BOKS'TA AKKUŞ BELEDİYESPOR RÜZGARI

Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada Akkuş Belediyespor Boks Takımı'ndan Mesut Mert Güllü, Salih Aydaş ve Ayşegül Göbek 1.'lik, Batuhan Salim Onay ise 2.'lik kürsüsüne çıktı.

 

Akkuş Belediyespor Boks Takımı Antrönörü Can Koçak turnuva hakkında yaptığı açıklamada, "Turnuva sporcularımızın tecrübe kazanması açısından çok faydalı oldu. Bir çok tecrübeli takım ve sporcuların katıldığı organizasyonda takım halinde 3. olmamız bizim için büyük başarı. Daha yolun başında olmamıza rağmen boksörlerimiz güzel maçlar çıkardı, daha da iyi olacağız. Bizlere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye teşekkür ediyorum. Kendisi sporun ve sporcunun yanında" diye konuştu.

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise açıklamasında, "Belediyesporu aktif hale getirdikten sonra gençlerimiz spor salonuna akın etti. Bunu başarmamız bizi mutlu ediyor. Kısa süre olmasına rağmen tüm branşlarda güzel başarılar elde etmeye başladık. Son olarak boks takımımızın başarıları bizleri gururlandırdı. Ankara'da yapılan ve birçok tecrübeli kulüp ile tecrübeli sporcunun katıldığı turnuvada 3. olmak bizlerin sorumluluğunu daha da arttırdı. Gençlerimize imkan verildiğinde neler başardıklarını hep birlikte gördük. Desteklerimiz bundan sonrada sürecek, antrenörümüz Can Koçak'a ve boksörlerimize başarılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.