ORDU CEZAEVİ'NDEN ÜÇ MAHKUM FİRAR ETTİ

Asayiş 08.02.2017 - 17:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3888+ kez okundu.
 

ORDU CEZAEVİ'NDEN ÜÇ MAHKUM FİRAR ETTİ

Bu akşam 16:20 saatlerinde Efirli Yarı Açık Cezaevi’nden üç mahkumun firar etmesi üzerine eşgallerinin tüm güvenlik güçlerine bildirilmesinden sonra firari mahkumların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Efirli Yarı Açık Cezaevi’nden bu akşam 16:20  saatlerinde üç mahkum firar etti. Firar eden mahkumların yakalanmaları için emniyet birimlerine isim ve eşgal tanımlaması yapıldıktan sonra operasyonlar başlatıldı. Firari Şevket Çağlayan 1.70 boylarında 80 kilo ağırlığında, kıvırcık siyah saçlı ve üzerinde mavi renkli mont bulunuyor. Firari mahkûm Mert Albayrak, 1,79 boyunda, 80 kilo ağırlığında, siyah kısa saçlı, esmer, kolunda dövme ve göğsünde kesik izleri bulunmakta olup, şahsın üzerinde mavi pantolon ve siyah mont bulunduğu belirtildi. Firari Mahkum Burak Bektaş, 1.80 boylarında, 85 kilo ağırlığında, siyah saçlı, buğday tenli, sol kolunda dövme olduğu belirtildi.
Bu akşam 16:20 saatlerinde Efirli Yarı Açık Cezaevi’nden üç mahkumun firar etmesi üzerine eşgallerinin tüm güvenlik güçlerine bildirilmesinden sonra firari mahkumların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Efirli Yarı Açık Cezaevi’nden bu akşam 16:20  saatlerinde üç mahkum firar etti. Firar eden mahkumların yakalanmaları için emniyet birimlerine isim ve eşgal tanımlaması yapıldıktan sonra operasyonlar başlatıldı.

Firari Şevket Çağlayan 1.70 boylarında 80 kilo ağırlığında, kıvırcık siyah saçlı ve üzerinde mavi renkli mont bulunuyor.

Firari mahkûm Mert Albayrak, 1,79 boyunda, 80 kilo ağırlığında, siyah kısa saçlı, esmer, kolunda dövme ve göğsünde kesik izleri bulunmakta olup, şahsın üzerinde mavi pantolon ve siyah mont bulunduğu belirtildi.

Firari Mahkum Burak Bektaş, 1.80 boylarında, 85 kilo ağırlığında, siyah saçlı, buğday tenli, sol kolunda dövme olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.