukları desteklemeyi sürdürerek onları sevindirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Altınordu Belediyesi Suriye’de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmayarak iç savaş mağduru yetim çocuklara yardım elini uzattı. Altınordu Belediyesi Suriye’de 10 yıldır yaşanan iç savaştan en çok etkilenen yetim çocuklar ve diğer ihtiyaç sahipleri için yaptıklarıyla dertlerine derman olmaya çalışıyor. Altınordu Belediyesinin bot, mont okul çantası ve kırtasiye seti ile çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımları, AFAD ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile Suriye Türkmendağı bölgesinde ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan mülteci kampına ulaştırıldı. Altınordu Belediyesinin şefkat ve kardeşlik eli Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkemizin sınırlarını korumak ve iç savaş mağduru halkın güvenliğini sağlamak amacıyla milletimizin merhamet ve şefkat koridoru olarak belirlediği tampon bölgede yaşayan iç savaş mağdurlarına yeni yılın ilk günlerinde umut oldu.  BAŞKAN TÖREN;  “ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN” Kış mevsimiyle birlikte kamplarda yaşayanların ihtiyaçlarının arttığını bildiklerini belirten Başkan Tören, “Kamplarda yaşayan çocukları kışın soğuğundan korumak için bir çalışma başlattık. Bu kapsamda son birkaç haftadır yüzlerce çocuğumuzun başta kışlık kıyafet ihtiyacını gidermek için Altınordu’lu hayırsever vatandaşlarımızla taşın altına elimizi koyduk. İnsani ihtiyaçlardan oluşan mont ve kazak gibi kışlık kıyafetleri, çanta ve kırtasiye malzemelerini, süt ve çikolatayı Suriye Türkmendağı ve Hatay Reyhanlı mülteci kampına gönderdik. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir çocuğun üşümesini istemiyoruz” şeklinde konuştu. “DAİMA MAZLUMUN, MUHTACIN, YETİMİN YANINDA OLDUK, OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ” Türkiye Cumhuriyeti olarak her zaman zalimin karşısında, mazlumun yanında olduklarını hatırlatan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yardım kampanyalarının devam edeceğini söyledi. Başkan Tören şöyle konuştu; “Suriye’deki iç savaş 10. yılına girdi. Maalesef milyonlarca insan hala insani yardıma muhtaç durumda yaşam mücadelesi veriyor. Altınordu Belediyesi olarak devletimizin politikaları doğrultusunda bu süreçte savaş mağduru ve yetim çocuklarımız başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine destekte bulunmayı sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımız sayesinde en azından kamplarda yaşayan insanların özellikle çocukların kış dönemini bir nebze olsun sıcak geçirmesini sağlamış olacağız. Ülkemizin kadirşinas insanları ve Altınordu’lu hemşehrilerimiz her zaman muzlumun, muhtacın ve yetimin yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir.” ALTIN KALPLİ ÇOCUKLARDAN ALTINORDU’YA TEŞEKKÜR Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasıyla hediyelerini alan çocuklar, kendilerini unutmayan Altınordu’lulara teşekkür etti. Savaşın acısını bir süre de olsa unutan çocukların yüzlerindeki gülümseme, yardımı ulaştıran personellere duygu dolu anlar yaşattı.
Altınordu’luların yardım eli ile çantadan monta, kazaktan çoraba kadar yüzlerce ürünü yeni yılın ilk gününde iç savaş mağduru çocuklara ulaştırdıklarını söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Devletimizin ilgili kurum ve kuruluşlarının koordinesind0 eSuriyeli iç savaş mağduru ve yetim çocukları desteklemeyi sürdürerek onları sevindirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Altınordu Belediyesi Suriye’de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmayarak iç savaş mağduru yetim çocuklara yardım elini uzattı.

Altınordu Belediyesi Suriye’de 10 yıldır yaşanan iç savaştan en çok etkilenen yetim çocuklar ve diğer ihtiyaç sahipleri için yaptıklarıyla dertlerine derman olmaya çalışıyor. Altınordu Belediyesinin bot, mont okul çantası ve kırtasiye seti ile çeşitli ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımları, AFAD ve Türk Kızılay’ı iş birliği ile Suriye Türkmendağı bölgesinde ve Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan mülteci kampına ulaştırıldı.
Altınordu Belediyesinin şefkat ve kardeşlik eli Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkemizin sınırlarını korumak ve iç savaş mağduru halkın güvenliğini sağlamak amacıyla milletimizin merhamet ve şefkat koridoru olarak belirlediği tampon bölgede yaşayan iç savaş mağdurlarına yeni yılın ilk günlerinde umut oldu. 

BAŞKAN TÖREN;  “ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN”

Kış mevsimiyle birlikte kamplarda yaşayanların ihtiyaçlarının arttığını bildiklerini belirten Başkan Tören, “Kamplarda yaşayan çocukları kışın soğuğundan korumak için bir çalışma başlattık. Bu kapsamda son birkaç haftadır yüzlerce çocuğumuzun başta kışlık kıyafet ihtiyacını gidermek için Altınordu’lu hayırsever vatandaşlarımızla taşın altına elimizi koyduk. İnsani ihtiyaçlardan oluşan mont ve kazak gibi kışlık kıyafetleri, çanta ve kırtasiye malzemelerini, süt ve çikolatayı Suriye Türkmendağı ve Hatay Reyhanlı mülteci kampına gönderdik. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir çocuğun üşümesini istemiyoruz” şeklinde konuştu.

“DAİMA MAZLUMUN, MUHTACIN, YETİMİN YANINDA OLDUK, OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye Cumhuriyeti olarak her zaman zalimin karşısında, mazlumun yanında olduklarını hatırlatan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yardım kampanyalarının devam edeceğini söyledi. Başkan Tören şöyle konuştu; “Suriye’deki iç savaş 10. yılına girdi. Maalesef milyonlarca insan hala insani yardıma muhtaç durumda yaşam mücadelesi veriyor. Altınordu Belediyesi olarak devletimizin politikaları doğrultusunda bu süreçte savaş mağduru ve yetim çocuklarımız başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine destekte bulunmayı sürdüreceğiz. Bu çalışmalarımız sayesinde en azından kamplarda yaşayan insanların özellikle çocukların kış dönemini bir nebze olsun sıcak geçirmesini sağlamış olacağız. Ülkemizin kadirşinas insanları ve Altınordu’lu hemşehrilerimiz her zaman muzlumun, muhtacın ve yetimin yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir.”

ALTIN KALPLİ ÇOCUKLARDAN ALTINORDU’YA TEŞEKKÜR

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasıyla hediyelerini alan çocuklar, kendilerini unutmayan Altınordu’lulara teşekkür etti. Savaşın acısını bir süre de olsa unutan çocukların yüzlerindeki gülümseme, yardımı ulaştıran personellere duygu dolu anlar yaşattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.