ALTINORDU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR KENTİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Gündem 20.06.2022 - 12:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3344+ kez okundu.
 

ALTINORDU BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR KENTİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin modern ve yaşanabilir bir şehir hedefiyle altyapı ve üstyapı alanında kesintisiz sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği yatırımlar şehrin adeta çehresini değiştirdi.

Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin modern ve yaşanabilir bir şehir hedefiyle altyapı ve üstyapı alanında kesintisiz sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği yatırımlar şehrin adeta çehresini değiştirdi.   Kent merkezinde birçok ilçeden daha büyük mahalleleri adım adım, sokak sokak cadde sağlıklı altyapı ve konforlu üstyapıya kavuşturarak sil baştan yenileyen Altınordu Belediyesi, çalışmalarını kentin dört bir yanına yaydı. Hem merkezde hem kırsalda birçok noktada çalışmalarına ara vermeden devam eden Altınordu Belediyesi, 31 sokağını altyapısı ve üstyapısı ile tamamen yenilediği Şahincili Mahallesinin 6 sokağında daha altyapı çalışmalarına start verdi.      31 SOKAĞI SİLBAŞTAN YENİLENEN ŞAHİNCİLİNİN 6 SOKAĞI İÇİN DAHA START VERİLDİ   Altınordu’nun en büyük mahallerinden olan Şahincili Mahallesi’nde özellikle binlerce vatandaşın yaşadığı toplu konut alanlarından oluşan 31 sokağı alt ve üst yapısı ile tamamen yenileyen Altınordu Belediyesi; 29 sokakta altyapı ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştirirken, örnek sokak uygulamaları kapsamında ise iki sokağı hem altyapının yanında üstyapıda dekoratif doğal begonit taşı uygulaması ile yeni bir çehreye kavuşturdu. Şahincili mahallesinde startı verilen yeni etap çalışmalarda ise; 641, 642, 645, 647, 648 ve 650 No’lu olmak üzere 6 sokakta daha altyapı yapımına başlandı.   BAŞKAN TÖREN “HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”   Altınordu Belediyesi’nin hızlı başladığı yaz sezonun çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Aşkın Tören, “ayrımsız 92 mahallemizde Bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz” dedi.   Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hayatın her alanında kesintisiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tören, temel belediyecilik hizmetleri olan alt ve üstyapı çalışmalarını da hiç aksatmadan artan bir ivme ile sürdürdüklerini ifade etti.  2022’ yi yatırım yılı ilan ettiklerini hatırlatan Başkan Tören, “bir taraftan kent merkezinde yıllardır girilmemiş sokaklara tek tek giriyoruz bir taraftan da kırsal mahallelerin ulaşım ağında hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Bütün bunlarla birlikte turizm kenti iddiamızı güçlendirecek turizm altyapılarını, insanımıza iş ve aş kapısı olacak istihdam altyapılarını, şehrimizin ticaret kapasitesini artıracak altyapıları oluşturuyoruz. Diğer taraftan çocuk ve genç dostu şehir hedefimiz doğrultusunda birçok eseri şehrimize kazandırmak üzere çalışıyoruz. Aslında her alanda birbirinin tamamlayıcısı durumundaki bütüncül çalışmalarımızla vizyonu Dünya Kenti Altınordu hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” diye konuştu.  
Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin modern ve yaşanabilir bir şehir hedefiyle altyapı ve üstyapı alanında kesintisiz sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği yatırımlar şehrin adeta çehresini değiştirdi.
Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesinin modern ve yaşanabilir bir şehir hedefiyle altyapı ve üstyapı alanında kesintisiz sürdürdüğü çalışmalar ve hayata geçirdiği yatırımlar şehrin adeta çehresini değiştirdi.
 
Kent merkezinde birçok ilçeden daha büyük mahalleleri adım adım, sokak sokak cadde sağlıklı altyapı ve konforlu üstyapıya kavuşturarak sil baştan yenileyen Altınordu Belediyesi, çalışmalarını kentin dört bir yanına yaydı. Hem merkezde hem kırsalda birçok noktada çalışmalarına ara vermeden devam eden Altınordu Belediyesi, 31 sokağını altyapısı ve üstyapısı ile tamamen yenilediği Şahincili Mahallesinin 6 sokağında daha altyapı çalışmalarına start verdi.   
 
31 SOKAĞI SİLBAŞTAN YENİLENEN ŞAHİNCİLİNİN 6 SOKAĞI İÇİN DAHA START VERİLDİ
 
Altınordu’nun en büyük mahallerinden olan Şahincili Mahallesi’nde özellikle binlerce vatandaşın yaşadığı toplu konut alanlarından oluşan 31 sokağı alt ve üst yapısı ile tamamen yenileyen Altınordu Belediyesi; 29 sokakta altyapı ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştirirken, örnek sokak uygulamaları kapsamında ise iki sokağı hem altyapının yanında üstyapıda dekoratif doğal begonit taşı uygulaması ile yeni bir çehreye kavuşturdu. Şahincili mahallesinde startı verilen yeni etap çalışmalarda ise; 641, 642, 645, 647, 648 ve 650 No’lu olmak üzere 6 sokakta daha altyapı yapımına başlandı.
 
BAŞKAN TÖREN “HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”
 
Altınordu Belediyesi’nin hızlı başladığı yaz sezonun çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Aşkın Tören, “ayrımsız 92 mahallemizde Bütün şehir eşit hizmet ilkesiyle gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz” dedi.
 
Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hayatın her alanında kesintisiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Başkan Tören, temel belediyecilik hizmetleri olan alt ve üstyapı çalışmalarını da hiç aksatmadan artan bir ivme ile sürdürdüklerini ifade etti.  2022’ yi yatırım yılı ilan ettiklerini hatırlatan Başkan Tören, “bir taraftan kent merkezinde yıllardır girilmemiş sokaklara tek tek giriyoruz bir taraftan da kırsal mahallelerin ulaşım ağında hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Bütün bunlarla birlikte turizm kenti iddiamızı güçlendirecek turizm altyapılarını, insanımıza iş ve aş kapısı olacak istihdam altyapılarını, şehrimizin ticaret kapasitesini artıracak altyapıları oluşturuyoruz. Diğer taraftan çocuk ve genç dostu şehir hedefimiz doğrultusunda birçok eseri şehrimize kazandırmak üzere çalışıyoruz. Aslında her alanda birbirinin tamamlayıcısı durumundaki bütüncül çalışmalarımızla vizyonu Dünya Kenti Altınordu hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.