Akkuş Protokolu Okulları Ziyaret Etti

Gündem 20.12.2014 - 11:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2203+ kez okundu.
 

Akkuş Protokolu Okulları Ziyaret Etti

Akkuş Protokolu Okulları Ziyaret Etti

Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkanı İsa Demirci ve İlçe Milli Eğitim Müdür Seyfettin Gül ilçe merkezinde bulunan eğitim yuvalarını ziyaret ederek sorunları yerinde gördüler, istekleri dinlediler. Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, "Eğitim bizim birinci önceliğimiz, bu sebepten dolayı eğitim yuvalarımızı sık sık ziyaret ederek idarecilerimizin ve öğrencilerimizin sorunlarını yerinde görüyor, isteklerini dinliyoruz. İlçemiz son yıllarda eğitim konusunda ilerleme kaydetti. Bunun devamını sağlamak ve daha da ileriye götürmek için her türlü çabayı göstermemiz gerekiyor. Belediye Başkanımız İsa Demirci'de bu konuda çok duyarlı, sene başında birçok okulumuzun çevre düzenlemesini ve boya badana işlerini yaptı. Sağlıkla ilgili güzel bir sosyal sorumluluk örneği göstererek Akkuş İlçesi'nde ki tüm öğrencilere dış fırçası ve macun dağıtımını sağladı. Kendisine eğitime yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. EĞİTİM KONUSUNDA HER ŞEYE VARIZ Belediye Başkanı İsa Demirci ise konuşmasında, "Eğitim bizim için çok önemli. İlçemizin geleceği ve gelişmesi için eğitim konusuna önem veriyoruz. Eğitim yuvalarımızdan gelen talepleri hiç düşünmeden karşılamaya çalışıyoruz. Karşılamaya da devam edeceğiz. Eğitim konusunda her şeye varız" diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül'de eğitime olan desteklerinden dolayı Kaymakam Hüseyin Atila'ya ve Belediye Başkanı İsa Demirci'ye teşekkür etti. 
Akkuş Protokolu Okulları Ziyaret Etti

Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, Belediye Başkanı İsa Demirci ve İlçe Milli Eğitim Müdür Seyfettin Gül ilçe merkezinde bulunan eğitim yuvalarını ziyaret ederek sorunları yerinde gördüler, istekleri dinlediler.

Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Akkuş Kaymakamı Hüseyin Atila, "Eğitim bizim birinci önceliğimiz, bu sebepten dolayı eğitim yuvalarımızı sık sık ziyaret ederek idarecilerimizin ve öğrencilerimizin sorunlarını yerinde görüyor, isteklerini dinliyoruz. İlçemiz son yıllarda eğitim konusunda ilerleme kaydetti. Bunun devamını sağlamak ve daha da ileriye götürmek için her türlü çabayı göstermemiz gerekiyor. Belediye Başkanımız İsa Demirci'de bu konuda çok duyarlı, sene başında birçok okulumuzun çevre düzenlemesini ve boya badana işlerini yaptı. Sağlıkla ilgili güzel bir sosyal sorumluluk örneği göstererek Akkuş İlçesi'nde ki tüm öğrencilere dış fırçası ve macun dağıtımını sağladı. Kendisine eğitime yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

EĞİTİM KONUSUNDA HER ŞEYE VARIZ

Belediye Başkanı İsa Demirci ise konuşmasında, "Eğitim bizim için çok önemli. İlçemizin geleceği ve gelişmesi için eğitim konusuna önem veriyoruz. Eğitim yuvalarımızdan gelen talepleri hiç düşünmeden karşılamaya çalışıyoruz. Karşılamaya da devam edeceğiz. Eğitim konusunda her şeye varız" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül'de eğitime olan desteklerinden dolayı Kaymakam Hüseyin Atila'ya ve Belediye Başkanı İsa Demirci'ye teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.