UYUŞTURUCU OPERASYONLARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu maddelere ve zehir tacirlerine düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “18/01/2022  tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (4) şahıs ile ilgili olarak (2) ayrı ikamette arama yapılmış, aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 
19/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (299) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.
19/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.          
20/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (21) adet Ecsatsy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
20/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (20) adet Ecsatsy hap ile (6) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.” denildi.