ALTINORDU BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELEDE SEFERBER OLDU

Gündem 14.03.2022 - 17:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3574+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELEDE SEFERBER OLDU

Altınordu Belediyesi, kentte etkili olan kar yağışına karşı gece gündüz demeden hummalı bir çalışma yürütüyor.

 Altınordu Belediyesi, kentte etkili olan kar yağışına karşı gece gündüz demeden hummalı bir çalışma yürütüyor. Altınordu Belediyesi karla mücadele ekiplerinin yoğun kar yağışının ardından kentin ana arterlerinde 2 gün boyunca yaptığı çalışmalar sayesinde yaşanması muhtemel her türlü olumsuzluğun önüne geçildi. Tüm birimleriyle koordineli olarak sahada çalışmalarını sürdüren belediye, şehir merkezine ulaşan yollardan başlayarak sorumluluk alanında olan tüm ana arter ve caddelerde, kırsal mahallelerden şehir merkezine ulaşımı sağlayan yollarda ve ticaretin yoğun olarak gerçekleştiği işletmelerin, esnafın bulunduğu bölgelerde de çalışmalarını aralıksız sürdürdü. ÇALIŞMALAR ÇİFT VARDİYALI OLARAK GECE-GÜNDÜZ ARALIKSIZ SÜRDÜ Altınordu Belediyesi 330 personel ve 42 iş makinası ve araç ile karla mücadelede 7/24 kesintisiz bir mesai veriyor.  Kar küreme çalışmalarıyla yollar temizlenirken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için ilçe genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ulaşımda yaşanabilecek sorunlara karşı cadde ve sokaklarda önlemler alan ekipler, yayalar için de yaya trafiğinin yoğun olduğu meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizleyip, tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Özellikle hastane bölgelerinde sürekli kar temizleme çalışmaları yapılırken, kar yağışının devam ettiği bölgelerde de ekipler 24 saat teyakkuz halinde. Kırsal mahallelerde Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında kapanan mahalle yolları yeniden ulaşıma açıldı. BAŞKAN TÖREN, “TÜM BİRİMLERİMİZLE SAHADAYIZ” Sahada olan bütün ekiplerin çalışmalarını gece gündüz demeden yerinde takip eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören kar yağışı ve buzlanma nedeniyle vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi. Altınordu Belediyesi'nin karla mücadele önlemlerini ve ekiplerin çalışmalarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören: "Tüm ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum. 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin sahadayız ve çalışıyoruz. 42 iş makinesi ve 330 personelimizle birlikte başta önceliğimiz ana arterler olmak üzere hemşehrilerimizin daha rahat ulaşım sağlaması amacıyla mesai harcıyoruz. Hemşehrilerimizin tüm ekiplerimizle sahada olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. 92 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin gönlü rahat olsun. Biz ekip olarak çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yaptık. Mahalle muhtarlarımızla koordineli bir şekilde de çalışarak açılmadık yol bırakmıyoruz” dedi. CAN DOSTLAR DA UNUTULMADI Öte yandan karla mücadele çalışmaları yapılırken can dostların da unutulmadığını belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yoğun kar yağışı ve aşırı soğukların olumsuz etkilediği can dostlar için de besleme çalışmalarının yanında sokak hayvanlarının zorlu kış koşullarında aşırı soğuklardan korunabilmeleri amacıyla çeşitli noktalara kulübeler bırakıldığın da sözlerine ekledi.    
Altınordu Belediyesi, kentte etkili olan kar yağışına karşı gece gündüz demeden hummalı bir çalışma yürütüyor.

 Altınordu Belediyesi, kentte etkili olan kar yağışına karşı gece gündüz demeden hummalı bir çalışma yürütüyor. Altınordu Belediyesi karla mücadele ekiplerinin yoğun kar yağışının ardından kentin ana arterlerinde 2 gün boyunca yaptığı çalışmalar sayesinde yaşanması muhtemel her türlü olumsuzluğun önüne geçildi.

Tüm birimleriyle koordineli olarak sahada çalışmalarını sürdüren belediye, şehir merkezine ulaşan yollardan başlayarak sorumluluk alanında olan tüm ana arter ve caddelerde, kırsal mahallelerden şehir merkezine ulaşımı sağlayan yollarda ve ticaretin yoğun olarak gerçekleştiği işletmelerin, esnafın bulunduğu bölgelerde de çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

ÇALIŞMALAR ÇİFT VARDİYALI OLARAK GECE-GÜNDÜZ ARALIKSIZ SÜRDÜ

Altınordu Belediyesi 330 personel ve 42 iş makinası ve araç ile karla mücadelede 7/24 kesintisiz bir mesai veriyor.  Kar küreme çalışmalarıyla yollar temizlenirken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için ilçe genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor. Ulaşımda yaşanabilecek sorunlara karşı cadde ve sokaklarda önlemler alan ekipler, yayalar için de yaya trafiğinin yoğun olduğu meydanlarda ve kaldırımlarda biriken karları temizleyip, tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Özellikle hastane bölgelerinde sürekli kar temizleme çalışmaları yapılırken, kar yağışının devam ettiği bölgelerde de ekipler 24 saat teyakkuz halinde. Kırsal mahallelerde Ordu Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında kapanan mahalle yolları yeniden ulaşıma açıldı.

BAŞKAN TÖREN, “TÜM BİRİMLERİMİZLE SAHADAYIZ”

Sahada olan bütün ekiplerin çalışmalarını gece gündüz demeden yerinde takip eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören kar yağışı ve buzlanma nedeniyle vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Altınordu Belediyesi'nin karla mücadele önlemlerini ve ekiplerin çalışmalarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören: "Tüm ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum. 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin sahadayız ve çalışıyoruz. 42 iş makinesi ve 330 personelimizle birlikte başta önceliğimiz ana arterler olmak üzere hemşehrilerimizin daha rahat ulaşım sağlaması amacıyla mesai harcıyoruz. Hemşehrilerimizin tüm ekiplerimizle sahada olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. 92 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin gönlü rahat olsun. Biz ekip olarak çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yaptık. Mahalle muhtarlarımızla koordineli bir şekilde de çalışarak açılmadık yol bırakmıyoruz” dedi.

CAN DOSTLAR DA UNUTULMADI

Öte yandan karla mücadele çalışmaları yapılırken can dostların da unutulmadığını belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yoğun kar yağışı ve aşırı soğukların olumsuz etkilediği can dostlar için de besleme çalışmalarının yanında sokak hayvanlarının zorlu kış koşullarında aşırı soğuklardan korunabilmeleri amacıyla çeşitli noktalara kulübeler bırakıldığın da sözlerine ekledi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.