ALTINORDU BELEDİYESİ SAHAYA İNDİ

Gündem 30.07.2019 - 13:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4060+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ SAHAYA İNDİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Belediye Başkan Yardımcıları yapılması gereken çalışmaları tespit etmek ve mahalle sakinlerinin isteklerini dinlemek amacıyla mahalle gezilerine başladı.

,Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Belediye Başkan Yardımcıları yapılması gereken çalışmaları tespit etmek ve mahalle sakinlerinin isteklerini dinlemek amacıyla mahalle gezilerine başladı. ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını yürüten Altınordu Belediyesi, hizmetlerin daha etkin yapılabilmesi için mahallelerde hayata geçirilecek çalışmalar için tespitlere başladı. Bu kapsamda Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, teknik birimler, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin katılımıyla mahallelerde kapsamlı bir inceleme çalışması başlatıldı. YAPILACAK ÇALIŞMALAR İÇİN MAHALLE MAHALLE TESPİT YAPILIYOR Sürekli mahalle gezileri düzenleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören tüm bunların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları aracılığıyla vatandaşların taleplerini dinliyor. Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcılarından Ahmet Akyurt Durugöl’de, İsa Hitaloğlu Karşıyaka’da ve Cihat Demiralp ise Akyazı Mahallesinde ilgili birim müdürleri eşliğinde mahalleleri köşe-bucak gezerek detaylı incelemelerde bulundular. Yapılan gezilerde alt yapıdan yollara, yeşil alanlardan parklara tüm alanlar gezilerek eksikliklerin tespiti yapıldı. Gerçekleşen ziyaretlerde muhtarların ve mahalle sakinlerinin istek ve talepleri de dinlenerek tek tek not edildi. Durugöl, Akyazı ve Karşıyaka Mahallelerini kapsayan gezi yapılan incelemelerin ardından sona ererken tespitlerin diğer mahallelerde de devam edeceği kaydedildi. 
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Belediye Başkan Yardımcıları yapılması gereken çalışmaları tespit etmek ve mahalle sakinlerinin isteklerini dinlemek amacıyla mahalle gezilerine başladı.

,Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve Belediye Başkan Yardımcıları yapılması gereken çalışmaları tespit etmek ve mahalle sakinlerinin isteklerini dinlemek amacıyla mahalle gezilerine başladı.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını yürüten Altınordu Belediyesi, hizmetlerin daha etkin yapılabilmesi için mahallelerde hayata geçirilecek çalışmalar için tespitlere başladı. Bu kapsamda Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatıyla Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, teknik birimler, mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin katılımıyla mahallelerde kapsamlı bir inceleme çalışması başlatıldı.

YAPILACAK ÇALIŞMALAR İÇİN MAHALLE MAHALLE TESPİT YAPILIYOR

Sürekli mahalle gezileri düzenleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören tüm bunların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları aracılığıyla vatandaşların taleplerini dinliyor.

Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcılarından Ahmet Akyurt Durugöl’de, İsa Hitaloğlu Karşıyaka’da ve Cihat Demiralp ise Akyazı Mahallesinde ilgili birim müdürleri eşliğinde mahalleleri köşe-bucak gezerek detaylı incelemelerde bulundular. Yapılan gezilerde alt yapıdan yollara, yeşil alanlardan parklara tüm alanlar gezilerek eksikliklerin tespiti yapıldı. Gerçekleşen ziyaretlerde muhtarların ve mahalle sakinlerinin istek ve talepleri de dinlenerek tek tek not edildi.

Durugöl, Akyazı ve Karşıyaka Mahallelerini kapsayan gezi yapılan incelemelerin ardından sona ererken tespitlerin diğer mahallelerde de devam edeceği kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.