ALTINORDU BELEDİYESİ HEM YOLLARI KORUMA ALTINA ALIYOR HEM DE ULAŞIM GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYOR

Gündem 08.01.2022 - 01:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2931+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ HEM YOLLARI KORUMA ALTINA ALIYOR HEM DE ULAŞIM GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYOR

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hem şehir merkezinde hem kırsalda altyapı ve yol çalışmalarını 7/24 kesintisiz bir mesai ile sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hem şehir merkezinde hem kırsalda altyapı ve yol çalışmalarını 7/24 kesintisiz bir mesai ile sürdürüyor. Kırsal mahallelerde yıllardır yaşanan ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla seferberlik başlatan Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören’in "72 mahalleye 50 kilometre beton yol" programını etap etap hayata geçiriyor. Bakım onarım ve iyileştirme çalışmaları da aralıksız devam eden yollar ise birçok noktada adeta kaleyi andıran sanat yapılarıyla da desteklenerek koruma altına alınıyor. YUKARITEPE VE ERENLİ MAHALLELERİNDE YILLARDIR SÜREN ULAŞIM SORUNU SANAT YAPILARIYLA AŞILDI Kesintisiz ve güvenli bir ulaşım için yoğun mesai harcayan Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal Mahallelerde; Zemin formasyonlarına bağlı etkenler ve iklim değişiklikleri sonucu bölgemizde yaşanan ani ve aşırı yağışlar neticesinde oluşan sel, göçükler ve toprak kaymalarına karşı ihtiyaç duyulan noktalarda sanat yapılarıyla ulaşım güvenliğini sağlıyor aynı zamanda yolların dayanıklılığını artırıp güçlendiriyor. Bu kapsamda Yukarıtepe Mahallesi Türkmenli Sokakta heyelan nedeniyle sürekli göçen ve ulaşım güvenliği için tehlike oluşturan yolun üstüne 80 metre uzunluğunda 5 metre yüksekliğinde iksa duvarı aynı yolun altında ise; 30 metre uzunluğunda 12 metre yükseklikte İstinat Duvarı yapımı tamamlanıp mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.  Yine Erenli Mahallesi yolunda Altkartallı Sokakta tehlike arz eden noktada 37,50 metre uzunluğunda 8,5 metre yükseklikte İstinat Duvarı yapımı da tamamlanarak ulaşım daha güvenli hale getirildi. Her iki mahallede yıllardır süren ulaşım sorununa sanat yapılarıyla son verildi. Yapılan çalışmalarla sağlıklı ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuşan vatandaşlar ise hizmetlerden memnun. Başkan Aşkın Tören’e teşekkür eden bölge sakinleri, "Aşkın Tören Başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanımız çok güzel hizmetler yapıyor. Aşkın başkanımızı seviyoruz, kendisine duacıyız. Allah başımızdan eksik etmesin başkanımızı" sözleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Altınordu Belediyesi, kentin birçok noktasında her yönüyle yaşanabilir ulaşılabilir ve erişilebilir şehir hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  
Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hem şehir merkezinde hem kırsalda altyapı ve yol çalışmalarını 7/24 kesintisiz bir mesai ile sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören öncülüğünde hem şehir merkezinde hem kırsalda altyapı ve yol çalışmalarını 7/24 kesintisiz bir mesai ile sürdürüyor.

Kırsal mahallelerde yıllardır yaşanan ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla seferberlik başlatan Altınordu Belediyesi, Başkan Aşkın Tören’in "72 mahalleye 50 kilometre beton yol" programını etap etap hayata geçiriyor. Bakım onarım ve iyileştirme çalışmaları da aralıksız devam eden yollar ise birçok noktada adeta kaleyi andıran sanat yapılarıyla da desteklenerek koruma altına alınıyor.

YUKARITEPE VE ERENLİ MAHALLELERİNDE YILLARDIR SÜREN ULAŞIM SORUNU SANAT YAPILARIYLA AŞILDI

Kesintisiz ve güvenli bir ulaşım için yoğun mesai harcayan Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal Mahallelerde; Zemin formasyonlarına bağlı etkenler ve iklim değişiklikleri sonucu bölgemizde yaşanan ani ve aşırı yağışlar neticesinde oluşan sel, göçükler ve toprak kaymalarına karşı ihtiyaç duyulan noktalarda sanat yapılarıyla ulaşım güvenliğini sağlıyor aynı zamanda yolların dayanıklılığını artırıp güçlendiriyor.

Bu kapsamda Yukarıtepe Mahallesi Türkmenli Sokakta heyelan nedeniyle sürekli göçen ve ulaşım güvenliği için tehlike oluşturan yolun üstüne 80 metre uzunluğunda 5 metre yüksekliğinde iksa duvarı aynı yolun altında ise; 30 metre uzunluğunda 12 metre yükseklikte İstinat Duvarı yapımı tamamlanıp mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. 

Yine Erenli Mahallesi yolunda Altkartallı Sokakta tehlike arz eden noktada 37,50 metre uzunluğunda 8,5 metre yükseklikte İstinat Duvarı yapımı da tamamlanarak ulaşım daha güvenli hale getirildi. Her iki mahallede yıllardır süren ulaşım sorununa sanat yapılarıyla son verildi.

Yapılan çalışmalarla sağlıklı ve güvenli bir ulaşım imkanına kavuşan vatandaşlar ise hizmetlerden memnun. Başkan Aşkın Tören’e teşekkür eden bölge sakinleri, "Aşkın Tören Başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanımız çok güzel hizmetler yapıyor. Aşkın başkanımızı seviyoruz, kendisine duacıyız. Allah başımızdan eksik etmesin başkanımızı" sözleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Altınordu Belediyesi, kentin birçok noktasında her yönüyle yaşanabilir ulaşılabilir ve erişilebilir şehir hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.