ZİVER KAHRAMAN'DAN ÇAĞRI

Gündem 21.03.2020 - 00:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3050+ kez okundu.
 

ZİVER KAHRAMAN'DAN ÇAĞRI

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman Koronavirüs salgını sürecinde dişini tırnağına takıp, canı pahasına hizmet veren sağlık çalışanlarımıza şükran, minnet ve saygılarını sunarken vatandaşların evlerinde kalmaları çağrısı yaptı.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı  Ziver Kahraman Koronavirüs salgını sürecinde dişini tırnağına takıp, canı pahasına hizmet veren sağlık çalışanlarımıza şükran, minnet ve saygılarını sunarken  vatandaşların evlerinde kalmaları çağrısı yaptı.   Ziver Kahraman, Bu kötü ve korkutucu günlerden onların gayreti, bilgisi, ilgisi ve yüreklerindeki insan sevgisiyle kurtulacağız diyerek açıklamasını kullandı.  Büyük Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” inanç ve güveni içinde tüm sağlık çalışanlarımıza koşulsuz inanıyoruz, güveniyoruz. Onların motivasyonunu ve moralini yüksek tutacak her türden önlemin alınması ve teşviklerin hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ülkemiz ve dünya, bu salgından bilimin ışığında, bilim sayesinde ve bilimin uygulayıcısı sağlık çalışanları sayesinde kurtulacaktır. Onlar bizim için hastanelerde kalıyor biz de onlar için evde kalalım. “Evde Kal Türkiye’m”  
Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman Koronavirüs salgını sürecinde dişini tırnağına takıp, canı pahasına hizmet veren sağlık çalışanlarımıza şükran, minnet ve saygılarını sunarken vatandaşların evlerinde kalmaları çağrısı yaptı.

Ordu Ticaret Borsası Başkanı  Ziver Kahraman Koronavirüs salgını sürecinde dişini tırnağına takıp, canı pahasına hizmet veren sağlık çalışanlarımıza şükran, minnet ve saygılarını sunarken  vatandaşların evlerinde kalmaları çağrısı yaptı. 

 Ziver Kahraman, Bu kötü ve korkutucu günlerden onların gayreti, bilgisi, ilgisi ve yüreklerindeki insan sevgisiyle kurtulacağız diyerek açıklamasını kullandı. 

Büyük Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” inanç ve güveni içinde tüm sağlık çalışanlarımıza koşulsuz inanıyoruz, güveniyoruz.

Onların motivasyonunu ve moralini yüksek tutacak her türden önlemin alınması ve teşviklerin hayata geçirilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Ülkemiz ve dünya, bu salgından bilimin ışığında, bilim sayesinde ve bilimin uygulayıcısı sağlık çalışanları sayesinde kurtulacaktır.

Onlar bizim için hastanelerde kalıyor biz de onlar için evde kalalım.

“Evde Kal Türkiye’m”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.