ALTINORDU BELEDİYESİ SARAYCIK’A ÇIKARMA YAPTI

Gündem 14.10.2020 - 01:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1801+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ SARAYCIK’A ÇIKARMA YAPTI

Altınordu Belediyesi tüm birimleriyle birlikte her hafta bir mahallede yürüttüğü toplu çalışma kapsamında Saraycık Mahallesindeydi.

Altınordu Belediyesi tüm birimleriyle birlikte her hafta bir mahallede yürüttüğü toplu çalışma kapsamında Saraycık Mahallesindeydi. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatlarıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmayla Saraycık Mahallesinde el değmedik yer bırakılmadı. ALTINORDU BELEDİYESİNDE GÜNLERDEN SARAYCIK Bütün şehir eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi tüm ekipleriyle Saraycık mahallesine adeta çıkarma yaptılar. Sokaklar, caddeler ve toplu yaşam alanları temizlik işleri müdürlüğü ekiplerince önce süpürüldü ardından özel solüsyonlarla yıkanıp dezenfekte edildi. Toplum sağlığının korunmasına yönelik olarak başlattığı hijyen seferberliğini sürdüren Altınordu Belediyesi, yaptığı toplu çalışma ile de   virüsün yayılımının ve bulaşmasının önlenmesi için aldığı tedbirler kapsamında mahallede bulunan okullar, sağlık evi, cami, işyerleri mahalle bakkalları, kahvehaneler gibi vatandaşlara hizmet sunan tüm mekanları temizleyip dezenfekte ediyor.   Yapılan çalışmalarda Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince cadde ve sokaklarda süpürme ve köpüklü yıkama, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekiplerince park ve yeşil alanlarda ağaç budama, ot biçme, bakım onarım ve genel temizlik, Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri tarafından ise parke tamirat çalışması yapıldı. BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ OLARAK DEVAM EDECEK” Yapılan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın kesintisiz çalıştıklarını ifade ederek “Bütün şehir eşit hizmet anlayışımız doğrultusunda merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın tüm ekiplerimizle şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birimlerimizin toplu olarak yürüttükleri bu çalışmada ekiplerimiz mahallemizin tüm alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek üzere programımız dahilinde çalışma yürütüyor.  Bu hizmetlerimiz kesintisiz olarak devam edecek ve şehrimizin en uç sokağına kadar bu hizmetlerimizi götüreceğiz” dedi. MUHTAR NAİM KURNAZ VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR Saraycık Mahallesinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı çalışmayı değerlendiren Saraycık Mahalle Muhtarı Naim Kurnaz, “tam da okulların yüz yüze eğitime başladığı bu ilk günde mahallemizde çok güzel bir hijyen ve toplu temizliğin yanında tüm ekipleriyle toplu çalışma yaptıran Başkanımız Aşkın TÖREN ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Çalışmayı değerlendiren vatandaşlar ise; Mahallelerinde tüm ekiplerin aynı anda çok güzel bir çalışma yürüttüğünü söyleyerek yapılan çalışma için Başkan Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini ilettiler.  --
Altınordu Belediyesi tüm birimleriyle birlikte her hafta bir mahallede yürüttüğü toplu çalışma kapsamında Saraycık Mahallesindeydi.

Altınordu Belediyesi tüm birimleriyle birlikte her hafta bir mahallede yürüttüğü toplu çalışma kapsamında Saraycık Mahallesindeydi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in talimatlarıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmayla Saraycık Mahallesinde el değmedik yer bırakılmadı.

ALTINORDU BELEDİYESİNDE GÜNLERDEN SARAYCIK

Bütün şehir eşit hizmet anlayışı ile hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi tüm ekipleriyle Saraycık mahallesine adeta çıkarma yaptılar. Sokaklar, caddeler ve toplu yaşam alanları temizlik işleri müdürlüğü ekiplerince önce süpürüldü ardından özel solüsyonlarla yıkanıp dezenfekte edildi.

Toplum sağlığının korunmasına yönelik olarak başlattığı hijyen seferberliğini sürdüren Altınordu Belediyesi, yaptığı toplu çalışma ile de   virüsün yayılımının ve bulaşmasının önlenmesi için aldığı tedbirler kapsamında mahallede bulunan okullar, sağlık evi, cami, işyerleri mahalle bakkalları, kahvehaneler gibi vatandaşlara hizmet sunan tüm mekanları temizleyip dezenfekte ediyor.  

Yapılan çalışmalarda Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince cadde ve sokaklarda süpürme ve köpüklü yıkama, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekiplerince park ve yeşil alanlarda ağaç budama, ot biçme, bakım onarım ve genel temizlik, Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri tarafından ise parke tamirat çalışması yapıldı.

BAŞKAN AŞKIN TÖREN “HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ OLARAK DEVAM EDECEK”

Yapılan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın kesintisiz çalıştıklarını ifade ederek “Bütün şehir eşit hizmet anlayışımız doğrultusunda merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın tüm ekiplerimizle şehrimizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birimlerimizin toplu olarak yürüttükleri bu çalışmada ekiplerimiz mahallemizin tüm alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek üzere programımız dahilinde çalışma yürütüyor.  Bu hizmetlerimiz kesintisiz olarak devam edecek ve şehrimizin en uç sokağına kadar bu hizmetlerimizi götüreceğiz” dedi.

MUHTAR NAİM KURNAZ VE VATANDAŞLARDAN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Saraycık Mahallesinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı çalışmayı değerlendiren Saraycık Mahalle Muhtarı Naim Kurnaz, “tam da okulların yüz yüze eğitime başladığı bu ilk günde mahallemizde çok güzel bir hijyen ve toplu temizliğin yanında tüm ekipleriyle toplu çalışma yaptıran Başkanımız Aşkın TÖREN ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çalışmayı değerlendiren vatandaşlar ise; Mahallelerinde tüm ekiplerin aynı anda çok güzel bir çalışma yürüttüğünü söyleyerek yapılan çalışma için Başkan Aşkın TÖREN’e teşekkürlerini ilettiler. 

--

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.