ADAYLARINI TANITAN CHP'NİN TEK HEDEFİ İKTİDAR OLMAK

Siyaset 09.04.2015 - 22:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3922+ kez okundu.
 

ADAYLARINI TANITAN CHP'NİN TEK HEDEFİ İKTİDAR OLMAK

CHP, 7 Haziran seçimleri için milletvekili adaylarını düzenlediği programla tanıttı. 5 milletvekili adayının yanı sıra parti teşkilat mensuplarının da katıldığı programda tek hedef var o da CHP’yi iktidara taşımak...

Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’nde aday gösterdiği Ordu Milletvekili Adaylarını yoğun katılımın olduğu bir programla tanıtımını gerçekleştirdi. Atatürk Spor Salonu'nda partililerin yoğun ilgisiyle yapılan programda kendilerini ifade ederlerken, CHP olarak ülkenin geleceği için birer görev ve bilinç sahibi olmanın gerekliliği ifade edildi. CHP Ordu Milletvekili Adayları Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, İdris Yıldız, İsa Yazıcı ve Osman Güngör, yaptıkları kısa açıklamalarda 7 Haziran Seçimleri’nde hedeflerinin Cumhuriyet Halk Partisi’ni Ordu’da birinci parti yapmak olduğunu ifade derlerken, sen ben değil biz olduklarını ve parti başarısının kişisel başarının üzerinde olduğuna dikkat çektiler. CHP 3. sıra adayı İdris Yıldız, kimsenin CHP’liliğini tartışamayacağını belirterek, “Vakit birlik olma vaktidir, vakit uyanma ve ayağa kalkma vaktidir. Çocuklarımız için ve Türkiye'nin geleceği için hep beraber çalışarak, ülkemizi düştüğü karanlıktan aydınlığa taşıyacağız. 7 Haziran’da bu mücadeleyi, en üst noktaya taşıyacağız. CHP’yi iktidara, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakanlığa taşıyacağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olmadan Allah benden bu canı almasın diyorum” şeklinde konuştu. 2. Sıra Adayı Mustafa Adıgüzel ise, “Geçmiş tartışmaları bırakacağız. Hiçbir hastam bana bu hastalığın nasıl olduğunu sormadı. Nasıl tedavi olacağını sordu. Artık geçmiş tartışmalar yok. Çözümler üreteceğiz. Kapıları çalacağız. Halkımızın ihtiyaçlarını çözüm getirecek politikaları üreteceğiz ve onlara ulaştıracağız.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Seyit Torun da yaptığı konuşmada, “Hep söyledik, bizim milletvekili olmamız önemli değil, önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması. Bizim buna ihtiyacımız var. İktidar olmadıktan sonra icracı olamazsınız, ricacı olursunuz. Sizlerle birlikte omuz omuza vereceğiz, Cumhuriyet Halk Partisi’ni Ordu’da birinci parti yapacağız Türkiye’de iktidar olacağız.”
CHP, 7 Haziran seçimleri için milletvekili adaylarını düzenlediği programla tanıttı. 5 milletvekili adayının yanı sıra parti teşkilat mensuplarının da katıldığı programda tek hedef var o da CHP’yi iktidara taşımak...

Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri’nde aday gösterdiği Ordu Milletvekili Adaylarını yoğun katılımın olduğu bir programla tanıtımını gerçekleştirdi. Atatürk Spor Salonu'nda partililerin yoğun ilgisiyle yapılan programda kendilerini ifade ederlerken, CHP olarak ülkenin geleceği için birer görev ve bilinç sahibi olmanın gerekliliği ifade edildi.

CHP Ordu Milletvekili Adayları Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, İdris Yıldız, İsa Yazıcı ve Osman Güngör, yaptıkları kısa açıklamalarda 7 Haziran Seçimleri’nde hedeflerinin Cumhuriyet Halk Partisi’ni Ordu’da birinci parti yapmak olduğunu ifade derlerken, sen ben değil biz olduklarını ve parti başarısının kişisel başarının üzerinde olduğuna dikkat çektiler.

CHP 3. sıra adayı İdris Yıldız, kimsenin CHP’liliğini tartışamayacağını belirterek, “Vakit birlik olma vaktidir, vakit uyanma ve ayağa kalkma vaktidir. Çocuklarımız için ve Türkiye'nin geleceği için hep beraber çalışarak, ülkemizi düştüğü karanlıktan aydınlığa taşıyacağız. 7 Haziran’da bu mücadeleyi, en üst noktaya taşıyacağız. CHP’yi iktidara, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Başbakanlığa taşıyacağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olmadan Allah benden bu canı almasın diyorum” şeklinde konuştu.

2. Sıra Adayı Mustafa Adıgüzel ise, “Geçmiş tartışmaları bırakacağız. Hiçbir hastam bana bu hastalığın nasıl olduğunu sormadı. Nasıl tedavi olacağını sordu. Artık geçmiş tartışmalar yok. Çözümler üreteceğiz. Kapıları çalacağız. Halkımızın ihtiyaçlarını çözüm getirecek politikaları üreteceğiz ve onlara ulaştıracağız.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Seyit Torun da yaptığı konuşmada, “Hep söyledik, bizim milletvekili olmamız önemli değil, önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olması. Bizim buna ihtiyacımız var. İktidar olmadıktan sonra icracı olamazsınız, ricacı olursunuz. Sizlerle birlikte omuz omuza vereceğiz, Cumhuriyet Halk Partisi’ni Ordu’da birinci parti yapacağız Türkiye’de iktidar olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.