AKKUŞ BELEDİYESPOR SERİYE BAĞLADI

Spor 29.02.2016 - 11:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3907+ kez okundu.
 

AKKUŞ BELEDİYESPOR SERİYE BAĞLADI

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi 3. Grup'ta play off mücadelesi veren Akkuş Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Erzurum Spor Lisesi'ni 3-1 mağlup etti.

Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Akkuş Eski Kaymakamı, Erzurum Vali Yardımcısı Fatih Gül ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demrci'de izledi. Akkuş Belediyespor 1. seti 25-18, 2. seti 25-22 kazanırken 3. set 27-25 Erzurum Spor Lisesi'nin üstünlüğü ile bitti. 4. sette tüm inisiyatifi eline alan Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı seti 25-12 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı. Akkuş Belediyespor, grupta tüm hesapların kazanmak üzere yapıldığı haftada işi şansa bırakmadı ve son hafta öncesi sahadan galip ayrılmasını bildi. Yeşil beyazlılar aldığı 3 puanla, puanını 29 yaparken sıralamada ise 3. lüğe yükseldi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci maç sonu teknik heyeti ve sporcuları tebrik ederek, "Play off yolunda önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Artık önümüzde bir engel kaldı. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Bulancak maçı ile ligi tamamlayacağız. Bulancak karşılaşması bizim için final olacak. Bu maçı da kazanıp hedefimiz olan 2. lig terfi maçları oynamak istiyoruz. Pazar günü taraftarımıza büyük görev düşüyor, final maçımızda tüm Ordulu spor severleri bizi destekleme bekliyoruz. Takımımız ve teknik heyetimiz lig boyunca elinden gelen mücadeleyi yaptı ve aldığı başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Erzurum deplasmanında bizlere desteklerini esirgemeyen, güzel bir ev sahipliği yapan eski kaymakamımız, Erzurum Vali Yardımcısı Sayın Fatih Gül'e teşekkür ediyorum" dedi. Akkuş Belediyespor ligin son haftasında, 6 Mart Pazar günü, saat 13.00'da Bulancakspor'u konuk edecek.
Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi 3. Grup'ta play off mücadelesi veren Akkuş Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Erzurum Spor Lisesi'ni 3-1 mağlup etti.

Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Akkuş Eski Kaymakamı, Erzurum Vali Yardımcısı Fatih Gül ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demrci'de izledi.

Akkuş Belediyespor 1. seti 25-18, 2. seti 25-22 kazanırken 3. set 27-25 Erzurum Spor Lisesi'nin üstünlüğü ile bitti. 4. sette tüm inisiyatifi eline alan Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı seti 25-12 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Akkuş Belediyespor, grupta tüm hesapların kazanmak üzere yapıldığı haftada işi şansa bırakmadı ve son hafta öncesi sahadan galip ayrılmasını bildi.

Yeşil beyazlılar aldığı 3 puanla, puanını 29 yaparken sıralamada ise 3. lüğe yükseldi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci maç sonu teknik heyeti ve sporcuları tebrik ederek, "Play off yolunda önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Artık önümüzde bir engel kaldı. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Bulancak maçı ile ligi tamamlayacağız. Bulancak karşılaşması bizim için final olacak. Bu maçı da kazanıp hedefimiz olan 2. lig terfi maçları oynamak istiyoruz. Pazar günü taraftarımıza büyük görev düşüyor, final maçımızda tüm Ordulu spor severleri bizi destekleme bekliyoruz. Takımımız ve teknik heyetimiz lig boyunca elinden gelen mücadeleyi yaptı ve aldığı başarılı sonuçlarla bizleri gururlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Erzurum deplasmanında bizlere desteklerini esirgemeyen, güzel bir ev sahipliği yapan eski kaymakamımız, Erzurum Vali Yardımcısı Sayın Fatih Gül'e teşekkür ediyorum" dedi.

Akkuş Belediyespor ligin son haftasında, 6 Mart Pazar günü, saat 13.00'da Bulancakspor'u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.