AHMET ÖZHAN ORDULULARLA BULUŞTU

Gündem 22.04.2022 - 21:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3880+ kez okundu.
 

AHMET ÖZHAN ORDULULARLA BULUŞTU

Popüler ve klasik Türk müziğinin yanı sıra, 80’li yılların başından itibaren tasavvuf müziği çalışmaları ile adından söz ettiren müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan Ordulularla buluştu.

Popüler ve klasik Türk müziğinin yanı sıra, 80’li yılların başından itibaren tasavvuf müziği çalışmaları ile adından söz ettiren müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan Ordulularla buluştu. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Ordulular yoğun katılım gösterdi. Vatandaşların arasından konseri ilgiyle takip eden Başkan Güler konser sonunda Özhan’a çiçek takdiminde bulunarak, “Tek kelimeyle muhteşemdiniz. Ekibinize ve sizlere çok teşekkür ederiz. Allah sizlerden razı olsun. Harikuladeydiniz. Tekrar bir araya gelmeyi diliyorum” dedi. “HAYATIMIN EN MUTLU VE KEYİFLİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYORUM” Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde çocuklar ve yetişkinler için programlar hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan’ın katılımıyla müzikli bir söyleşi gerçekleştirdi. Ordu’da olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Ahmet Özhan, herkese hayırlı Ramazanlar diledi. Özhan, sözlerine şöyle devam etti: “Çok sevgili Ordulu dostlarım Ordu’yu çok özlemişim. Bugün hayatımın en mutlu ve keyifli günlerinden birini yaşıyorum. Hem Ramazan hem ortası mağfiret denilen Rabbimizin hepimizi affetmeye niyetli olduğu, onun için fırsatlar yarattığı bir zaman dilimi içerisindeyiz. Bu zaman dilimini siz sevgili Ordulularla birlikte yaşıyoruz. Bu herkese nasip olmaz. Şehrinizin kıymetini bilin o kadar güzel, yaşanılası huzur dolu son derece estetik her şeyiyle son derece güzel. Allah mutlu hayırlı zamanlar nasip etsin.
Popüler ve klasik Türk müziğinin yanı sıra, 80’li yılların başından itibaren tasavvuf müziği çalışmaları ile adından söz ettiren müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan Ordulularla buluştu.

Popüler ve klasik Türk müziğinin yanı sıra, 80’li yılların başından itibaren tasavvuf müziği çalışmaları ile adından söz ettiren müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan Ordulularla buluştu.
Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Ordulular yoğun katılım gösterdi.
Vatandaşların arasından konseri ilgiyle takip eden Başkan Güler konser sonunda Özhan’a çiçek takdiminde bulunarak, “Tek kelimeyle muhteşemdiniz. Ekibinize ve sizlere çok teşekkür ederiz. Allah sizlerden razı olsun. Harikuladeydiniz. Tekrar bir araya gelmeyi diliyorum” dedi.
“HAYATIMIN EN MUTLU VE KEYİFLİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞIYORUM”
Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerde çocuklar ve yetişkinler için programlar hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, müzisyen ve oyuncu Ahmet Özhan’ın katılımıyla müzikli bir söyleşi gerçekleştirdi.
Ordu’da olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Ahmet Özhan, herkese hayırlı Ramazanlar diledi.
Özhan, sözlerine şöyle devam etti:
“Çok sevgili Ordulu dostlarım Ordu’yu çok özlemişim. Bugün hayatımın en mutlu ve keyifli günlerinden birini yaşıyorum. Hem Ramazan hem ortası mağfiret denilen Rabbimizin hepimizi affetmeye niyetli olduğu, onun için fırsatlar yarattığı bir zaman dilimi içerisindeyiz. Bu zaman dilimini siz sevgili Ordulularla birlikte yaşıyoruz. Bu herkese nasip olmaz. Şehrinizin kıymetini bilin o kadar güzel, yaşanılası huzur dolu son derece estetik her şeyiyle son derece güzel. Allah mutlu hayırlı zamanlar nasip etsin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.