ZABITADAN RAMAZAN DENETiMi

Gündem 18.04.2021 - 18:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4289+ kez okundu.
 

ZABITADAN RAMAZAN DENETiMi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ramazan ayı dolayısıyla kent genelindeki denetimlere ağırlık veriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ramazan ayı dolayısıyla kent genelindeki denetimlere ağırlık veriyor. Dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın nedeniyle denetimlerini düzenli olarak sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla halk sağlığı için 19 ilçede denetimlerini yoğunlaştırdı. Bu kapsamda şehir içi ve şehirlerarası toplu taşıma araçları ile birlikte semt pazarlarında ve halkın yoğun olarak bulunduğu alanlar, otogar, park ile tüm yaşam alanlarında denetimlerini yapan zabıta ekipleri vatandaş ve esnafı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyararak olası risk unsurlarını ortadan kaldırıyor. DENETİMLER HER  ALANDA DEVAM EDİYOR Salgının ilk başladığı günden itibaren kent genelinde sıkı tedbirler uygulayan Ordu Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ayrıca Ramazan ayı dolayısıyla market, fırın ve benzeri iş yerlerinde denetimlerde bulunarak belirlenen gramaj ve fiyatları kontrol etti. Üretim alanlarını kontrol ederek sağlık kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Satış sırasında maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyulması gerektiği vurgulandı.  DENETİMLER DEVAM EDECEK Denetimlerin her alanda sıkı bir şekilde devam edeceğini belirten Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, halk sağlığının her şeyden önce geldiğini söyledi. Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar açıklamasına şöyle devam etti: “Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak salgının ilk gününden bu zamana kadar denetimlerimizi artırarak devam ettirdik.  Ramazan ayı dolayısıyla ekiplerimiz vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunacakları alanlarda da sıkı denetimlere devam ediyor. Bunların haricinde yine ekiplerimiz iş yerlerini ziyaret ederek belirlenen kurallara uyulup uyulmadığı konusunda denetimler gerçekleştiriyor. Ayrıca ekiplerimiz 19 ilçemizde yaptığı denetimlerle bu süreçte üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz açıklanan kurallara uymaları ve kendilerini izole etmeleridir.”     HABER MERKEZİ  
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ramazan ayı dolayısıyla kent genelindeki denetimlere ağırlık veriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Ramazan ayı dolayısıyla kent genelindeki denetimlere ağırlık veriyor.
Dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın nedeniyle denetimlerini düzenli olarak sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla halk sağlığı için 19 ilçede denetimlerini yoğunlaştırdı.
Bu kapsamda şehir içi ve şehirlerarası toplu taşıma araçları ile birlikte semt pazarlarında ve halkın yoğun olarak bulunduğu alanlar, otogar, park ile tüm yaşam alanlarında denetimlerini yapan zabıta ekipleri vatandaş ve esnafı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyararak olası risk unsurlarını ortadan kaldırıyor.
DENETİMLER HER  ALANDA DEVAM EDİYOR
Salgının ilk başladığı günden itibaren kent genelinde sıkı tedbirler uygulayan Ordu Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri ayrıca Ramazan ayı dolayısıyla market, fırın ve benzeri iş yerlerinde denetimlerde bulunarak belirlenen gramaj ve fiyatları kontrol etti. Üretim alanlarını kontrol ederek sağlık kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Satış sırasında maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyulması gerektiği vurgulandı. 
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Denetimlerin her alanda sıkı bir şekilde devam edeceğini belirten Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, halk sağlığının her şeyden önce geldiğini söyledi.
Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar açıklamasına şöyle devam etti:
“Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak salgının ilk gününden bu zamana kadar denetimlerimizi artırarak devam ettirdik. 
Ramazan ayı dolayısıyla ekiplerimiz vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunacakları alanlarda da sıkı denetimlere devam ediyor. Bunların haricinde yine ekiplerimiz iş yerlerini ziyaret ederek belirlenen kurallara uyulup uyulmadığı konusunda denetimler gerçekleştiriyor. Ayrıca ekiplerimiz 19 ilçemizde yaptığı denetimlerle bu süreçte üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz açıklanan kurallara uymaları ve kendilerini izole etmeleridir.”     HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.