AKKUŞ’A MODERN HALI SAHA

Spor 12.08.2020 - 00:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3887+ kez okundu.
 

AKKUŞ’A MODERN HALI SAHA

Akkuş Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapımına başlanan sentetik kapalı spor saha projesinin inşası sürüyor.

Akkuş Belediyesi’nin, ilçede gençleri spora teşvik etmek ve gençlerin sportif faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla başlattığı sentetik kapalı spor saha projesi tüm hızıyla devam ediyor. Soyunma odalarıyla birlikte bin 200 metre kare alana inşa edilen modern kapalı halı saha 20x45 metre ebatlarında tasarlandı. Toplamda 700 bin TL’ye mal olacak olan halı sahanın bir ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Sentetik kapalı spor saha projesiyle gençlerin daha sağlıklı ve modern alanlarda spor yapmalarına olanak sağlayacaklarını belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Gençlerimizin bizlerden çokça talepte bulundukları bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Bin 200 metre karelik alana 700 bin TL maliyetle zeminiyle, aydınlatmalarıyla ve çevre düzenlemeleriyle son derece modern bir kapalı halı sahayı bir ay içerisinde gençlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Sahamız 25x40 metre ebadında, sentetik çim yüzeyli olacak. Şuanda alt yapı çalışmaları bitti, zemin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah burayı bitirdiğimizde gençlerimiz daha sağlıklı ve modern bir alanda sportif faaliyetlerini sürdürmüş olacak. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  
Akkuş Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapımına başlanan sentetik kapalı spor saha projesinin inşası sürüyor.

Akkuş Belediyesi’nin, ilçede gençleri spora teşvik etmek ve gençlerin sportif faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla başlattığı sentetik kapalı spor saha projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Soyunma odalarıyla birlikte bin 200 metre kare alana inşa edilen modern kapalı halı saha 20x45 metre ebatlarında tasarlandı. Toplamda 700 bin TL’ye mal olacak olan halı sahanın bir ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Sentetik kapalı spor saha projesiyle gençlerin daha sağlıklı ve modern alanlarda spor yapmalarına olanak sağlayacaklarını belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Gençlerimizin bizlerden çokça talepte bulundukları bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Bin 200 metre karelik alana 700 bin TL maliyetle zeminiyle, aydınlatmalarıyla ve çevre düzenlemeleriyle son derece modern bir kapalı halı sahayı bir ay içerisinde gençlerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Sahamız 25x40 metre ebadında, sentetik çim yüzeyli olacak. Şuanda alt yapı çalışmaları bitti, zemin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah burayı bitirdiğimizde gençlerimiz daha sağlıklı ve modern bir alanda sportif faaliyetlerini sürdürmüş olacak. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.