ZİYARETLER SÜRÜYOR

Gündem 19.02.2019 - 17:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3343+ kez okundu.
 

ZİYARETLER SÜRÜYOR

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, sosyal amaçlı ziyaret ve etkinlikleri kapsamında yapmakta olduğu aile ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, sosyal amaçlı ziyaret ve etkinlikleri kapsamında yapmakta olduğu aile ziyaretlerini sürdürüyor.  Şehit ve gazi aileleri, engelliler, yaşlılar, devletin koruması altında bulunan çocuklar ile gençlere yönelik sosyal içerikli faaliyetlerini sürdüren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri de evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sormaya devam ediyor.  Bayan Yavuz, ziyaretleri kapsamında, Altınordu ilçemizin Şirinevler ve Bucak mahallelerinde, ekonomik yoksunluk içerisinde olan 2 aileyi ziyaret etti.  İşadamı Murat Altaş’ın eşi Neslihan Altaş, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy’unda eşlik ettiği ziyaretlerde, ailelerle bir süre sohbet eden ve hatırlarını soran Selda Yavuz, ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan ailelere devletin sıcak elini uzattıklarını söyledi. Yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını belirten aileler, “Sayın Valimizin eşi evimize gelerek bizleri onurlandırdı, çok duygulandık. Allah Devletimize zeval vermesin. Devletimiz tarafından ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Dualarımız sizinle” diyerek, duygularını dile getirdiler.  Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un yaptığı ziyaretler kapsamında, dezavantajlı ve risk altındaki çocuklara “Hayat Özünde Güzeldir” fikrini aşılayarak, onların hayatına dokunarak oluşabilecek riskler için önleme ve engelleme çalışmalarına yer verilen Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında hamisi olduğu Şule Sağlam adlı öğrenciyi de evinde ziyaret etti.  Babasını kanserden kaybeden 9 yaşındaki Şule’yi annesi ve 6 yaşındaki kardeşi ile birlikte hayatlarını idame ettirdikleri evlerinde ziyaret eden Bayan Yavuz, ”ÖNEM projesi kapsamında hami olduğum küçük şuleyi yakından tanımak ve evinde ziyaret etmek istedim. Amacımız, ÖNEM çocuklarımızın temel yaşam becerilerini geliştirerek sağlıklı kararlar almalarına katkı sağlamak, Sevgi, şefkat eksikliğinden kaynaklanan sorunlarla baş etmeleri için destek olmak, kendilerini değerli hmelerini sağlayacak faaliyetler ile yaşam kalitelerini artırmak” şeklinde konuştu.    
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, sosyal amaçlı ziyaret ve etkinlikleri kapsamında yapmakta olduğu aile ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, sosyal amaçlı ziyaret ve etkinlikleri kapsamında yapmakta olduğu aile ziyaretlerini sürdürüyor.
 Şehit ve gazi aileleri, engelliler, yaşlılar, devletin koruması altında bulunan çocuklar ile gençlere yönelik sosyal içerikli faaliyetlerini sürdüren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri de evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sormaya devam ediyor.
 Bayan Yavuz, ziyaretleri kapsamında, Altınordu ilçemizin Şirinevler ve Bucak mahallelerinde, ekonomik yoksunluk içerisinde olan 2 aileyi ziyaret etti.
 İşadamı Murat Altaş’ın eşi Neslihan Altaş, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Levent Özsoy’unda eşlik ettiği ziyaretlerde, ailelerle bir süre sohbet eden ve hatırlarını soran Selda Yavuz, ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan ailelere devletin sıcak elini uzattıklarını söyledi. Yapılan ziyaretten çok memnun olduklarını belirten aileler, “Sayın Valimizin eşi evimize gelerek bizleri onurlandırdı, çok duygulandık. Allah Devletimize zeval vermesin. Devletimiz tarafından ihtiyaçlarımız karşılanıyor. Dualarımız sizinle” diyerek, duygularını dile getirdiler. 
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un yaptığı ziyaretler kapsamında, dezavantajlı ve risk altındaki çocuklara “Hayat Özünde Güzeldir” fikrini aşılayarak, onların hayatına dokunarak oluşabilecek riskler için önleme ve engelleme çalışmalarına yer verilen Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında hamisi olduğu Şule Sağlam adlı öğrenciyi de evinde ziyaret etti. 
Babasını kanserden kaybeden 9 yaşındaki Şule’yi annesi ve 6 yaşındaki kardeşi ile birlikte hayatlarını idame ettirdikleri evlerinde ziyaret eden Bayan Yavuz, ”ÖNEM projesi kapsamında hami olduğum küçük şuleyi yakından tanımak ve evinde ziyaret etmek istedim. Amacımız, ÖNEM çocuklarımızın temel yaşam becerilerini geliştirerek sağlıklı kararlar almalarına katkı sağlamak, Sevgi, şefkat eksikliğinden kaynaklanan sorunlarla baş etmeleri için destek olmak, kendilerini değerli hmelerini sağlayacak faaliyetler ile yaşam kalitelerini artırmak” şeklinde konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.