YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Gündem 01.11.2020 - 22:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2316+ kez okundu.
 

YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor

Altınordu Belediyesi vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor Altyapı çalışmalarını kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi Karacömer Mahallesi Berberoğlu mevkiinde altyapısını tamamladığı önemli bir güzergâh olan 1 km’lik yolu Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile satih kaplama yaparak hizmete sundu. Altınordu Belediyesi yaptığı çalışmayla Karacaömer Mahallesi Berberoğlu mevkiinde ikamet eden vatandaşların uzun zamandır beklediği ulaşımda konfor sağlandı. Altınordu Belediyesinin yaptığı hummalı çalışmalar ile altyapısı bitirilip hazırlanan yol büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılan çalışma sonunda satih kaplama ile konforlu hale getirildi. Yapılan çalışmalar vatandaşlarda büyük bir memnuniyete dönüşüyor. BAŞKAN TÖREN “TÜM ÇABAMIZ SORUNLARI ÇÖZÜP YÜZLERİ GÜLDÜRMEK ADINADIR” Yapılan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, “Tüm gayret ve çalışmalarımız sorunları çözüp yüzleri güldürmek adınadır. Bu manada vatandaşlarımızın uzun yıllardan beri gelen beklentilerini karşılamaya ve sorunları çözmeye devam ediyoruz” dedi. Yapılan çalışmalar sonunda vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizleri de mutlu ediyor” diyen Başkan TÖREN, “Şehrimizin dört bir yanında altyapı çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Öncelikle altyapı eksikliklerini gidermek ulaşım ağımızda bulunan yollarda standardı yükseltmek ve konforu arttırmak için planlı bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızla yılların sorunlarını bir bir çözüyor ve vatandaşlarımızın hizmet beklentilerini karşılıyoruz. Bugün Karacaömer Mahallemizde tamamladığımız çalışma ile Berberoğlu mevkiinde 1 km’lik yolu konforlu ulaşıma kavuşturduk. Bu yol sadece burada ikamet eden vatandaşlarımıza hizmet vermekle kalmayacak aynı zamanda Karacaömer ve Şahincili Mahallelerimizi de birbirine bağlayan bir güzergâh olarak önemli bir işlevi de olacak. Altyapısını tamamladığımız yolun satih kaplama yapılması konusunda verdikleri destek ve iş birliği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Hizmete aldığımız yol Mahallemize hayırlı olsun” dedi.  
Altınordu Belediyesi vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor
Altınordu Belediyesi vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor
Altyapı çalışmalarını kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi Karacömer Mahallesi Berberoğlu mevkiinde altyapısını tamamladığı önemli bir güzergâh olan 1 km’lik yolu Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile satih kaplama yaparak hizmete sundu.
Altınordu Belediyesi yaptığı çalışmayla Karacaömer Mahallesi Berberoğlu mevkiinde ikamet eden vatandaşların uzun zamandır beklediği ulaşımda konfor sağlandı. Altınordu Belediyesinin yaptığı hummalı çalışmalar ile altyapısı bitirilip hazırlanan yol büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılan çalışma sonunda satih kaplama ile konforlu hale getirildi. Yapılan çalışmalar vatandaşlarda büyük bir memnuniyete dönüşüyor.
BAŞKAN TÖREN “TÜM ÇABAMIZ SORUNLARI ÇÖZÜP YÜZLERİ GÜLDÜRMEK ADINADIR”
Yapılan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN, “Tüm gayret ve çalışmalarımız sorunları çözüp yüzleri güldürmek adınadır. Bu manada vatandaşlarımızın uzun yıllardan beri gelen beklentilerini karşılamaya ve sorunları çözmeye devam ediyoruz” dedi.
Yapılan çalışmalar sonunda vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizleri de mutlu ediyor” diyen Başkan TÖREN, “Şehrimizin dört bir yanında altyapı çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Öncelikle altyapı eksikliklerini gidermek ulaşım ağımızda bulunan yollarda standardı yükseltmek ve konforu arttırmak için planlı bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızla yılların sorunlarını bir bir çözüyor ve vatandaşlarımızın hizmet beklentilerini karşılıyoruz. Bugün Karacaömer Mahallemizde tamamladığımız çalışma ile Berberoğlu mevkiinde 1 km’lik yolu konforlu ulaşıma kavuşturduk. Bu yol sadece burada ikamet eden vatandaşlarımıza hizmet vermekle kalmayacak aynı zamanda Karacaömer ve Şahincili Mahallelerimizi de birbirine bağlayan bir güzergâh olarak önemli bir işlevi de olacak. Altyapısını tamamladığımız yolun satih kaplama yapılması konusunda verdikleri destek ve iş birliği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Hizmete aldığımız yol Mahallemize hayırlı olsun” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.