USTA OYUNCU OBKT'Yİ VE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Sanat 09.08.2016 - 20:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4083+ kez okundu.
 

USTA OYUNCU OBKT'Yİ VE SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Ordu büyük şehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu nun 33 yıllık oyuncusu yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

OBKT’de 33 yıl çok sayıda oyunda rol alan ve birçok oyunda da başrol oynayan Seyhan Güngör bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Uzun süredir tedavi gören Güngör yaşam savaşını kaybetti. Güngör her daim gülümseyen ve çevresi tarafından çok sevilen,sayılan güzel bir insandı. Cenazesi  Doğa Kent’te bulunan evinden alınarak orta camide kılınan namazdan  sonra Boztepe Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilerek ebediyete uğurlandı. Bizde Ordu Manşet ailesi olarak usta oyuncuya Allahtan rammet ,kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.
Ordu büyük şehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu nun 33 yıllık oyuncusu yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.

OBKT’de 33 yıl çok sayıda oyunda rol alan ve birçok oyunda da başrol oynayan Seyhan Güngör bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Uzun süredir tedavi gören Güngör yaşam savaşını kaybetti. Güngör her daim gülümseyen ve çevresi tarafından çok sevilen,sayılan güzel bir insandı.

Cenazesi  Doğa Kent’te bulunan evinden alınarak orta camide kılınan namazdan  sonra Boztepe Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilerek ebediyete uğurlandı.

Bizde Ordu Manşet ailesi olarak usta oyuncuya Allahtan rammet ,kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.