ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Gündem 30.08.2019 - 15:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3958+ kez okundu.
 

ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı, Ordu’da düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos kutlamaları, Şarkiye Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Ordu’da düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos kutlamaları, Şarkiye Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Ardından Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Valilik makamında tebrikleri kabul etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü, Ordu Lisesi önünde yapılan kutlama töreniyle devam etti. Düzenlenen törene Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan, Ordu Emniyet Müdürü protokol mensupları, kurum amirleri, STK temsilcileri, askeri erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı. HİLMİ GÜLER: “ŞANLI BİR GEÇMİŞİMİZ VAR, ŞANLI BİR GELECEĞİMİZ DE OLACAK” Düzenlenen törenin ardından günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “30 Ağustos, Milli Kurtuluş Savaşı’mızın mührüdür. Atalarımızın öncülüğünde düşmanlarımız denize döküldü ve modern Türkiye Cumhuriyeti Devleti ortaya çıktı. Şanlı bir geçmişimiz var. Şanlı bir geleceğimiz de olacak inşallah. Bunun arasını şuan bizler dolduruyoruz. Bunu da ekonomik kalkınma, şehirleşme ve sosyal faaliyetleri etkin bir şekilde ortaya çıkarmakla yapacağız. Erdemle de bunu taçlandıracağız. Çok canlı ve güzel bir törenle 30 Ağustos’u kutladık. Bundan sonraki çalışmalarımız ekonomiyle, üretimle, sosyal faaliyetlerle, yaşam kalitesini geliştirmeyle oluşturulacak. Geleceği birlikte yazacağız. Bunun içinde 1 dakikamızı boş geçirmiyoruz. Dolayısıyla hem hemşehrilerimizin hem de milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi. Ordu Lisesi önündeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları halk oyunları gösterisi, şiir okunması, şiir yarışmasında dereceye girenlere ödül takdimi; bayrak ve flamaların, muharip gazilerin ve askeri birliklerin protokol platformunun önünden geçişiyle sona erdi.  
30 Ağustos Zafer Bayramı, Ordu’da düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos kutlamaları, Şarkiye Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Ordu’da düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos kutlamaları, Şarkiye Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

Ardından Ordu Valisi Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Valilik makamında tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü, Ordu Lisesi önünde yapılan kutlama töreniyle devam etti. Düzenlenen törene Vali Seddar Yavuz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan, Ordu Emniyet Müdürü protokol mensupları, kurum amirleri, STK temsilcileri, askeri erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HİLMİ GÜLER: “ŞANLI BİR GEÇMİŞİMİZ VAR, ŞANLI BİR GELECEĞİMİZ DE OLACAK”

Düzenlenen törenin ardından günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “30 Ağustos, Milli Kurtuluş Savaşı’mızın mührüdür. Atalarımızın öncülüğünde düşmanlarımız denize döküldü ve modern Türkiye Cumhuriyeti Devleti ortaya çıktı. Şanlı bir geçmişimiz var. Şanlı bir geleceğimiz de olacak inşallah. Bunun arasını şuan bizler dolduruyoruz. Bunu da ekonomik kalkınma, şehirleşme ve sosyal faaliyetleri etkin bir şekilde ortaya çıkarmakla yapacağız. Erdemle de bunu taçlandıracağız. Çok canlı ve güzel bir törenle 30 Ağustos’u kutladık. Bundan sonraki çalışmalarımız ekonomiyle, üretimle, sosyal faaliyetlerle, yaşam kalitesini geliştirmeyle oluşturulacak. Geleceği birlikte yazacağız. Bunun içinde 1 dakikamızı boş geçirmiyoruz. Dolayısıyla hem hemşehrilerimizin hem de milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

Ordu Lisesi önündeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları halk oyunları gösterisi, şiir okunması, şiir yarışmasında dereceye girenlere ödül takdimi; bayrak ve flamaların, muharip gazilerin ve askeri birliklerin protokol platformunun önünden geçişiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.