ALTINORDU BELEDİYESİ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Gündem 17.03.2021 - 17:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4201+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Altınordu’da herkesin sesine kulak veren, toplumun her kesimine ulaşan hizmetler için mesai harcayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yine yüz güldürdü, yine gönüllere dokundu.

Altınordu’da herkesin sesine kulak veren, toplumun her kesimine ulaşan hizmetler için mesai harcayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yine yüz güldürdü, yine gönüllere dokundu. Şehirde 92 mahallede devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Başkan Tören bizzat kendine ulaşan talepleri ve sorunları da anında çözüme kavuşturuyor. Kirazlimanı Mahallesi 118 No’lu sokakta yaşayan Kazan Ailesi’nin merdiven talebi de kısa sürede yerine getirildi. Engelli olan ve aynı zamanda kanser tedavisi gören 69 yaşındaki Mahmure Kazan merdiven eksikliği nedeniyle evine rahat giriş ve çıkış yapamıyordu. Sorunun çözümü için sesini Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e duyuran Mahmure Teyze 40 yıl sonra merdivene kavuştu. ‘‘ENGELSİZ BELEDİYE’’ Kirazlimanı Muhtarı Fikret Güneytepe: ‘‘Kirazlimanı Mahallesi denize dik bir mahalle olduğundan ulaşımda zorluklar yaşanmaktadır. Hasta ve engelli olan ailemiz buradan çıkarken bir hayli zorlanıyordu. Ailemizin sıkıntısını çözmek için bizzat Altınordu Belediye Başkanımıza bu konuyu ilettik. Sağ olsun geldi burayı yerinde inceledi ve bizleri kırmadı. Engelsiz bir yaşam için bu merdiveni buraya yaptı. Bu merdivenin bir diğer güzelliği de klasik sıradan bir merdiven olmaması, Belediyemiz buraya sanat eseri bir merdiven yaptı. Başkanımız Aşkın Tören’e merdivenin yapılması ve mağduriyetin giderilmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ dedi. ‘‘BÖYLE BAŞKAN BİR DAHA GELMEZ’’ Mahmure Kazan: ‘‘Kırk senedir bu merdiveni yapan olmadı. İnemiyorduk, çıkmıyorduk. Ameliyat olduktan sonra evimizden hiç çıkamaz olduk. Onca belediye başkanları geldi geçti. Başkanımız Aşkın Tören’den Allah razı olsun. Bir defa söyledik yaptı. Böyle belediye başkanı bugüne kadar gelmedi ve bir daha da gelmez. Allah razı olsun’’ diye konuştu. Güngör Kazan: ‘‘Merdivenimiz yapıldı, mağduriyetimiz giderildi. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e çok teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Altınordu’da herkesin sesine kulak veren, toplumun her kesimine ulaşan hizmetler için mesai harcayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yine yüz güldürdü, yine gönüllere dokundu.

Altınordu’da herkesin sesine kulak veren, toplumun her kesimine ulaşan hizmetler için mesai harcayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören yine yüz güldürdü, yine gönüllere dokundu.

Şehirde 92 mahallede devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Başkan Tören bizzat kendine ulaşan talepleri ve sorunları da anında çözüme kavuşturuyor. Kirazlimanı Mahallesi 118 No’lu sokakta yaşayan Kazan Ailesi’nin merdiven talebi de kısa sürede yerine getirildi. Engelli olan ve aynı zamanda kanser tedavisi gören 69 yaşındaki Mahmure Kazan merdiven eksikliği nedeniyle evine rahat giriş ve çıkış yapamıyordu. Sorunun çözümü için sesini Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’e duyuran Mahmure Teyze 40 yıl sonra merdivene kavuştu.

‘‘ENGELSİZ BELEDİYE’’

Kirazlimanı Muhtarı Fikret Güneytepe: ‘‘Kirazlimanı Mahallesi denize dik bir mahalle olduğundan ulaşımda zorluklar yaşanmaktadır. Hasta ve engelli olan ailemiz buradan çıkarken bir hayli zorlanıyordu. Ailemizin sıkıntısını çözmek için bizzat Altınordu Belediye Başkanımıza bu konuyu ilettik. Sağ olsun geldi burayı yerinde inceledi ve bizleri kırmadı. Engelsiz bir yaşam için bu merdiveni buraya yaptı. Bu merdivenin bir diğer güzelliği de klasik sıradan bir merdiven olmaması, Belediyemiz buraya sanat eseri bir merdiven yaptı. Başkanımız Aşkın Tören’e merdivenin yapılması ve mağduriyetin giderilmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

‘‘BÖYLE BAŞKAN BİR DAHA GELMEZ’’
Mahmure Kazan: ‘‘Kırk senedir bu merdiveni yapan olmadı. İnemiyorduk, çıkmıyorduk. Ameliyat olduktan sonra evimizden hiç çıkamaz olduk. Onca belediye başkanları geldi geçti. Başkanımız Aşkın Tören’den Allah razı olsun. Bir defa söyledik yaptı. Böyle belediye başkanı bugüne kadar gelmedi ve bir daha da gelmez. Allah razı olsun’’ diye konuştu.
Güngör Kazan: ‘‘Merdivenimiz yapıldı, mağduriyetimiz giderildi. Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e çok teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.