ADUGÜZEL’DEN SORU ÖNERGESİ

Siyaset 11.06.2021 - 17:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4147+ kez okundu.
 

ADUGÜZEL’DEN SORU ÖNERGESİ

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayınladığı karar ile Gülyalı Balıkçı Barınağının haklarını Gülyalı Belediyesi’nden almasına ilişkin soru önergesi verdi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayınladığı karar ile Gülyalı Balıkçı Barınağının haklarını Gülyalı Belediyesi’nden almasına ilişkin soru önergesi verdi. 1985 yılından beri belediyede olan bu hakkın alınmasını manidar bulduklarını ifade eden Adıgüzel “ülkede bunca sorun varken Cumhurbaşkanı Gülyalı’daki barınağa göz dikmiş” dedi. Adıgüzel önergesinde şu ifadelere yer verdi: Gülyalı Balıkçı Barınağı’nın kullanım hakkı Cumhurbaşkanı’nın 3668 sayılı kararıyla Gülyalı Belediyesi’nden alınmıştır. 1985'ten beri Gülyalı Belediyesi uhdesinde iken Cumhurbaşkanı imzası ile bu hak Tarım Müdürlüğüne devredilmiştir. Bu bağlamda; 1.   Bu kararın gerekçesi nedir? 2.   1985’ten bugüne bu hak Gülyalı Belediyesi’ne aitken neden bugün bu karar verilmiştir? 3.    Bu kararda belediyenin yıllar sonra CHP’ye geçmiş olması etkili olmuş mudur? 4.   Balıkçı barınağının kullanımı gibi bir konunun kararının Cumhurbaşkanlığı düzeyinde verilmesinin nedeni nedir?”  
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayınladığı karar ile Gülyalı Balıkçı Barınağının haklarını Gülyalı Belediyesi’nden almasına ilişkin soru önergesi verdi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayınladığı karar ile Gülyalı Balıkçı Barınağının haklarını Gülyalı Belediyesi’nden almasına ilişkin soru önergesi verdi. 1985 yılından beri belediyede olan bu hakkın alınmasını manidar bulduklarını ifade eden Adıgüzel “ülkede bunca sorun varken Cumhurbaşkanı Gülyalı’daki barınağa göz dikmiş” dedi. Adıgüzel önergesinde şu ifadelere yer verdi:
Gülyalı Balıkçı Barınağı’nın kullanım hakkı Cumhurbaşkanı’nın 3668 sayılı kararıyla Gülyalı Belediyesi’nden alınmıştır. 1985'ten beri Gülyalı Belediyesi uhdesinde iken Cumhurbaşkanı imzası ile bu hak Tarım Müdürlüğüne devredilmiştir.
Bu bağlamda;
1.   Bu kararın gerekçesi nedir?
2.   1985’ten bugüne bu hak Gülyalı Belediyesi’ne aitken neden bugün bu karar verilmiştir?
3.    Bu kararda belediyenin yıllar sonra CHP’ye geçmiş olması etkili olmuş mudur?
4.   Balıkçı barınağının kullanımı gibi bir konunun kararının Cumhurbaşkanlığı düzeyinde verilmesinin nedeni nedir?”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.