AKKUŞ BELEDİYE SPOR TRANSFERLERE BAŞLADI

Spor 23.06.2020 - 11:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3919+ kez okundu.
 

AKKUŞ BELEDİYE SPOR TRANSFERLERE BAŞLADI

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig takımlarından Akkuş Belediyespor, oyuncu transferlerine devam ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig takımlarından Akkuş Belediyespor, oyuncu transferlerine devam ediyor. Yeşil-Beyazlı ekip geçtiğimiz sezonun 2. yarısı renklerine katmış olduğu Antrenör Mehmet Aydın, Köşe oyuncusu Melih Özdemir ve bu yıl kadrosuna dâhil ettiği Libero Baddal Ufakmercimek ile sözleşme imzaladı. Yeni transferlerle sözleşme yapılırken imza töreni sırasında konuşan Akkuş Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu; “2014 yılında başladığımız voleybol serüveninde bizden beklenenden daha fazla yol kat ederek taraflı tarafsız tüm voleybol camiasının dikkatini üzerimize çekmeyi başardık. Yeni Sezonda başarılarımıza başarı katarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız.” Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kulüp Başkanı Soner Efil ise; “Geçen yılki kadromuzu tamamen değiştirdik diyebiliriz. Bu yıl tecrübeli, genç ve dinamik bir kadroyla mücadele edeceğiz. Her iki kardeşimizde takımımızda görmek istediğimiz oyunculardan. Hocamızın raporu doğrultusunda kendileriyle görüşüp anlaştıktan sonra, ilçemize davet ettik. Burada kendileriyle sözleşme imzaladık.” dedi. 2015-2016 Bigadiç Belediyespor’u 1. Lige çıkarma, 2017-2018 Bigadiç Belediyespor ile Playoff’a yükselme,2018-2019 Sungurlu Belediyespor 1. Lig’de mücadele ve 2019-2020 Sezonun 2. yarısında Akkuş Belediyespor’un başına geçen Antrenör Mehmet Aydın ile tekrar sözleşme imzalandı. Voleybol kariyerinde 6 yılı geride bırakan ve geçtiğimiz sezon Akkuş Belediyespor’da forma giyen 1996 doğumlu 1.93m boyundaki Köşe oyuncusu Melih Özdemir yeni sezonda da yeşil-beyazlı ekibin içerisinde yer alıyor. Voleybol hayatına Ziraat Bankasının altyapısında başlayan 1999 doğumlu 1.78 boyundaki genç oyuncu Baddal Ufakmercimek Ziraat Bankası Türkiye 2. Ligi, Bigadiç Belediye Spor ve Haliliye Belediye Spor takımlarında forma giymişti.
Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig takımlarından Akkuş Belediyespor, oyuncu transferlerine devam ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Lig takımlarından Akkuş Belediyespor, oyuncu transferlerine devam ediyor.

Yeşil-Beyazlı ekip geçtiğimiz sezonun 2. yarısı renklerine katmış olduğu Antrenör Mehmet Aydın, Köşe oyuncusu Melih Özdemir ve bu yıl kadrosuna dâhil ettiği Libero Baddal Ufakmercimek ile sözleşme imzaladı.

Yeni transferlerle sözleşme yapılırken imza töreni sırasında konuşan Akkuş Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Çayıroğlu; “2014 yılında başladığımız voleybol serüveninde bizden beklenenden daha fazla yol kat ederek taraflı tarafsız tüm voleybol camiasının dikkatini üzerimize çekmeyi başardık. Yeni Sezonda başarılarımıza başarı katarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağız.”

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Kulüp Başkanı Soner Efil ise; “Geçen yılki kadromuzu tamamen değiştirdik diyebiliriz. Bu yıl tecrübeli, genç ve dinamik bir kadroyla mücadele edeceğiz. Her iki kardeşimizde takımımızda görmek istediğimiz oyunculardan. Hocamızın raporu doğrultusunda kendileriyle görüşüp anlaştıktan sonra, ilçemize davet ettik. Burada kendileriyle sözleşme imzaladık.” dedi.

2015-2016 Bigadiç Belediyespor’u 1. Lige çıkarma, 2017-2018 Bigadiç Belediyespor ile Playoff’a yükselme,2018-2019 Sungurlu Belediyespor 1. Lig’de mücadele ve 2019-2020 Sezonun 2. yarısında Akkuş Belediyespor’un başına geçen Antrenör Mehmet Aydın ile tekrar sözleşme imzalandı.

Voleybol kariyerinde 6 yılı geride bırakan ve geçtiğimiz sezon Akkuş Belediyespor’da forma giyen 1996 doğumlu 1.93m boyundaki Köşe oyuncusu Melih Özdemir yeni sezonda da yeşil-beyazlı ekibin içerisinde yer alıyor.

Voleybol hayatına Ziraat Bankasının altyapısında başlayan 1999 doğumlu 1.78 boyundaki genç oyuncu Baddal Ufakmercimek Ziraat Bankası Türkiye 2. Ligi, Bigadiç Belediye Spor ve Haliliye Belediye Spor takımlarında forma giymişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.