ALANYURT-KARAHASAN-DÜZYAYLA GRUP YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Gündem 14.09.2018 - 12:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3530+ kez okundu.
 

ALANYURT-KARAHASAN-DÜZYAYLA GRUP YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride kalan 4,5 yılda 64 km asfalt çalışması gerçekleştirilen Gölköy ilçesinde, Alanyurt-Karahasan-Düzyayla grup yolunda da çalışmalar tamamlandı.

TOPLAM UZUNLUĞU 13,5 KM 19 ilçede modern yollar inşa eden Büyükşehir Belediyesi toplam uzunluğu 13,5 km Gölköy ilçesi Alanyurt-Karahasan-Düzyayla bağlantı yolunu sıcak asfalta kavuşturdu. Yolda bu zamana kadar 4 bin m3 taş duvar,30 m menfez ve yolun yağmur suyundan korunması için 1000 m boru imalatı gerçekleştirildi. Yapılan yatırımla Alanyurt, Karahasan, Düzyayla Mahallelerinin yanı sıra Aybastı ilçesi Uzundere Mahallesi ile Tokat’ın Reşadiye ilçelerine ulaşım kolay ve konforlu hale geldi. GÖLKÖY İLÇESİNDE YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR İlçelerin asırlık yol sorununa neşter vuran ve Gölköy ilçesine geride kalan 4,5 yılda 64 km asfalt çalışması yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi hummalı faaliyetlerine devam ediyor. Ekipler yıl sonuna kadar 63 km yolu daha asfaltla buluşturmayı hedefliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geride kalan 4,5 yılda 64 km asfalt çalışması gerçekleştirilen Gölköy ilçesinde, Alanyurt-Karahasan-Düzyayla grup yolunda da çalışmalar tamamlandı.

TOPLAM UZUNLUĞU 13,5 KM

19 ilçede modern yollar inşa eden Büyükşehir Belediyesi toplam uzunluğu 13,5 km Gölköy ilçesi Alanyurt-Karahasan-Düzyayla bağlantı yolunu sıcak asfalta kavuşturdu. Yolda bu zamana kadar 4 bin m3 taş duvar,30 m menfez ve yolun yağmur suyundan korunması için 1000 m boru imalatı gerçekleştirildi. Yapılan yatırımla Alanyurt, Karahasan, Düzyayla Mahallelerinin yanı sıra Aybastı ilçesi Uzundere Mahallesi ile Tokat’ın Reşadiye ilçelerine ulaşım kolay ve konforlu hale geldi.

GÖLKÖY İLÇESİNDE YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

İlçelerin asırlık yol sorununa neşter vuran ve Gölköy ilçesine geride kalan 4,5 yılda 64 km asfalt çalışması yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi hummalı faaliyetlerine devam ediyor. Ekipler yıl sonuna kadar 63 km yolu daha asfaltla buluşturmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.