ALTIN ÇARŞI İÇİN ÖN TALEPLER VE BAŞVURULAR ALINIYOR

Gündem 23.08.2020 - 18:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3674+ kez okundu.
 

ALTIN ÇARŞI İÇİN ÖN TALEPLER VE BAŞVURULAR ALINIYOR

Altınordu Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesinde inşa edilen “Altın Çarşı” tamamlandı. Toplam 1590 metrekare alan üzerine inşa edilen projede işyeri satışları başladı

Altınordu Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen “Altın Çarşı” projesinde iş yeri satışları başladı. Adı gibi Altın projede yer alabilmek için başvurular alınıyor Projede 38 iş yeri, 1 kafeterya 1 güvenlik binası, 29 araçlık otopark ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Proje kamu binalarına yakınlığıyla da yatırımcıların gözdesi olmaya aday. Altınordu Belediyesi tarafından açık teklif usulü satışa sunulan iş yerleri için teklifler alınıyor. İhale 3 periyot halinde yapılacak. İlk ihale 13 işyeri için yapılacak. 27 Ağustos tarihinde yapılacak olan ihale için son başvuru tarihi 26 Ağustos Saat 15.00. İkinci 13 iş yeri için ihale 3 Eylül'de yapılacak, kalan 12 iş yeri için ise ihale 10 Eylül’de yapılacak. Bu iş yerleri için de başvurular ihale tarihlerinden bir gün önce saat 15.00’da sona erecek İş yeri sahibi olmak isteyenler ihale ile ilgili detaylı bilgilere hafta içi mesai saatleri içerisinde 0536 813 82 91 numaralı telefondan ya da Altınordu Belediyesi Resmi WEB sayfası www.altinordu.bel.tr adresinden ulaşabilecek.   
Altınordu Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesinde inşa edilen “Altın Çarşı” tamamlandı. Toplam 1590 metrekare alan üzerine inşa edilen projede işyeri satışları başladı
Altınordu Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen “Altın Çarşı” projesinde iş yeri satışları başladı. Adı gibi Altın projede yer alabilmek için başvurular alınıyor
Projede 38 iş yeri, 1 kafeterya 1 güvenlik binası, 29 araçlık otopark ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Proje kamu binalarına yakınlığıyla da yatırımcıların gözdesi olmaya aday.
Altınordu Belediyesi tarafından açık teklif usulü satışa sunulan iş yerleri için teklifler alınıyor. İhale 3 periyot halinde yapılacak. İlk ihale 13 işyeri için yapılacak. 27 Ağustos tarihinde yapılacak olan ihale için son başvuru tarihi 26 Ağustos Saat 15.00.
İkinci 13 iş yeri için ihale 3 Eylül'de yapılacak, kalan 12 iş yeri için ise ihale 10 Eylül’de yapılacak. Bu iş yerleri için de başvurular ihale tarihlerinden bir gün önce saat 15.00’da sona erecek
İş yeri sahibi olmak isteyenler ihale ile ilgili detaylı bilgilere hafta içi mesai saatleri içerisinde 0536 813 82 91 numaralı telefondan ya da Altınordu Belediyesi Resmi WEB sayfası www.altinordu.bel.tr adresinden ulaşabilecek. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.